Кане корсо италиано
Публикувано: 28 July 2008 - 08:10 PM
Нетипично, ама нещо ме изпердаши "форум = чат" синдрома ;D За да не тормозя хората с паразитното си присъствие, с радост бих преместил тези разговори на ЛС.
Публикувано: 28 July 2008 - 10:40 PM
Цитат
да борихме се с руските кане корси :o, имаше женско по-младо от буда, но беше по-едро от него :huh:, друго женско беше по възрастно от хали ама беше по-дребно на ръст. и двете станаха шампиони. имаше едно мъжко клас шампиони което много приличаше на неаполитанец. той обаче си отнесе всички шампионски титли :rolleyes:
хали стана млад шампион на македония и черна гора, и млад клубен бг шампион :yahoo:
снимки имаме само от плажа. трябва да ги намаля, че са големи и ще покажа плувците ;D
Публикувано: 29 July 2008 - 10:12 AM
Цитат
За протокола - въпросното куче не е взето от Испания с цел продажба. От Испания е бил "командирован" бащата - Пепър, за 6 месеца, с цел ясно каква
Lampard е от L кучилото, от което е и наш Lenard. От всички 7 или 8 пъпита Денис си оставя за себе си цели 5. На всички мъжкари е наслагал имена на футболисти - Luca Tony, Lampard F. , Lionel Messi , Laurent Blanc :) Нашето семейство не е футболен фен затова предпочетохме Lenard
Относно изследванията на Пепър - Денис потвърди че ги няма, но и успя да ме убеди че не това е най-важното...
Ей-го на и нашия, още при татко си Денис
[img][/img]
Публикувано: 29 July 2008 - 10:21 AM
-----------------------------------------------------------------------------------------
с това не съм съгласна никак! :stop:
Публикувано: 29 July 2008 - 10:32 AM
Честито на Хали за титлите!
Пак не можахме да се засечем по ринговете (пясъчните арени ;D) Невъзможно ми беше присъствието на тези изложби. :(
Сигурно доста да е пораснала момата :blink:
Публикувано: 29 July 2008 - 01:34 PM
Цитат
Честито на Хали и от мен! ;)
Публикувано: 29 July 2008 - 01:48 PM
Публикувано: 29 July 2008 - 01:49 PM
Публикувано: 29 July 2008 - 01:50 PM
Публикувано: 29 July 2008 - 01:55 PM
Публикувано: 29 July 2008 - 06:56 PM
Цитат
Цитат
Относно изследванията на Пепър - Денис потвърди че ги няма, но и успя да ме убеди че не това е най-важното...
не се меся в развъждането на денис, но при кане корсо задължително освен отлични изложбени резултати, които сами по себе си са оценка на принадлежността на кучето към породата и неговите качества като годно за разплод, така и задължителните изследвания за тазобедренна дисплазия са необходими, за да се допусне дадено куче до развъждане. всички кане корсо клубове и организации свързани с развъждането и развитието на породата, задължително включват тези изследвания, така че денис е наясно с това и едва ли е маловажно липсата на такива.

Вход

Горе
Цитиране +