Кане корсо италиано
Публикувано: 23 June 2008 - 10:22 AM
лято, жеги скрихме се на сянка. ;D
Публикувано: 23 June 2008 - 02:33 PM
;D ох, милата..личи си колко много е щуряла на разходката!Какъв език е пуснала само ;D ...направо ще й изпапкам голямото тумбаче :yahoo:
Публикувано: 23 June 2008 - 09:47 PM
Здравейте и от нас :blink:
Малката е сладурка голяма.
Айк хич не е добре тези дни и утре сме на доктор :( Ще слизаме кам Пловдив, че тук нищо не правят и няма подобрения. Миличкия не яде нормално, скимти постоянно на места му пада козината без рани по кожата и супер много се притеснявам.
Стискайте палци да не е нещо сериозно и да се оправи бързо
Малката е сладурка голяма.
Айк хич не е добре тези дни и утре сме на доктор :( Ще слизаме кам Пловдив, че тук нищо не правят и няма подобрения. Миличкия не яде нормално, скимти постоянно на места му пада козината без рани по кожата и супер много се притеснявам.
Стискайте палци да не е нещо сериозно и да се оправи бързо

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 25 June 2008 - 12:28 PM
Вчера ходихме на доктор. За козинката ни дадаха един мехлем - Ветеузан и едни хапчета.
Другата сряда ще ходим пак.
За ваксините говорихме-доктора каза, че като оздравее ще му бие пак ваксините. След като започнах да го мажа с мехлема спря да се чеше и миряса. А за хапването-вече няма проблем. Взех му супер премиум храна Роял Канин и нея си я хапва :)
Другата сряда ще ходим пак.
За ваксините говорихме-доктора каза, че като оздравее ще му бие пак ваксините. След като започнах да го мажа с мехлема спря да се чеше и миряса. А за хапването-вече няма проблем. Взех му супер премиум храна Роял Канин и нея си я хапва :)

Публикувано: 25 June 2008 - 01:57 PM
Stella, това е чудесна новина!Радваме се, че Айк има подобрение ;) А какъв е бил по-точно проблемът с кожата му?
Публикувано: 25 June 2008 - 05:29 PM
Видях, че зад предната лапа има малка екзема. След това го заведох на вет и той дада хапчета, след което раната изчезна (за около 3-4 дни ). След това забелязах, че много се чеше и на места му пада козинката (на задните лапи и отсрани на коремчето), но кожата отдолу няма рани. Стоеше така, сякаш отдолу расте друга козинка, но той се побаркваше да се чеше, чак си пускаше кръв. Откакто започнах да го мажа с крема той спря да се чеше. Също така ветеринаря ми даде едни хапчета за подхранване на козината и трябва да му давам по 5 на ден (за съжаление не запомних как се казват). Така че, сега остана да чакаме и да видим дали ще има подобрение. :blink:
Също така ветеринаря ми каза, че е нормално по това време на годината козината да линее (в което не съм особено сигурна-нали се сменя 2 пъти-пролет и есен, а не лятото?!)
Също така ветеринаря ми каза, че е нормално по това време на годината козината да линее (в което не съм особено сигурна-нали се сменя 2 пъти-пролет и есен, а не лятото?!)

Публикувано: 30 June 2008 - 08:01 AM
Дааааа, който ходи в гората си намира бели мечки ;D Белла много иска да му бъде приятелка и го обича :wub:, ама мечо е голям и сериозен - не дава разни черни бебета да му крадат пръчките и да му се качват на главата B) Обаче скоро ще му се наложи да се примири, че ще си има малка нахалница за приятелка - малкото няма да остави нещата така :P
Публикувано: 30 June 2008 - 09:44 AM
http://www.vbox7.com/play:e0020999 поздрав за всички канета :wub: много сте хубавииии :yahoo:
Публикувано: 02 July 2008 - 10:36 PM
Темичката съвсем замря! :huh: Какво става...къде се изгубуха redika, twofoo, ритка и всички останали? Никакви новини..снимки. Явно летният сезон си казва своето.. :blink:

Вход

Горе
Цитиране +