Кане корсо италиано
Публикувано: 27 July 2008 - 10:26 PM
Публикувано: 27 July 2008 - 10:41 PM
Публикувано: 27 July 2008 - 10:53 PM
По отношение на историята, ето какво каза човека:
Цитат
his father is Rothorm Pepper ...living in Spain ....because this is a breeding that i made in Spain ;) .....his mother is the World Ch. 2004 Margo ....and Peppers grandad is Bayron ...maybe the most important cane corso since 2000
his mother is Eila Valle degli Orsi Ali.....coming from italian import male Ch. Fargos and her mother is Ch. Ania Valle degli Orsi Ali ( sister after father with european ch 2007 in zagreb....circe)
Публикувано: 27 July 2008 - 11:10 PM
Цитат
По отношение на историята, ето какво каза човека:
Цитат
his father is Rothorm Pepper ...living in Spain ....because this is a breeding that i made in Spain ;) .....his mother is the World Ch. 2004 Margo ....and Peppers grandad is Bayron ...maybe the most important cane corso since 2000
his mother is Eila Valle degli Orsi Ali.....coming from italian import male Ch. Fargos and her mother is Ch. Ania Valle degli Orsi Ali ( sister after father with european ch 2007 in zagreb....circe)
2007 в загреб европейски шампион стана CESARE ние бяхме там. питай денис за изследване на бащата - пепър за дисплазия, щото когато го видях на живо в пловдив на състезание през пролетта, кучето имаше сериозни проблеми със задните крака. потърси повече варианти за да можеш да имаш избор. не се хвърляй на първото попаднало. успех
Публикувано: 28 July 2008 - 12:42 AM
Цитат
на същото мнение съм.
То си е твоя работа де, ама малко импулсивно и необмислено ми се струва ,че действаш :-
Все пак те съветвам да видиш на живо, няколко завършили разтежа си кучета, преди да вземеш окончателно решение.Едно е на снимка съвсем друго е личен контакт.
Относно -"има добър характер, не е зло по дефолт"-зависи изцяло от стопанина, виждала съм едно ,за което и сега като се сетя ми се изправя косата :o
А, че ще събира погледите, може да си сигурен ;D
Публикувано: 28 July 2008 - 10:11 AM
Не че от тези снимки може да се каже много, но как ви се струва?
Публикувано: 28 July 2008 - 10:15 AM
Белла и Реди

pyts, водихте ли Хали в Камчия? Ако да-дай резултати и снимки, моля.
morski, таблицата с килограмите е ориентировъчна. Да не вземеш да угояваш малкия, ако случайно се окаже "под нормата". Белла си върви с един месец закъснение в теглото, сравнено с таблицата, но аз по-скоро се радвам от тоя факт.
Цитат
Той за да запложда с него, би трябвало да се е сдобил с изследванията му, ако държи на репутацията на развъдника си - така че не виждам проблем да ги покаже. По снимка какво очакваш да ти каже някой - двумесечно бебе, сладко като всички останали. Единствената гаранция срещу дисплазия са резултати от изследвания на родителите, а не снимки на припек на малките.
Публикувано: 28 July 2008 - 10:28 AM
Цитат
Цитат
Ема вие не го храните горкото животно. :angry: Ще си я взема аз малко да я угоя. ;D :wub:
А Беличкото Мече какво мисли по въпроса за съквартирантка за угояване ;D
Публикувано: 28 July 2008 - 10:38 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Ема вие не го храните горкото животно. :angry: Ще си я взема аз малко да я угоя. ;D :wub:
А Беличкото Мече какво мисли по въпроса за съквартирантка за угояване ;D
;D Гледа лошо.. Довечера ще го измислим. :P
Публикувано: 28 July 2008 - 12:29 PM
@pyts: това за Сърбия все още ли е валидно?
Публикувано: 28 July 2008 - 02:09 PM
Също не бих правила лична кореспонденция публично достояние, позволява какви ли не интерпретации - например Circe - това е женско куче. Предполагам Теодор е собственик на Ленърд, след като кучето на снимките е същата кръв. Предположение 2 - става дума за Теодор от Варна, и там има Valle Degli Orsi Ali. Няма голямо значение...
Публикувано: 28 July 2008 - 08:10 PM
Нетипично, ама нещо ме изпердаши "форум = чат" синдрома ;D За да не тормозя хората с паразитното си присъствие, с радост бих преместил тези разговори на ЛС.
Публикувано: 28 July 2008 - 10:40 PM
Цитат
да борихме се с руските кане корси :o, имаше женско по-младо от буда, но беше по-едро от него :huh:, друго женско беше по възрастно от хали ама беше по-дребно на ръст. и двете станаха шампиони. имаше едно мъжко клас шампиони което много приличаше на неаполитанец. той обаче си отнесе всички шампионски титли :rolleyes:
хали стана млад шампион на македония и черна гора, и млад клубен бг шампион :yahoo:
снимки имаме само от плажа. трябва да ги намаля, че са големи и ще покажа плувците ;D
Публикувано: 29 July 2008 - 10:12 AM
Цитат
За протокола - въпросното куче не е взето от Испания с цел продажба. От Испания е бил "командирован" бащата - Пепър, за 6 месеца, с цел ясно каква
Lampard е от L кучилото, от което е и наш Lenard. От всички 7 или 8 пъпита Денис си оставя за себе си цели 5. На всички мъжкари е наслагал имена на футболисти - Luca Tony, Lampard F. , Lionel Messi , Laurent Blanc :) Нашето семейство не е футболен фен затова предпочетохме Lenard
Относно изследванията на Пепър - Денис потвърди че ги няма, но и успя да ме убеди че не това е най-важното...
Ей-го на и нашия, още при татко си Денис
[img][/img]
Публикувано: 29 July 2008 - 10:21 AM
-----------------------------------------------------------------------------------------
с това не съм съгласна никак! :stop:
Публикувано: 29 July 2008 - 10:32 AM
Честито на Хали за титлите!
Пак не можахме да се засечем по ринговете (пясъчните арени ;D) Невъзможно ми беше присъствието на тези изложби. :(
Сигурно доста да е пораснала момата :blink:

Вход

Горе
Цитиране +