Публикувано: 29 May 2008 - 08:29 PM
Toва му е последният проблем на Бруно - родословието... Та мисълта ми беше да опишете всичко що се сещате за Бруно, нещо като профил, не така 2-3 думи колкото да не е без хич...По този начин може да се разпрати и разпита обосновано и да се намери съвместим с Бруно стопанин. Аз не мога да кажа на някой - виж сега, едно 60кг куче си търси дом, и някой който не познавам казва че дава 1000 % гаранция че е страхотно куче :rolleyes: Бруно ще си намери дом, въпросът е какъв! На шефа явно не му е ясно, че едно малко куче създава много повече проблеми от едно макар голямо, но с изградени навици и поулегнало куче - само като му стане ясно да не започнем да търсим дом и на фъстъците, дето тогава няма и да са фъстъци... Сега виждаш защо ми се струваха наивни онези приказки с клубове, развъдници. За това най-малкото което трябва е постоянно местожителство. Знаем Бруно от къде е, аз не се съмнявам, че държите на Бруно, обаче искрено се надявам да не се окаже същата ситуация с малките...
И аз ще поразпитам - остава да се надяваме на добра развръзка за Бруно и малките. Ако изготвите нещо като профил, може да пуснете тема в Без дом за търсене на стопани, но според мен истински трудното е да се избере подходящ стопанин, просто нов стопанин лесно се намира.
"Money will buy you a pretty dog, but it won't buy the wag of his tail"