Кане корсо италиано
Публикувано: 09 May 2008 - 02:13 PM
Тиара е пораснала много от последното ни виждане преди месец и нещо. Хубавица! :yahoo:
Белла със сигурност ще ни впечатли още повече на живо, от снимки (освен тези на Елриша ;)) не може да се добие реална представа, а и харизматични са ни кучетата, контакт с тях е къде-къде по-добре от снимка ;) Е, портретите на Елриша не влизат в сметките, но аз с моите криви снимки определено не мога да изкарам най-доброто от кучето ;)
Белла със сигурност ще ни впечатли още повече на живо, от снимки (освен тези на Елриша ;)) не може да се добие реална представа, а и харизматични са ни кучетата, контакт с тях е къде-къде по-добре от снимка ;) Е, портретите на Елриша не влизат в сметките, но аз с моите криви снимки определено не мога да изкарам най-доброто от кучето ;)
Публикувано: 09 May 2008 - 08:33 PM
:oБоже, около 1 ден ме нямаше и гледай ти...ново попълнение и чудесни снимки на Алира,Макс и Рамон! :yahoo: Страхотни сте! :->)
Bella C.N., честито за малката красавица! ;)
Ех, благородно ви завиждам!Стискайте ми палци един ден и аз да ви изненадам с представител/ка на sangue magnifica!
Bella C.N., честито за малката красавица! ;)
Ех, благородно ви завиждам!Стискайте ми палци един ден и аз да ви изненадам с представител/ка на sangue magnifica!
Публикувано: 10 May 2008 - 10:12 PM
Хехе, до сега нямахме полусестра по майчина линия в БГ ;) И аз нямам търпение да се порадваме на още едно бебе. :yahoo:
Искрено благодарим за компанията на днешната изложба :wub:
Тиара направи добър дебют с оценка - Много Перспективна
Алира (Cveta ;D) - JCAC, Отличен 1 с което и Млад Шампион на България :yahoo:
Victor Strajano - BOB
Съдия: Horst Kliebenstein (Германия)
Stanislav - тъй като видях в другата тема запитването за кане корсо снимките, там не е снимано едно и също куче - едното снимано куче е руско, а второто е Тиара (Тетра по родословие).
Ето ги и днешните герои - Тиара, Алира и Виктор :blink: (клик на снимката за да се стане в по-нормален размер :rolleyes:)
Искрено благодарим за компанията на днешната изложба :wub:
Тиара направи добър дебют с оценка - Много Перспективна
Алира (Cveta ;D) - JCAC, Отличен 1 с което и Млад Шампион на България :yahoo:
Victor Strajano - BOB
Съдия: Horst Kliebenstein (Германия)
Stanislav - тъй като видях в другата тема запитването за кане корсо снимките, там не е снимано едно и също куче - едното снимано куче е руско, а второто е Тиара (Тетра по родословие).
Ето ги и днешните герои - Тиара, Алира и Виктор :blink: (клик на снимката за да се стане в по-нормален размер :rolleyes:)
Публикувано: 11 May 2008 - 09:47 PM
Поздравления за Алира и Мира! :->) Абсолютно оправдахте очакванията ни! :yahoo:Адмираций, разбира се, и за дебюта на Тиара!
Публикувано: 12 May 2008 - 10:11 AM
Мерси :blink:
И мен Тиара много ме зарадва, качила се е на главата на стопаните, но явно на хубавиците им се прощава ;) В ринга бяха много добре, ненужно се притеснявахме преди това за поведение - момичето си се показа отлично :wub:
И мен Тиара много ме зарадва, качила се е на главата на стопаните, но явно на хубавиците им се прощава ;) В ринга бяха много добре, ненужно се притеснявахме преди това за поведение - момичето си се показа отлично :wub:

Вход

Горе
Цитиране +