Кане корсо италиано
Публикувано: 07 July 2008 - 09:30 AM
На почивка бяхме, та чак сега смогвам да погледна.
Добре дошла на Фиона и честитки на Владо! Още веднъж - да ти е жива и здрава малката хубавица - да порасне ГОЛЯМА хубавица ;-)
Ако за нея е нормално да си поспива повечко - късметлия си ти за сега! Ако има апетит и когато е будна е ведра, значи просто е поспаливо бебе, още повече че сега в жегите повечето са на такъв мързелив режим. Моите двама така са се кротнали, че са като различни кучета.
:kuchence:
Браво за клетката - Алира се обезобразява ако е по-дълго в клетка, но вината е моя, че не бях достатъчно настоятелна като беше малка, а и не проявяваше признаци на опустошение до 5ти - 6ти месец. :rolleyes:
Гледам и Бела е много пораснала - целувки на щураната!
Поздрави на всички - липсваха ми новини от вас :wub:
Публикувано: 07 July 2008 - 12:47 PM
Тоз Белият ще ни понесе ли в игрите, че ни е мерак? Алира няма и да понечи да се отваря на такъв батко :o а Макс ще пропусне срещата :-
Публикувано: 07 July 2008 - 01:09 PM
Белият понася всички маймунки от женски пол, а от бебетата напоследък бяга. ;D Явно порасна най-после, че доскоро се мислеше за 10-килограмов като види бебе. :rolleyes:
Публикувано: 07 July 2008 - 09:51 PM

Best of Оpposite Sex (BOS) - Dеsmo del Antico Cerberus :blink: Нора, ето защо беше събрал такава тълпа в Ниш, която го подпипваше тук и там и се дзвереше ;D
BOB CACIB MOANA DELL'APPIO
BOS CACIB DESMO DELL'ANTICO CERBERUS
CHAMPION CLASS MALE 1)DANTE DELL'ANTICO CERBERUS
CHAMPION CLASS FEMALE 1) SOFIA DELL'APPIO
OPEN CLASS MALE 1) BUBA DEI MARTINOTTI
OPEN CLASS FEMALE 1) DORIS CORSO OF BAYER
INTERMEDEA CLASS MALE 1)DESMO DELL'ANTICO CERBERUS
INTERMEDEA CLASS FEMALE 1) MOANA DELL'APPIO
YOUNG MALE 1) QUENTILIANO DEL ROSSO MALPELO
YOUNG FEMALE 1) YULA IZ SOZVEZDIYA ADOMASA
Публикувано: 08 July 2008 - 11:11 AM
Цитат
E, голям хубавец е :->)как да не го обикалят ;D
Един поздрав от родата ;)
Марло, Артур и Клето B)
Публикувано: 08 July 2008 - 11:37 AM
Цитат
Марло, Артур и Клето B)
Супер, че развиват това у корсото. Те са порода подходяща за лична защита и не знам някой в БГ дали работи с кучето си в тази насока? В случая, от това което се вижда, не ми хареса работата на фигуранта. Но това са си мои съждения и е дълго за обяснение. Не е важно кучето просто да хапе, важно е кога и как го прави.
Публикувано: 08 July 2008 - 11:57 AM
поне на мен не ми е известно някой тук да работи в тази насока, то не са кой знае и колко представителите на породата :blink:но пък може и да има някой ентусиаст :blink:
по темата, ей това клипче много ми харесва :blink:
Публикувано: 08 July 2008 - 12:10 PM
Публикувано: 08 July 2008 - 12:19 PM
Това, което знам от Бранко е, че не е обучавал нито едно от кучетата си за лична защита, но всички са "тествани на ръкав" както той казва т.е дали кучето показва защитен инстинкт, при какви ситуации, в каква степен без да е обучавано. Демонстрирал ми е с Боки, който почина (таткото на Буда) - като накара уж случаен минувач да ми скочи насреща. Кучето ме виждаше за първи път, аз държах повода, реакцията беше мигновена. Не се смятам за достатъчно компетентна за да коментирам колко добре или зле е било, иначе shadow мисля, че имаш право за фигуранта.
В този дух, мен ме е впечатлявало това и това което е едно и също куче, като постижение за молос.
Публикувано: 08 July 2008 - 12:24 PM
Публикувано: 08 July 2008 - 12:29 PM
Цитат
сори аз не се доизказах, имах предвид коментарите в сръбския форум.но явно що-годе съм разбрала правилно, точно тестване на ръкав е било това както си написала :blink:
а фигуранта грам не мога да коментирам ,защото съм "гола и боса" по темата :blink:
пп.Bella C.N. ме е изпреварила :blink:
Публикувано: 08 July 2008 - 09:50 PM
Публикувано: 08 July 2008 - 10:39 PM
Нека сега събира сили момето, че на есен, като свършат отпуските и започнат корсо-срещите ще й дойде нанагорно офанзивата от игри и емоции с побратимите. ;)

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 08 July 2008 - 10:40 PM
Цитат
Aйдеее още един в клуба ;D Това повечето сме го забелязали и сме си говорили, че от малки са ни изумявали бебетата със скоростта с която учат. И не си го въобразявам - 3ма треньори са се изненадвали приятно в мое присъствие, особено след насадената идея, че повечето молоси са темерути. ;D Учим изключително бързо, а дали изпълняваме зависи от мотивацията като при всички :blink: А на щуротиите - на това не знам дали ще и наваксаш, аз все си мисля че няма с какво да ме изуми, ама нейсе - намира си!
Честитки и за повишената активност, пък ако започне да си наваксва момата ще гледаме да сме съпричастни ;D И сложи този кабел на едно място в края на краищата, така ще можем и ние да подсказваме къде да го търсиш. ;)