Кане корсо италиано
Публикувано: 19 May 2008 - 03:40 PM
twoofo, Aлира участва ли в Ниш или само на разходка бяхте?
Публикувано: 19 May 2008 - 03:48 PM
Публикувано: 19 May 2008 - 04:13 PM
Цитат
На разходка с приятна компания, изложба на хубаво място, висока посещаемост, много кучета, хубаво гости ;)
Best of Breed + 2ро място в групата - Desmo del Antico Cerberus
Публикувано: 19 May 2008 - 04:14 PM
twoofo пусни и други снимки на корсовци, моля те! :)
Публикувано: 19 May 2008 - 04:25 PM
Цитат
Супер, пък и да се видите с родата си е важно, да не се забравите :blink:
redika, далеч съм от мисълта, че ще остане бонсайче :blink: /макар, че много ни се иска да си е все такава мъничка/, но наистина за сега само на ръст напредва, на килограми - не особено. Пък и аз смятам, че поне до 18 месеца е по-добре да се движи около долната граница на теглото.
Публикувано: 19 May 2008 - 04:37 PM
Цитат
Гледай го ти него, ще се мръщи :o Злоядо куче си е мъка за стопанина предполагам. Нас Белла приятно ни изненадва в това отношение - изяжда си каквото и сложим в купичката с доста голям апетит, но имам чувството, че ако пропуснем едно хранене няма да се впечатли изобщо :blink: Наградки вече не й давам, защото си мисли, че са част от упражнението и ми дъвче някакви микроскопични парченца по половин минута, като преди това ги души ;D Аз досега все змейове съм имала, дето ще ти отхапят ръката за трошица хляб, да не говорим за безнадзорно оставена храна на масата, че изчезва за части от секундата - малката маймуна подминава парченце шоколад изпуснато на земята, щом не й е в нейната купа. Дано така да си остане.
Публикувано: 19 May 2008 - 04:41 PM
Публикувано: 19 May 2008 - 04:49 PM
Публикувано: 19 May 2008 - 08:54 PM
redika, знам една поляна, на която може би ще има възможност кучовците да играят, но ще се разходя по-обстойно..далеч от навалиците :rolleyes:наистина е неприятно, че е прекалено населен.Онзи ден като се разхождах един човек влезе в парка с два дога и след 10 мин. си излезе набързо! На 10 май съвсем случайно срещнах в Южния парк едно семейство с 4 месечно женско корсо, което са взели от България.Разпитвах ги дълго за впечатлението им от породата и се радвах на малката калпазанка (страшно игрива беше..изподраска ми целите ръце и даже се сърдеше като спирах да и обръщам внимание ;D).Хората споделиха, че ги е побъркала от бели..от гризене на стените в апартамента им падала мазилката ;D.Ще се радвам да я срещна пак, тъй като попринцип я разхождат имено в този парк.Ох, само забравих да я снимам от вълнение :huh:
Та така, ще се обадя като открия подходящо място в парка ;)
Публикувано: 20 May 2008 - 07:24 AM
Цитат
А това корсо, което си видяла от Пазарджик ли е?
Публикувано: 20 May 2008 - 09:08 AM
Цитат
Bella C.N - много добре сте си решили за теглото, ние продължаваме да сме на занижена доза, ако следвам това, което е на чувала щях да си имам табуретка с криви крачета до сега :rolleyes:
Предполагам, че наистина е мъчително да имаш капризно куче, Алира е другата крайност, което също не е безопасно. Макс понякога се мръщи, но аз въобще и не го моля, вдигам му купата, пропуска 1-2 хранения и пак си прояжда. Но упорито капризничене сигурно е ужасно (чукам на дърво). :-
Редика, този път като никога съм зле откъм снимки :rolleyes:
Ето и една на Мая (Аriane S.M.) и това е този път от мен.
Публикувано: 20 May 2008 - 09:20 AM
Цитат
Точно два дни давах според указанията на чувала с фураж - то горкото се скъса от газове, оригване и свръхпроизводство на торти :blink: Сега й давам малко по-малко, а обмислям следващия чувал вече да не е за бебешори, а за джуниъри. То детето ще си порастне колкото му е генетично заложено и без изсилвания. Вярно е, че тулупчестите са по-атрактивни като бебета, но госпожицата ще си я държим елегантна като малка ;) Само за капризи да не чувам, че страшничко ми се вижда.
P.S. Бъдещата мама как си е полегнала ;)
Публикувано: 20 May 2008 - 09:55 AM
Цитат
Е, голямо издирване е паднало ;Dслед 2 години търсене са стигнали до Вакарел ;Dизвинявам се ,ама не можах да се стърпя да не коментирам това им изхвърляне :blink:
А за Южния парк...ZzIT@ , хич недей да обикаляш, аз съм на една крачка от него и давам 100%-ва гаранция ,че събота и неделя няма къде пиле да прехвръкне :rolleyes:а какво остава да се намери що годе спокойна полянка :(
Публикувано: 20 May 2008 - 10:52 AM
Цитат
Цитат
Е, голямо издирване е паднало ;Dслед 2 години търсене са стигнали до Вакарел ;Dизвинявам се ,ама не можах да се стърпя да не коментирам това им изхвърляне :blink:
А за Южния парк...ZzIT@ , хич недей да обикаляш, аз съм на една крачка от него и давам 100%-ва гаранция ,че събота и неделя няма къде пиле да прехвръкне :rolleyes:а какво остава да се намери що годе спокойна полянка :(
Има, нагоре при блатата обаче. ;)
Публикувано: 20 May 2008 - 04:35 PM
Цитат
Цитат

Вход

Горе
Цитиране +