Кане корсо италиано
Публикувано: 08 May 2008 - 10:29 PM
bonboni - радваме се, че сте ни фенове ;) Надявам се да се видим в събота. И иначе - Макс предизвиква, но ако не срещне ответна реакция или срещне подчинение спира с терора. Рамон е още малък и такива целувки и врътки с дупе прави за Макс, че се разбират от първия път идеално. На мястото където спяхме, доведоха и мъжки курцхар на втората вечер, Макс вече беше превзел територията и протестираше срещу новодошлият, но на следващия ден вече закусвахме с 4те кучета спокойно. Просто ако човекът е спокоен, че нещата са под контрол и отсрещното куче склонно да приеме чуждо "водачество" Максовото поведение бързо отшумява. По-скоро не искаме да причиняваме неудобство на околните успокоявайки ги, че няма да им изяде кучето, а и е доста гласовит и затова по-рядко сме с 2 кучета когато излизаме по места с повече кучета. А и предизвиква Алира към прекалено защитно поведение, групират се двамата и стават кучешки скандали, но в случая с другите ни корсо познати - Алира се разхожда достатъчно често с тях за да ги приеме за "вътрешни" и не се меси, ако Макс ги строява ;)
Ами тъй де - и за черно дого аржентино са ни взимали, така че това ще ми е следващото обяснение по парковете - зимата е дого, лятото поради слънцето се превръща в корсо ;D
Цитат
Ами тя значи от как се е родила е под това слънце че като я гледам бая тен е хванала пък и зимата не исветлява ;D :wub: :wub: :wub:
Ами тъй де - и за черно дого аржентино са ни взимали, така че това ще ми е следващото обяснение по парковете - зимата е дого, лятото поради слънцето се превръща в корсо ;D
Публикувано: 09 May 2008 - 10:17 AM
Супер снимки с много настроение :) Но честно казано Реди до като ги гледаше поизревнува от Рамон, особенно от снимката с подаръка :P... Все пак двамата се борят за сърцето на Алирка... :P
Изглежда кучовците доста са се позабавлявали :) Браво на добрите стопани, че им го осигуриха :) А черното дяволче е уникално посипано с пясъка. Много се смях на тези снимки. Сладурка! :wub: Супер, супер, супер! :)
Утре ще дойда специално да ви намачкам сладките муцунки :) (ако намеря стадиона де)
Изглежда кучовците доста са се позабавлявали :) Браво на добрите стопани, че им го осигуриха :) А черното дяволче е уникално посипано с пясъка. Много се смях на тези снимки. Сладурка! :wub: Супер, супер, супер! :)
Утре ще дойда специално да ви намачкам сладките муцунки :) (ако намеря стадиона де)
Публикувано: 09 May 2008 - 10:59 AM
хеееииии....направо са страхотни Рамон и Алира...много им се кефя ....и нямам думи да изразия възхищението си от тези кучовци!Наистина са направо велики...да им се радвате много,много,много...дъъълги години и ако може да ги понамачкате от мен ;D :P
Публикувано: 09 May 2008 - 12:08 PM
Хубава почивка са си направили Рамон,Макс и Алира,дано и ние успеем за няколко дена да отидем на море.Засега сме в планината.Ето и няколко нови снимки,както бях обещал.
Поздрави на всички и най-вече на новопоявилата се муцунка!
Поздрави на всички и най-вече на новопоявилата се муцунка!
Публикувано: 09 May 2008 - 02:13 PM
Тиара е пораснала много от последното ни виждане преди месец и нещо. Хубавица! :yahoo:
Белла със сигурност ще ни впечатли още повече на живо, от снимки (освен тези на Елриша ;)) не може да се добие реална представа, а и харизматични са ни кучетата, контакт с тях е къде-къде по-добре от снимка ;) Е, портретите на Елриша не влизат в сметките, но аз с моите криви снимки определено не мога да изкарам най-доброто от кучето ;)
Белла със сигурност ще ни впечатли още повече на живо, от снимки (освен тези на Елриша ;)) не може да се добие реална представа, а и харизматични са ни кучетата, контакт с тях е къде-къде по-добре от снимка ;) Е, портретите на Елриша не влизат в сметките, но аз с моите криви снимки определено не мога да изкарам най-доброто от кучето ;)
Публикувано: 09 May 2008 - 08:33 PM
:oБоже, около 1 ден ме нямаше и гледай ти...ново попълнение и чудесни снимки на Алира,Макс и Рамон! :yahoo: Страхотни сте! :->)
Bella C.N., честито за малката красавица! ;)
Ех, благородно ви завиждам!Стискайте ми палци един ден и аз да ви изненадам с представител/ка на sangue magnifica!
Bella C.N., честито за малката красавица! ;)
Ех, благородно ви завиждам!Стискайте ми палци един ден и аз да ви изненадам с представител/ка на sangue magnifica!