Цитат
Кане корсо италиано
Публикувано: 18 July 2008 - 04:22 PM
Публикувано: 18 July 2008 - 04:25 PM
Ако кучето не му понася цялата дандания покрай изложбите,то от какъв зор ще го мъчи човек? За да си начеша егото,че има шампион?
Четох някъде из форума,че едно от изискванията за представяне на куче по изложби е именно спокойното му поведение...
Публикувано: 18 July 2008 - 04:29 PM
Бела,аз съм на мнение,че кучето не е част от интериора, а живо същество и когато се предприемат стъпки да вземеш приятел у дома си,то предварително трябва да си настроен,че ще трябва да се съобразяваш с разни неудобства ;)
Публикувано: 18 July 2008 - 04:35 PM
Публикувано: 18 July 2008 - 04:45 PM
но не го затворих в клетка, а преместих саксийте(с някои даже се разеделих окончателно),краката на столовете,масата и разни шкафчета се оставиха да бъдат ръфани докато им се насити и реши,че е по-интересно да ръфа топка,въже и др.играчки, а мебелите ще бъдат оправени.
Приготви се психически и физически ръцете ти да бъдат ръфани дооооста време,защото това е един вид общуване и единстеното,което ще се промени е,че като порасне още малко няма да стиска чак толкова със зъби и ако кажеш "ох" - ще спре,ще те погледне нежно и ще те близне по сръфаното място ;D
малеей,сега се замислих какво ли ще стане когато започне да скача ... ;D
Публикувано: 18 July 2008 - 04:51 PM
Останалите неща вече не ги предпочита особено - предпочита други, специално предвидени за целта, които някой хитро й е намекнал, че са доста по-готини и ако се занимава с тях има наградки и целувки и борби и всичко, което обича;)
Публикувано: 18 July 2008 - 04:54 PM
Цитат
Мисля ,че всички сме наясно с това :blink:още повече ако не се лъжа на никой от тук пишещите корсото не е първо куче ,а също болшинството сме хора на възраст :blink:което ме кара да мисля ,че никой не го е взел просто ,за да му бъде част от интериора.Това ,че всеки има различно виждане относно кое най-добро за куч е най-вероятно от натрупания минал и настоящ опит :blink:или поне при мен е така.Няма място за спор :blink:
пп.айде дайте някоя снимка да оплакнем очо :yahoo:
Публикувано: 18 July 2008 - 04:56 PM
бтв,моя скача само на вън. вкъщи е много тих,спокоен и мързелив ;D само два пъти дневно идва и ми носи дебелото въже да си играем на дърпанка. Останалото време го проспива,но пък щом излезем и наваксва целият сън с игри.
Публикувано: 18 July 2008 - 04:59 PM
Белла, хубави столове и маса,не виждам наръфано ;D ;D ;D А кучо е.....разкош! :wub:
Публикувано: 18 July 2008 - 05:14 PM
Цитат
Цитат
тенк ю :blink:хубавицата ми тя :wub: :->)
живот и здраве :blink: се притенявам от опасността да ви зарина от фотоси ;D
Цитат
абе те ще си признаят рано или късно ,че подреждат преди снимки, ама... ;) ;D ;D ;D
Публикувано: 18 July 2008 - 10:17 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 July 2008 - 10:42 PM
Публикувано: 18 July 2008 - 11:07 PM
Цитат
Питането ми не е с цел заяждане,надявам се да не бъда погрешно разбрана.
когато го транспортираш - возиш в кола е безопасно за всички да е в клетка. като порасне и стане педесетина килца и е на задната седалка, а ти спреш аварийно тези килца е увеличават доста и идват при теб на предното стъкло (това е добър за теб вариант да не те уцели) , освен че може да го контузиш или по тежко да го убиеш. за това е добре да свиква в клетката. буда няма как да свикне но халата си е о.к. в клетката.
Публикувано: 18 July 2008 - 11:19 PM
за колата ми се струва по-удачен варианта с предпазната решетка ;)