Кане корсо италиано
Публикувано: 18 May 2008 - 11:23 AM
Публикувано: 18 May 2008 - 12:59 PM
А има ли място за паркиране там?
Публикувано: 18 May 2008 - 03:28 PM
Цитат
А има ли място за паркиране там?
Публикувано: 19 May 2008 - 03:16 PM
ZzIT@ Аз идвах един път с Реди в Южния парк и много се изнервих...пълно е с хора и малки деца и трябваше само на повод да стоим. Накрая намерихме една уж по закътана полянка, но и там постоянно щъкаха разни хора и баби с истерични пинчери :) Ако знаеш някое местенце, където няма хора и кучета там съм съгласна, защото самия парк много ми харесва, но на цялата навалица от хора е просто мъчение да се разхождаме :) А и постоянно някой пищи от "звяра"... :)
ритка: много готини снимчици :) Ама пусни още де, не се стискай :P
На тези снимки човек ще реши, че е било едно гонене, една игра...а всъщност беше една доста мързелива разходка...и от страна на кучетата и от страна на стопаните :) Седнахме си на една полянка и не мръднахме от там :) Жегата им се отразява доста мързеливо и измарящо на нашите кучовци :) А малката бебка как е? Възстановява ли се бързо, както сме и поръчали? :)
Публикувано: 19 May 2008 - 03:20 PM
Big Brother дето се вика - готино братче, по-назад съм пускала негови снимки като бяха на 4 месеца, няма нищо общо със сегашния гигант, много променен :o
Аз съм пас за Южния парк.
Публикувано: 19 May 2008 - 03:40 PM
twoofo, Aлира участва ли в Ниш или само на разходка бяхте?
Публикувано: 19 May 2008 - 03:48 PM
Публикувано: 19 May 2008 - 04:13 PM
Цитат
На разходка с приятна компания, изложба на хубаво място, висока посещаемост, много кучета, хубаво гости ;)
Best of Breed + 2ро място в групата - Desmo del Antico Cerberus
Публикувано: 19 May 2008 - 04:14 PM
twoofo пусни и други снимки на корсовци, моля те! :)
Публикувано: 19 May 2008 - 04:25 PM
Цитат
Супер, пък и да се видите с родата си е важно, да не се забравите :blink:
redika, далеч съм от мисълта, че ще остане бонсайче :blink: /макар, че много ни се иска да си е все такава мъничка/, но наистина за сега само на ръст напредва, на килограми - не особено. Пък и аз смятам, че поне до 18 месеца е по-добре да се движи около долната граница на теглото.
Публикувано: 19 May 2008 - 04:37 PM
Цитат
Гледай го ти него, ще се мръщи :o Злоядо куче си е мъка за стопанина предполагам. Нас Белла приятно ни изненадва в това отношение - изяжда си каквото и сложим в купичката с доста голям апетит, но имам чувството, че ако пропуснем едно хранене няма да се впечатли изобщо :blink: Наградки вече не й давам, защото си мисли, че са част от упражнението и ми дъвче някакви микроскопични парченца по половин минута, като преди това ги души ;D Аз досега все змейове съм имала, дето ще ти отхапят ръката за трошица хляб, да не говорим за безнадзорно оставена храна на масата, че изчезва за части от секундата - малката маймуна подминава парченце шоколад изпуснато на земята, щом не й е в нейната купа. Дано така да си остане.
Публикувано: 19 May 2008 - 04:41 PM
Публикувано: 19 May 2008 - 04:49 PM
Публикувано: 19 May 2008 - 08:54 PM
redika, знам една поляна, на която може би ще има възможност кучовците да играят, но ще се разходя по-обстойно..далеч от навалиците :rolleyes:наистина е неприятно, че е прекалено населен.Онзи ден като се разхождах един човек влезе в парка с два дога и след 10 мин. си излезе набързо! На 10 май съвсем случайно срещнах в Южния парк едно семейство с 4 месечно женско корсо, което са взели от България.Разпитвах ги дълго за впечатлението им от породата и се радвах на малката калпазанка (страшно игрива беше..изподраска ми целите ръце и даже се сърдеше като спирах да и обръщам внимание ;D).Хората споделиха, че ги е побъркала от бели..от гризене на стените в апартамента им падала мазилката ;D.Ще се радвам да я срещна пак, тъй като попринцип я разхождат имено в този парк.Ох, само забравих да я снимам от вълнение :huh:
Та така, ще се обадя като открия подходящо място в парка ;)