Кане корсо италиано
Публикувано: 02 June 2008 - 04:57 PM
та...разказвах,че днес си правихме разходка в Борисовата,но една гарга реши,че Кхан е голяма заплаха и го нападаше да го кълве.Няма да ви обяснявам какъв страх падна. :rolleyes:
После легна до пейката на сянка и не мръдна!!!
Никаква разходка не се получи,но пък му дремнахме екстра!
Най- хубавото беш обаче,че двама човека познаха каква порода сме!!! :yahoo:
Младо момче попита " Кане корсо или мастиф?", а около 45 год. мъж направо каза " Колко месеца е корсото? Ааа..браво!Какъв е шарен! Браво!Много е красив!" ;D
Онзи ден пък се видяхме с Казимирка - страшно е порастнала и на ръст е колкото нас.Въобще не си личи,че е 2 мес. по-мъничка. И е страшно игрива,ама направо като пумпалче!:)
Кхан пък напоследък го раздава по- тежкарски.Не си играе дивашки с всяко срещнато куче,даже рядко се заиграва(освен на вилата),дори "смъмри" Кази,която го закачаше да тичат.Май се мисли вече за мъж?! ;D
Публикувано: 02 June 2008 - 05:00 PM
Публикувано: 02 June 2008 - 05:29 PM
Разчеквате ли се на плочките в коридора?Моя като се затича и яко занася задницата на хлъзгавия под...чак си мисля някой ден да слагам друго покритие ;D
Публикувано: 02 June 2008 - 09:23 PM
Трябва да си заредя апаратчето, че не успях да прехвърля всичко на компютъра :) Утре ще кача още малко и едно клипче :)
Публикувано: 03 June 2008 - 08:14 AM
shadow, redika, тази седмица започваме разходките, защото се наложи да забавим третата ваксина с 3-4 дни - иначе бяхме планирали да ги стартираме вече.
shadow, аз мисля, че съм ви засичала - ако беличкият хубавец е с една много пухена опашка, значи ще ви познаем ;)
Малката пираня си сменя зъбките. Два дни беше с 2 реда на места, ама като чу, че ще се ходи на ветеринар по тоя повод веднага е повикала феята на зъбките да отнесе два млечни и сега има само един дублаж :blink:
Публикувано: 03 June 2008 - 02:32 PM
и понеже не съм спирала да мисля за горкия Бруно - малко инфо :
Собствениците са решили,че е по-добре да си изключат телефона! При положение,че търсят спешно дом на кучето си и при интерес към него!!!
Хубаво е човек да бъде отговорен за действията си!!!
Публикувано: 03 June 2008 - 08:29 PM
evadog догото (на такова ми прилича) е като белия брат на Емо...:) Гоеми са сладурковци :wub:
Bella C.N. значи този уикенд още ще сте на опознавателни обиколки, но се надявам другия да се присъедините към нас :)
А пък моя тийнейджър нещо се беше развихрил днес и само се караше с разни кучовци...аман от пуберски изпълнения.... :)
Публикувано: 03 June 2008 - 08:30 PM
Публикувано: 03 June 2008 - 09:29 PM
http://www.vbox7.com/play:b18f9fc4
Публикувано: 03 June 2008 - 10:08 PM
Цитат
и баба Джаба ;) ;D ;D ;D
elrisha , що ли не съм изненадана... :-дано кучо да е добре...
evadog , Емо много е пораснал :blink:абе всички зимни бебета вече са големи кучовци! :kuchence:
Публикувано: 05 June 2008 - 09:12 PM
Аз да се оплача днеска моето глиганче как ми изкара акъла...Прибирам си се аз и гледам на земята червени капки кръв, ама по целия коридор, а в кухнята даже и локвички. Започвам да оглеждам кучо и нищо не виждам, оглеждам котката и на нея нищо и няма и решавам да проследя дирята, която стига до гардероба (новото място за спане на Ред) и там пак виждам локвичка...отварям го хубаво да влезе светлина и гледам....нашия си взел сокчето от вишна в леглото и оставил диря през целия апартамент...та всъщност капките кръв си се оказаха сокче, ама аз с моето въображение веднага си представих тежка картинка първо с него, а после как е разкъсал котката... ;D

Вход

Горе
Цитиране +