Кане корсо италиано
Публикувано: 16 June 2008 - 10:54 AM
Ние в събота срещнахме Белла и Алира, но жегата много бързо ги умори :( След разходката Белла заспа в банята още докато й бършех краката ;D Със снимките се изложихме - само една от разходката.
Публикувано: 16 June 2008 - 12:37 PM
От мен ще чуете същите съвети - супер премиум храна е по-добре отколкото кофти храна + всевъзможни добавки. Има доста по-добри формули от консервите, които споменахте, дават се и в по-малко количетво и така по-високата им цена се компенсира.
За дисциплината - полагайте основите от сега, колкото и сладко да е бебето, защото след 2-3 месеца дори ще ви стане тежичко. Бебетата изпробват границите, но това което е за вас е игра, за тях е и опипване на почвата и позициониране в семейството и околната среда.
Много се радвам, че се запознахме с чаровната Белла и стопани. И ния бяхме неподготвени за снимки и размързеливени от напичащото слънце, но ще наваксаме ;)
Публикувано: 16 June 2008 - 01:21 PM
Цитат
И дано се информират първо от тук защо не трябва да се купуват кутрета от зоомагазин или борса. :blink:
http://dog.bg/forum/...pic,1268.0.html
http://dog.bg/forum/...pic,8797.0.html
Публикувано: 16 June 2008 - 01:51 PM
twoofo ти нямаш ли някоя снимчица от разходката с Бела? Само 1 снимка е напълно недостатъчна :) Как се понесоха двечките? Имаше ли перчене коя е по-красива или директно се заиграха? Разкажете малко де, много сте пестеливи в приказките :P
Публикувано: 16 June 2008 - 02:26 PM
Публикувано: 16 June 2008 - 03:17 PM
Алира си падна по Белла, нямаше онова търкаляне както с Рамон :P Даже и разреши да си играе с топката и - е, мен естествено ме пази, да не би случайно да си харесам някое чуждо куче. Съвсем прилична разходка си беше, но след 3-4 обиколки на парка зад Хилтън доакто изчакаме Белла и после и в Южния парк реши, че на тия температури не се дивее и се просна на енергоспестяващ моуд. B)
Команда ЦИРК на Редика е позната като максовото - Цирково Куче. Само, че Алира пази баланс сама на дупе с ръцете горе ;DНаучи го изключително бързо след няколко опита, след като ме амбицирахте на вилата с eleonora, че и Алира трябва да науча на номера. :rolleyes:
Ванката - не мисля, че трябва да помагаме на някой да вземе решение дали да реже ушите на кучето си. Казахме вече, забранено е и е травма за кучето - иначе видът може и да се харесва повече. Това е ЗА и Против. От там нататък ми е ясно, че каквото и да се изговори си е решение на стопанина. А между другото и тема такава има, ако се използва търсачката на форума, както и назад в тази тема за който се интересува. Име и тема за починало боксерче при такава манипулация в раздел Ветеринарен кабинет, така че - информирайте се преди това.
Публикувано: 16 June 2008 - 03:30 PM
Цитат
А това хубаво бяло килимче в хола докога ли ще е такова? :P
Свирни да те почерпя като минавате с белия батко ;D, че ти си първата дето одобрява името. Втръсна ми да обяснявам що е Белла, като е черна :rolleyes: То Белла само на шопски е бяла, ама иди ти разправяй.
Иначе белите килимчета засега горе - долу ги опазваме ;D особено откакто се отказа от идеята да разсади цветята върху тях, но тъй като стопаните сме ги заливали с червено вино, няма да търсим кусур на кучинката - има си пране на килими, пък и те омръзват - ще ги сменим като порасне ;)
Иначе по повод ушите - ако Белла не беше с "фабрично" купирани от развъдника, без опция за избор по тоя въпрос, никога нямаше да я подложим на това. Освен, че е незаконно, не се знае на какъв касапин ще попаднеш - назад в темата има пример за съсипани уши, няма нужда да посочвам.
Публикувано: 16 June 2008 - 03:42 PM
Имало едно време един бял килим....
Публикувано: 16 June 2008 - 05:47 PM
Bella C.N. тази събота ако сте на разположение ще се радвам да се видим...миналата седмица умрях от яд като twoofo ми каза, че имате среща, но просто нямах възможност да дойда тогава...
twoofo Алрика доста бързо е усовила командата значи...готови са ти за цирка и тя и Максо вече :) Аз Ред на едно "Дай лапа" не мога да го науча... :)
Stella_Popova аз имах същата дилема като теб в началото...за ушите и опашката (защото моя хубостник и двете си има), но като си представих, че трябва да го упояват и да му "подрязват" тялото се отказах бързичко...иначе преди да го взема бях категорично решена, че ще му режа и ушичките и опашката, но сърце не ми даде за мое естетическо удоволствие да го подлагам на това. Решението разбира се си е твое, аз просто споделям... :) Но все пак имай предвид, че на тази възраст ще е много болезнено за него... :)
Публикувано: 16 June 2008 - 06:04 PM
Благодаря много за мненията и за хубавото посрещане :blink:
Мисля все пак да оставя ушите на Айк, че както е трагнало ще си ги дарпаме често ;D
Шегувам се разбира се - слуша много.

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 16 June 2008 - 06:45 PM
Невероятни са, направо като гледам искам да си взема още 2-3 кученца ;D
Но тогава определено ще сам :rolleyes:
Много жалко, че тук няма други бебенца :(

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 16 June 2008 - 09:52 PM
А пък Реди си има нов приятел...едно бебе мопсче, с което се побъркват да си играят... :) Голям смях пада, защото малкия бандит е "много опасен" и все гледа да захапе Ред някъде, а моят дебеланко току се обърка къде е фъстъчко и легне върху него, при което се чуват едни кокошоподобни звуци... :) И даже си има една бойна рана зад ушенцето...но не е сигурно от кой е точно... :)

Вход

Горе
Цитиране +