Кане корсо италиано
Публикувано: 19 April 2008 - 02:55 PM
Хм, реших да вляза аз да видя дали нещо сте се уговорили за среща,но уви...! ;)Е, ще срещате ли юнаците утре? :blink:Аз ще се опитам да се освободя и да дойда да ви видя, ако нещо стане!
Публикувано: 19 April 2008 - 04:05 PM
Хайде утре Алира кани на кучешки рожден ден :blink:- 14.30-15 ч. предлагам? Градинката зад Хилтън вече ни е тясна, в Борисовата градина е доста населено - но ако има повече желаещи за там - ние сме ОК. Иначе Западен парк ни става все по-любим.
За тези, които могат да загърбят дисциплината ще има кучешка торта (здравословна ;D)
За тези, които могат да загърбят дисциплината ще има кучешка торта (здравословна ;D)
Публикувано: 19 April 2008 - 07:49 PM
Ето тук е Западен парк (централен вход, в ляво от който се чакаме нормално): Парк
Има страхотни места за разходка, макар понякога да сме кални до уши, щото се пъхаме къде ли не . Ще пусна смс и на другите - среща 14.30 да речем и после поемаме по горите ;)
Има страхотни места за разходка, макар понякога да сме кални до уши, щото се пъхаме къде ли не . Ще пусна смс и на другите - среща 14.30 да речем и после поемаме по горите ;)
Публикувано: 19 April 2008 - 07:57 PM
Идвайки по Сливница (посока Люлин) надясно по Кукуш и веднага първата вдясно е паркинг пред блока, който е на Сливница и Кукуш, винаги там паркираме - вижда се и на горния линк в бг мапс. После само се пресича улицата и си на главния вход, за да не висим по пейките ще сме на лявата полянка от входа.
Публикувано: 19 April 2008 - 08:16 PM
Аз със сигурност ще дойда!Нямам търпение!! :yahoo: Дано да ви разпозная.. ;D ;) ;D
Публикувано: 20 April 2008 - 08:16 PM
Ето малко снимки от срещата. 3 корси и един Максо-пит ;) уважиха кучешката торта и май им се услади ;D
Започнахме така:

Похапнахме торта най-културно:
Малко поиграхме на "добро куче":

После пощуряхме:

И накрая съвсем се трупясахме:

С две думи - страхотна разходка беше!
Започнахме така:

Похапнахме торта най-културно:
Малко поиграхме на "добро куче":

После пощуряхме:

И накрая съвсем се трупясахме:

С две думи - страхотна разходка беше!
Публикувано: 20 April 2008 - 08:30 PM
Има ги и в моята галерия. Както и като дадеш Properties на всяка снимка виждаш от къде е взета и можеш да я си я свалиш от там ;) Тук във форума доста се намаля размера им обаче :-
Публикувано: 20 April 2008 - 08:57 PM
Разходката ви е продължила чудесно! :yahoo: Сега когато видях Ред и Алира любовта и влечението ми към породата се засилиха още повече, много се радвам че успях да дойда и мерси още веднъж за информацията, която ми дадохте! ;) (дори и най-малкото ще ми е от полза) А ето и скромните снимки, които успах да направя.Съжалявам за лошото им качество, но това е заради формата ( умишлено ги направих малки заради ограниченията в големината им)
Публикувано: 20 April 2008 - 11:16 PM
Дааа разходката беше страхотна :yahoo:не усетихме кога мина това време :blink:сега обаче изпаднахме в криза как ще чакаме чак до края на тази година :rolleyes: на финала взех та хвърлих един поглед на Sangue Magnifika и видях, че очакват кучила през май и юни :o за това през май няма да мога да се включа(защото "слава богу" ;) ще сме доста ангажирани тогаз), ама юнското ме изкушава зверскиии...та незнам, незнам ;D ще го мислиме :blink:ама голямо изкушение са тез кучета, благородно ви завидяхме :blink:
две снимчици и от мен:

две снимчици и от мен:

Вход

Горе
Цитиране +