Кане корсо италиано
Публикувано: 15 June 2008 - 11:44 PM
Но вече свикваме. Единственото нещо, което ми изправя косата е като го видя да бяга към някое голямо куче, от сорта на каракачанка :rolleyes:
Добре че усещат че е мъничък и не му обръщат особено внимание :blink:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 15 June 2008 - 11:49 PM
Публикувано: 15 June 2008 - 11:56 PM
Публикувано: 16 June 2008 - 12:01 AM
Зад моя блок има огромна поляна и гора и малкия няма прибиране ;D
Голям смях пада. А най-интересното е че вече доста хора се заинтересуваха от породата и скоро ще си имаме още бебенца тук :blink:

Публикувано: 16 June 2008 - 12:12 AM
Публикувано: 16 June 2008 - 12:17 AM

Публикувано: 16 June 2008 - 10:54 AM
Ние в събота срещнахме Белла и Алира, но жегата много бързо ги умори :( След разходката Белла заспа в банята още докато й бършех краката ;D Със снимките се изложихме - само една от разходката.
Публикувано: 16 June 2008 - 12:37 PM
От мен ще чуете същите съвети - супер премиум храна е по-добре отколкото кофти храна + всевъзможни добавки. Има доста по-добри формули от консервите, които споменахте, дават се и в по-малко количетво и така по-високата им цена се компенсира.
За дисциплината - полагайте основите от сега, колкото и сладко да е бебето, защото след 2-3 месеца дори ще ви стане тежичко. Бебетата изпробват границите, но това което е за вас е игра, за тях е и опипване на почвата и позициониране в семейството и околната среда.
Много се радвам, че се запознахме с чаровната Белла и стопани. И ния бяхме неподготвени за снимки и размързеливени от напичащото слънце, но ще наваксаме ;)
Публикувано: 16 June 2008 - 01:21 PM
Цитат
И дано се информират първо от тук защо не трябва да се купуват кутрета от зоомагазин или борса. :blink:
http://dog.bg/forum/...pic,1268.0.html
http://dog.bg/forum/...pic,8797.0.html
Публикувано: 16 June 2008 - 01:51 PM
twoofo ти нямаш ли някоя снимчица от разходката с Бела? Само 1 снимка е напълно недостатъчна :) Как се понесоха двечките? Имаше ли перчене коя е по-красива или директно се заиграха? Разкажете малко де, много сте пестеливи в приказките :P
Публикувано: 16 June 2008 - 02:26 PM
Публикувано: 16 June 2008 - 03:17 PM
Алира си падна по Белла, нямаше онова търкаляне както с Рамон :P Даже и разреши да си играе с топката и - е, мен естествено ме пази, да не би случайно да си харесам някое чуждо куче. Съвсем прилична разходка си беше, но след 3-4 обиколки на парка зад Хилтън доакто изчакаме Белла и после и в Южния парк реши, че на тия температури не се дивее и се просна на енергоспестяващ моуд. B)
Команда ЦИРК на Редика е позната като максовото - Цирково Куче. Само, че Алира пази баланс сама на дупе с ръцете горе ;DНаучи го изключително бързо след няколко опита, след като ме амбицирахте на вилата с eleonora, че и Алира трябва да науча на номера. :rolleyes:
Ванката - не мисля, че трябва да помагаме на някой да вземе решение дали да реже ушите на кучето си. Казахме вече, забранено е и е травма за кучето - иначе видът може и да се харесва повече. Това е ЗА и Против. От там нататък ми е ясно, че каквото и да се изговори си е решение на стопанина. А между другото и тема такава има, ако се използва търсачката на форума, както и назад в тази тема за който се интересува. Име и тема за починало боксерче при такава манипулация в раздел Ветеринарен кабинет, така че - информирайте се преди това.
Публикувано: 16 June 2008 - 03:30 PM
Цитат
А това хубаво бяло килимче в хола докога ли ще е такова? :P
Свирни да те почерпя като минавате с белия батко ;D, че ти си първата дето одобрява името. Втръсна ми да обяснявам що е Белла, като е черна :rolleyes: То Белла само на шопски е бяла, ама иди ти разправяй.
Иначе белите килимчета засега горе - долу ги опазваме ;D особено откакто се отказа от идеята да разсади цветята върху тях, но тъй като стопаните сме ги заливали с червено вино, няма да търсим кусур на кучинката - има си пране на килими, пък и те омръзват - ще ги сменим като порасне ;)
Иначе по повод ушите - ако Белла не беше с "фабрично" купирани от развъдника, без опция за избор по тоя въпрос, никога нямаше да я подложим на това. Освен, че е незаконно, не се знае на какъв касапин ще попаднеш - назад в темата има пример за съсипани уши, няма нужда да посочвам.
Публикувано: 16 June 2008 - 03:42 PM
Имало едно време един бял килим....

Вход

Горе
Цитиране +