Кане корсо италиано
Публикувано: 20 May 2008 - 07:24 AM
Цитат
А това корсо, което си видяла от Пазарджик ли е?
Публикувано: 20 May 2008 - 09:08 AM
Цитат
Bella C.N - много добре сте си решили за теглото, ние продължаваме да сме на занижена доза, ако следвам това, което е на чувала щях да си имам табуретка с криви крачета до сега :rolleyes:
Предполагам, че наистина е мъчително да имаш капризно куче, Алира е другата крайност, което също не е безопасно. Макс понякога се мръщи, но аз въобще и не го моля, вдигам му купата, пропуска 1-2 хранения и пак си прояжда. Но упорито капризничене сигурно е ужасно (чукам на дърво). :-
Редика, този път като никога съм зле откъм снимки :rolleyes:
Ето и една на Мая (Аriane S.M.) и това е този път от мен.
Публикувано: 20 May 2008 - 09:20 AM
Цитат
Точно два дни давах според указанията на чувала с фураж - то горкото се скъса от газове, оригване и свръхпроизводство на торти :blink: Сега й давам малко по-малко, а обмислям следващия чувал вече да не е за бебешори, а за джуниъри. То детето ще си порастне колкото му е генетично заложено и без изсилвания. Вярно е, че тулупчестите са по-атрактивни като бебета, но госпожицата ще си я държим елегантна като малка ;) Само за капризи да не чувам, че страшничко ми се вижда.
P.S. Бъдещата мама как си е полегнала ;)
Публикувано: 20 May 2008 - 09:55 AM
Цитат
Е, голямо издирване е паднало ;Dслед 2 години търсене са стигнали до Вакарел ;Dизвинявам се ,ама не можах да се стърпя да не коментирам това им изхвърляне :blink:
А за Южния парк...ZzIT@ , хич недей да обикаляш, аз съм на една крачка от него и давам 100%-ва гаранция ,че събота и неделя няма къде пиле да прехвръкне :rolleyes:а какво остава да се намери що годе спокойна полянка :(
Публикувано: 20 May 2008 - 10:52 AM
Цитат
Цитат
Е, голямо издирване е паднало ;Dслед 2 години търсене са стигнали до Вакарел ;Dизвинявам се ,ама не можах да се стърпя да не коментирам това им изхвърляне :blink:
А за Южния парк...ZzIT@ , хич недей да обикаляш, аз съм на една крачка от него и давам 100%-ва гаранция ,че събота и неделя няма къде пиле да прехвръкне :rolleyes:а какво остава да се намери що годе спокойна полянка :(
Има, нагоре при блатата обаче. ;)
Публикувано: 20 May 2008 - 04:35 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 20 May 2008 - 08:52 PM
Публикувано: 21 May 2008 - 09:56 AM
Първо искам да поздравя всички новодошли и техните малки симпатяги - да ви радват адски много!
Много ме е яд, че изпуснахме разходката в неделя :huh:, но пък ако има желаещи за тези дни, дори и през деня - ние сме на разположение! Пък ще е хубаво и да се съберем повечко кучовци през уикенда и да се запознаем и с малките канета :yahoo:
Поздрави!
Публикувано: 21 May 2008 - 01:40 PM
Бих искал да попитам при операциите за "черешово око", които са направени на Алира и Казя, запазват ли жлезата или я отстраняват.
Изпращам снимки от морето.
Публикувано: 21 May 2008 - 10:04 PM
Цитат
На нас ни махнаха жлезата. Нашия ветеринар ни каза, че ако се зашие само, има възможност от рецидив и пак ще се наложи да я махаме. Знам, че ина една от сестричките на Казя също са й махнали жлезата. Преди това са й я зашили, но след време пак се появи и се наложи да й правят нова операция. Ти сам трябва да прецениш. А по-добре питай ветеринар за своя случай,защото може би при теб ще е различно. :blink:
Цитат
Публикувано: 21 May 2008 - 10:44 PM
Цитат
Изпращам снимки от морето.
при нас само зашиха без рязане. може да се изреже 50% или 100%. лекарите преценяват според случая.
не сте ли много малки за свободни разходки?
Публикувано: 21 May 2008 - 10:58 PM
Публикувано: 22 May 2008 - 08:48 AM
Pyts, какво имаш предвид "свободни разходки"
Публикувано: 22 May 2008 - 09:30 AM
Май pyts имаше предвид ваксините?
Добра разходка сте си направили - на Алира също и хареса на море, но в сезона мисля че ще и е прекалено горещо.

Вход

Горе
Цитиране +