Кане корсо италиано
Публикувано: 11 July 2008 - 09:21 PM
Публикувано: 12 July 2008 - 03:44 PM
Публикувано: 13 July 2008 - 09:16 PM
Владо, това с акото - ужасно е, моли се да спре като започнеш да я извеждаш - има вариант в който си самопочиства белите в къщи, тогава целувките са особено цветущи :rolleyes:
Публикувано: 13 July 2008 - 10:00 PM
Цитат
Не бързай да се радваш ;)
Пък разтройството - и аз като беше бебе всяко разстройство взимах за потенциална парвовироза :rolleyes: Ама така е с бебе - приключения без край, моето е яло камъни, ножове, цигари, шоколади, опаковани бонбони, парчета дунапрен, килограми ядки и гранули - на тюленче заприлича, за собствените си изпражнения не си струва да споменавам. Вече по-трудно ме изненадва и мога да и предвидя повечето магарии обаче, определено не е скучно :rolleyes: Виж дядо Макс - той е ангелче :wub:
Айде честито ти кротко бебе ;D
Публикувано: 13 July 2008 - 10:09 PM
Цитат
twoofo , "Кротката" за нула време нагриза етажерката и май от това се продриска. Или пък от тъпия шмакус, с който реших да я почерпя. Затова край с доверието. Поне още месец ще си седи в клетката като е сама.
Публикувано: 14 July 2008 - 12:02 AM
Little Rea, me, and little Mateja who was took a video clip ;D
http://s133.photobuc...157_Archos_.flv
regards from Serbia ;)
Публикувано: 14 July 2008 - 08:12 AM
CORSOIMPERIUM, congratulations for the very nice A litter, expecting pictures from the B litter :blink:
Публикувано: 14 July 2008 - 09:50 AM
Цитат
http://s133.photobuc...157_Archos_.flv
I really like her! Keep us informed about her in the future and I am sure I will see her soon live in the show ring!
Alibaba keeps the ears? So you don't crop all of your pups?
Vlado, едва ли е от Шмакоса, етажерката е предостатъчна за такива последствия. А това с един едничък месец си е доста оптимистична прогноза ;) Ама успех - дано не ти се е паднало гризли като моето!
Публикувано: 14 July 2008 - 03:38 PM
гризането на мебели продължи около месец и половина,както и яденето на боклуци на вън.
В момента слуша и не папа гадости,не гризе къщата,но новата му страст са големите пластмасови бутилки от кока кола...
Публикувано: 14 July 2008 - 04:05 PM
Цитат
;D Ее, то това е най-големия деликатес. Конските също са много апетитни, но кравешките са си върха на черешката. :yahoo: Само който не е опитвал, няма да се съласи. ;D
Публикувано: 14 July 2008 - 04:14 PM
Цитат
Цитат
;D Ее, то това е най-големия деликатес. Конските също са много апетитни, но кравешките са си върха на черешката. :yahoo: Само който не е опитвал, няма да се съласи. ;D
Е мерси за офертите B) Предпочитам нейните да си яде - поне знам какво има и какво няма в тях. Ай стига с ла*няната тематика, моля ;D
Публикувано: 14 July 2008 - 04:38 PM
(деня ми започна с тази тема и една друга, в която се обсъждаше как едно куче си изяло превръзката ... интересен ден ;D)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 July 2008 - 04:58 PM
Публикувано: 14 July 2008 - 05:50 PM

Вход

Горе
Цитиране +