Кане корсо италиано
Публикувано: 04 July 2008 - 11:58 AM
голям кеф,още една дама от Магнифика в Бг :yahoo:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 04 July 2008 - 10:41 PM
Цитат
Публикувано: 05 July 2008 - 11:24 AM
Публикувано: 05 July 2008 - 11:25 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 July 2008 - 09:19 PM
Приемайте ново попълнение в клуба...
След 10 дни ще ходим да го вземаме :blink:
Засега влизам на скорост с два бързи въпроса:
1. Какво ще ми трябва за пътуването? Ще го возим около 300 км и ми се иска да съм подготвен. Дължа да спомена че нямам НИКАКЪВ опит с кучета, борбата тепърва започва :rolleyes:
2. Той ще живее на двора, такава е идеята. Започвам да му правя къща, но не зная с какви размери да е. Някой ще подскаже ли?
ПОздрави на всички, обещавам да досаждам често-често в мнооого близко бъдеще
Публикувано: 05 July 2008 - 09:43 PM
Цитат
Приемайте ново попълнение в клуба...
След 10 дни ще ходим да го вземаме :blink:
Засега влизам на скорост с два бързи въпроса:
1. Какво ще ми трябва за пътуването? Ще го возим около 300 км и ми се иска да съм подготвен. Дължа да спомена че нямам НИКАКЪВ опит с кучета, борбата тепърва започва :rolleyes:
2. Той ще живее на двора, такава е идеята. Започвам да му правя къща, но не зная с какви размери да е. Някой ще подскаже ли?
ПОздрави на всички, обещавам да досаждам често-често в мнооого близко бъдеще
честито за бъдещия куч. за пътуването си приготви чести спирки, щото сигурно ще е жега. крий кучо на сянка и повече течности, което веднага означава по-често пикаене. ако мислиш да се бориш - още от сега си загубил борбата ;D. на каква възраст е кучо. ако не е минал трите ваксини не съм сигурен, дали на двора е верен избор за началото. ако е то тогава нямаш проблем. направи голяяяяма къща. обикновенно мъжките достигат височина при холката от 68 см. ще се радвам да видя снимки на бъдещия съфорумец
Публикувано: 05 July 2008 - 09:46 PM
Цитат
Освен това етажерки, джапанки, врати, клетки, вероятно и телефони и портмонета ако ги намерим ;D
не само те страшни, но сте и много красви. :yahoo: да ви е жива здрава момата. :wub: за останалите уреди, които ще последват изброените ще е много жалко, но или намерете начин да я укротите, или просто ги прежалете ;D
Публикувано: 06 July 2008 - 08:05 AM
Публикувано: 06 July 2008 - 11:34 AM
Публикувано: 06 July 2008 - 01:18 PM
Цитат
'мда точно така е :blink:
та чуденето ми е после колко още ще трябват една ли, две ли, три ли :rolleyes:всеки има различно мнение по въпроса :blink:ама в крайна сметка ще се доверя на доктора :blink:
Ох, сладурка :wub:
като се замисля, че съм я видяла на няма и една седмица, само дето не съм знаела коя е точно муцунката ;D