Кане корсо италиано
Публикувано: 18 July 2008 - 04:56 PM
еее,съседите може да си сложат плафон,че да не се клати поне ;D
бтв,моя скача само на вън. вкъщи е много тих,спокоен и мързелив ;D само два пъти дневно идва и ми носи дебелото въже да си играем на дърпанка. Останалото време го проспива,но пък щом излезем и наваксва целият сън с игри.
бтв,моя скача само на вън. вкъщи е много тих,спокоен и мързелив ;D само два пъти дневно идва и ми носи дебелото въже да си играем на дърпанка. Останалото време го проспива,но пък щом излезем и наваксва целият сън с игри.
Публикувано: 18 July 2008 - 04:59 PM
eleanor_a , то това е ясно,ама знаеш ли какви хора има..хем пак са на възраст ;D Скоро четох за такива,дето оперират гласните струни на кучето си...да не им прави шум,разбираш ли... :rolleyes:
Белла, хубави столове и маса,не виждам наръфано ;D ;D ;D А кучо е.....разкош! :wub:
Белла, хубави столове и маса,не виждам наръфано ;D ;D ;D А кучо е.....разкош! :wub:
Публикувано: 18 July 2008 - 05:14 PM
Цитат
Скоро четох за такива,дето оперират гласните струни на кучето си...да не им прави шум,разбираш ли... :rolleyes:
Цитат
Черпя те една снимка, ама скоро и от теб ще чакаме ;D
тенк ю :blink:хубавицата ми тя :wub: :->)
живот и здраве :blink: се притенявам от опасността да ви зарина от фотоси ;D
Цитат
Белла, хубави столове и маса,не виждам наръфано ;D ;D ;D
абе те ще си признаят рано или късно ,че подреждат преди снимки, ама... ;) ;D ;D ;D
Публикувано: 18 July 2008 - 10:17 PM
Цитат
Здрасти, Дядо! Какво правиш?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 July 2008 - 10:42 PM
хахаха Владо,смях се с глас на фотоисторията ти ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 18 July 2008 - 11:07 PM
Цитат
Би ми било интересно да разбера какви са плюсовете на тези клетки и защо бих била съжалила един ден,че не съм му създала този навик?
Питането ми не е с цел заяждане,надявам се да не бъда погрешно разбрана.
Питането ми не е с цел заяждане,надявам се да не бъда погрешно разбрана.
когато го транспортираш - возиш в кола е безопасно за всички да е в клетка. като порасне и стане педесетина килца и е на задната седалка, а ти спреш аварийно тези килца е увеличават доста и идват при теб на предното стъкло (това е добър за теб вариант да не те уцели) , освен че може да го контузиш или по тежко да го убиеш. за това е добре да свиква в клетката. буда няма как да свикне но халата си е о.к. в клетката.
Публикувано: 18 July 2008 - 11:19 PM
ок,Pyts,но за мен не е удачно транспортирането в клетка - най -малкото няма място в колата за такава ;D
за колата ми се струва по-удачен варианта с предпазната решетка ;)
Публикувано: 19 July 2008 - 11:42 AM
Цитат
ок,Pyts,но за мен не е удачно транспортирането в клетка - най -малкото няма място в колата за такава ;D
това с предпазната решетка е вариант, но е неприложим за повечето коли. освен, че е скъпо. зависи от модела, но за нашата порода си трябва големичка кола. най-добре комби или бусче.

Вход

Горе
Цитиране +