Кане корсо италиано
Публикувано: 06 July 2008 - 01:28 PM
Публикувано: 06 July 2008 - 01:40 PM
Цитат
Няма страшно, всичко ще си мине по реда! ;) А междувременно ние всичи ще стискаме палци в очакване на новото попълнение :->)
Публикувано: 06 July 2008 - 02:28 PM
С всяко ново включване във форума виждам нови попълнения в корсовският отбор и много,много се радвам! :yahoo:
Зоо,честита малка красавица!!!много да ви слуша и да ви е жива и здрава дъъъълги години!!! :kuchence:
Всички бебоци са тоолкова сладки,че ми се иска всеки път като ги видя - да си взема още едничко и аз ;D
Иначе малко инфо от нас - растем и хубавеем с всеки изминал ден ;D,правиме мъъъничко бели,но ...
Опустошаваме всички плодове и зеленчуци,които ни се мернат пред погледа,но основно сме ценители на малинките,сливите и ягодите,които слава Богу,свършиха! ;D
Обичаме да прекарваме времето си в лаене по преминаващи хора,кучета и автомобили ,но след това заслужено се отдаваме на почивка,нежно положили тяло в рибарският стол ;D
Тази седмица сме столичани,така че ще се радваме на срещи с приятелите ;)
ето и малко снимков материал:
Публикувано: 06 July 2008 - 02:54 PM
Вие ще ходите ли с кучетата на моренце?А къде и кога? ;)
Публикувано: 06 July 2008 - 03:15 PM
обадихме се, питахме и казаха ,че няма никакъв проблем освен ако домашния любимец не е питон ;Dза животинче се доплаща по 10лв на ден :blink:
Публикувано: 06 July 2008 - 04:58 PM
Цитат
Вие ще ходите ли с кучетата на моренце?А къде и кога? ;)
там преди години организираха летните морски кучешки изложби. има и гора, ама и доста комари ;D
Публикувано: 06 July 2008 - 05:06 PM
За комарите има препарати - не се плаша ;)
Важното е на кучо да му е гот,да има къде да тича,да не мрънкат разни досадни лелки и да не умираме от задух в тия бунгала :rolleyes:
Милият ми,цял ден спи!Все едно на вилата се е изтощил до припадък ;D ;D ;D
Изкъпах го и е пуФкаФ,миришка на хубаво и лекичко примлясква като мина покрай него ;D
Публикувано: 06 July 2008 - 05:27 PM
Цитат
С две сестрички (Фиона е най-вляво)

Е гледам, гледам, ама наш'то "гардже" си е най-хубаво!
И е едричка момата. В началото си мислех, че е зрителна измама, ама не би.
Пу-пу, сладуранка! :wub:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 06 July 2008 - 05:31 PM
Публикувано: 06 July 2008 - 09:35 PM
Цитат
Ми тя на всеки ще легне на сърцето. ;) Хубавелка си е и туй то! :wub:
Цитат
Събира сили за по-късно ...... бели, разходки. ;D

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 06 July 2008 - 10:13 PM
Цитат
ако приемеш, че си имаш едно голямо бебе, значи е нормално да спи повече. освен че е малко стресирана от промяна ана обстановката. повечето предсавители на породата са доста спокойни. явноа твоето бебе е поспаланка ;D.
Публикувано: 07 July 2008 - 08:20 AM
Цитат
Ми не знам дали е нормално, но вкъщи е факт ;D Спи си животното и по цял ден и по цяла нощ, на стопнаката си се е метнала явно - поспаланка :wub: Преди като не излизаше на разходки подивяваше към 23.00 ч. Откакто излиза се изморява навън и не дивее вечер. Сутрин с мъка я събуждам за разходка и излизането си е цяла шоу програма - присяда на стълбите пред блока, пък се прозява и се чуди не може ли да си полегне и там, пък аз да вървя където искам,гледа обвинително що съм я помъкнала толкова рано. Иначе като я добутам до парка вече се е разсънила и дивее. През деня си спи - само се помества от време на време да й е по-удобничко.