Публикувано: 15 July 2008 - 09:50 AM
Уаа - хич го няма вече бебето, гледай го с какви какички се кичи тоз левент ;-) МНОГО е пораснал! ;)
Интересно ми е за кликера, май никой нас от другите не ползва този метод. Макар че аз кажа ли Браво или Яж - на Алира и действа като звук на кликера, знае че има наградка и веднага изостря вниманието и си я чака, но пък кликера е по-прецизен като отбелязване на момента на желано поведение. Разказвай как напредвате! Иначе добре си се насочил към засилването на контакта, аз това малко в проблем го превърнах - не се отлепва от мен малката и не може да търпи да ме вижда или да знае че съм наблизо, а да не е с мен та го превърнахме във фиксация. Сега вече сме по-добре, след няколко кратки раздели май осъзна, че може да оцелява и без да е залепена за мен... :-
За да привърша с гадориите искам да потвърдя, че човешките изпражнения и за Алира са деликатес... Може да им устои ако съм до нея или на 3 крачки, но хване ли ме със запушен нос и съответно свален гард си хапва и хуква през глава. Конските заемат 2ро място в класацията, плътно следвани от кравешките и.....умряла риба :rolleyes:
"Money will buy you a pretty dog, but it won't buy the wag of his tail"