Публикувано: 14 May 2008 - 09:15 AM
От Пазарджик има повечко в София, в Лозенец има сиво мъжко, което често виждам. С Алира ни спря и един субект, който твърдеше, че има 4, но като каза че си търси булка - разговорът не продължи много дълго, та... :-
Redika, Tара вероятно ще добие разцветката на Рамон, виждам, че е сиво-тигрова, не е баш това дето ти искаше - плътно сивото ;) BB57 поправи ме ако ми се привижда, тигровите ивици си личат най-вече на крачетата за сега? Аз малко се обърках - Cobra I e майката на Тара, или майката на баба Сара имаше предвид - понеже майката на Сара, също е Cobra. Aко видиш номера на тази Cobra от родословие, на която нямаш снимка може и да я издирим - aко е сръско куче това би трябвало да е номер започващ с JR.... Също по прародителите по майчина линия, които не си споменала може и да излезе някоя снимка. Само идеи ;)
Голяма е чаровница всеки случай - няма как да не привлича погледите навън и да не е любимка на гостите. Алира също обожава да контактува с наши приятели и е любимо куче за мачкане от децата им, особено с тази кадифена козина, на която и аз много и се радвам.
Само за мачкане са малките - Белла и Тара, навяват ме носталгия чак... Пу-пу :wub:
"Money will buy you a pretty dog, but it won't buy the wag of his tail"