Кане корсо италиано
Публикувано: 29 May 2008 - 04:22 PM
Цитат
Вижте какво искам да ми помогнете да му намеря дом ако ще ми правите психоанализа моля мерси нямам нужда от това.Всичко си му е наред просто обстоятелствата са такива че нямам тази вазможност да го взема с мен.Това е положението
Положението ни е ясно, госпожа. ;) За да помогнем на кучето, трябва да опишете характера му. Елементарно е- поведение спрямо вас, спрямо външни хора, отношение към други животни и т.н. Без това няма как да се помогне на кучето, това разбирате ли го? :huh:
Публикувано: 29 May 2008 - 04:26 PM
а самоеда ще го взимате ли в Гърция?
:o
и аз като другите искам повече информация за Бруно - години,характер,заболявания..очаквате ли заплащане и т.н.
силно се надявам Бруно да намери наистина добро семейство и ще се опитам да помогна!
:o
и аз като другите искам повече информация за Бруно - години,характер,заболявания..очаквате ли заплащане и т.н.
силно се надявам Бруно да намери наистина добро семейство и ще се опитам да помогна!
Публикувано: 29 May 2008 - 04:29 PM
Бруно е с много благ характер.Държанието спрямо останалите хора е страхотно нямала съм никакви проблеми.Много е дружолюбен и любвеобвилен голям глезан е.Гледан е много добре с много любов чак от Америка съм си го довела знаете това.Ако имате още въпроси питайте
Публикувано: 29 May 2008 - 04:33 PM
Цитат
Бруно е с много благ характер.Държанието спрямо останалите хора е страхотно нямала съм никакви проблеми.Много е дружолюбен и любвеобвилен голям глезан е.Гледан е много добре с много любов чак от Америка съм си го довела знаете това.Ако имате още въпроси питайте
според мен е добре да пуснеш една снимка на кучето, за да го видим как изглежда, колко годишен, навици - къде живее на двора ли или в апартамент? всекви такива неща. ние знаем, че си го довела от щатите, ама хорат които ще го гледат, не го знаят
Публикувано: 29 May 2008 - 05:52 PM
E хора, не ме разбирайте погрешно, но не се прави така-човекът, независимо от причините си да се раздели с Бруно, търси точно ТУК, а не където и да е помощ-дом за кучето, явно не му е безразлично дали ще попадне във ферма или дом!
Хайде да мислим за кучето, вместо с нападки да откажем човека и да пратим кучето в ръцете на първия пожелал го за добро или зло :huh:
Направете услега на Бруно-намерете му дом, пък после за коентари време ще има който колкото иска!
Хайде да мислим за кучето, вместо с нападки да откажем човека и да пратим кучето в ръцете на първия пожелал го за добро или зло :huh:
Направете услега на Бруно-намерете му дом, пък после за коентари време ще има който колкото иска!
Публикувано: 29 May 2008 - 06:23 PM
аз вече започнах да разпитвам мои приятели,които знам,че биха били добри стопани...
Публикувано: 29 May 2008 - 06:24 PM
между другото имам един познат,който от дълго време си търси кане корсо,но искаше да е по-голямо,с изградени навици.Незнам дали би искал обаче куче на 2 год,защото самия той има дете на 5,дали кучетона тази възраст би свикнало с детето?Той дори мисля,че следи темата редовно,ако не - ще му кажа ...
Публикувано: 29 May 2008 - 06:31 PM
Давам 1000% гаранция че той е страхотно куче.Никога нямаше да се разделя с него ако не бяха се стекли нещата.Просто както казах съм за 1г в чужбина а човека който се грижеше за него почина.говорих тука с Шефа ми той не е съгласен.Съгласи се за малките кучета понеже били малки логика нали(сякаш няма да пораснат)ама грък е няма повече какво да коментирам това ;Dголяма логика изкара човека,но както и да е искам да му намеря страхотни стопани.Гледан е много добре има си всички ваксини обезпаразитен е няма никакви заболявания и т.н.
Публикувано: 29 May 2008 - 06:40 PM
покажи още снимки на кучо,моля!

Вход

Горе
Цитиране +