Кане корсо италиано
Публикувано: 29 July 2008 - 01:49 PM
Публикувано: 29 July 2008 - 01:50 PM
Публикувано: 29 July 2008 - 01:55 PM
Публикувано: 29 July 2008 - 06:56 PM
Цитат
Цитат
Относно изследванията на Пепър - Денис потвърди че ги няма, но и успя да ме убеди че не това е най-важното...
не се меся в развъждането на денис, но при кане корсо задължително освен отлични изложбени резултати, които сами по себе си са оценка на принадлежността на кучето към породата и неговите качества като годно за разплод, така и задължителните изследвания за тазобедренна дисплазия са необходими, за да се допусне дадено куче до развъждане. всички кане корсо клубове и организации свързани с развъждането и развитието на породата, задължително включват тези изследвания, така че денис е наясно с това и едва ли е маловажно липсата на такива.
Публикувано: 29 July 2008 - 08:29 PM
http://www.vbox7.com/play:c1c41bdf - Ред и Алира
http://www.vbox7.com/play:b157c592 - Ред и котетата
http://www.vbox7.com/play:bcd28e56 - Ред и Белла
Публикувано: 29 July 2008 - 09:26 PM
И аз се смях на разговора с котачетата ;) Още малко и ще са достатъчно самоуверени за да му се качват на главата обаче.
Публикувано: 29 July 2008 - 09:43 PM
А за говоренето - много е приказлив и според мен им дава мъдри съвети за живота. Особенно сивушко (Джаки) го гледа с голям интерес и слуша много внимателно :)
twoofo твойта лакомница повече обича тези нисичките, които приличат на борчета (не знам как се казват, но тези в които влиза) и от тях си похапваше с удоволствие. :) А и на баба цветята и се услаждат...абе дама какво да я правиш, като всяка жена и тя има слабост към цветята :)
Ама единствено shadow е усетила любовта, която стури между влюбените ни деца. Винаги си спяха заедно и ако не гушнати, то поне дупе в дупе :) А ето и снимка за доказателство :P
Публикувано: 29 July 2008 - 09:47 PM
Публикувано: 29 July 2008 - 10:48 PM
Цитат
http://www.isaraceni.it/
името на собственика е роберто. много е сговорчив, но развъдника му е в бари. по суша е много далече. през гърция е близо ама с ферибота незнам бебето как ще го понесе. освен това не знам дали се продава, ама си го питайте.
Публикувано: 30 July 2008 - 12:41 AM

[B][U][COLOR=blue][SIZE=3][FONT=Arial]ако не можеш да помагаш на другите,поне не им пречи
Публикувано: 30 July 2008 - 09:22 AM
Цитат
Не само във Франция не купират ;)
Мисля, че трябва да спрем спекулациите около Пепър - който иска или има кученце негова кръв, да се интересува, да си прави изводи, да си взима решения. Тазобедрена дисплазия се диагностицира и "сертифицира" само с рентгенова снимка направена при определени условия, в лицензиран за издаване на официален сертификат кабинет. Със сигурност не се диагностицира по форумите, моля ви се. Това, че има неяснота не значи че има ТД или пък че няма. Ако това не ви урежда - не си взимайте куче при такива условия.
Дали даден развъдчик е сериозен не може да се съди по това дали е пратил снимки, които сте изисквали вие! Както и да е...
CORSO IMPERIUM Great pictures and lovely pups! Is this your B litter?
Публикувано: 30 July 2008 - 12:24 PM
Цитат
Как АЗ си търся куче:
Първо прочитам всичко което успея да намеря за породата в интернет. Чета породни форуми. Интересувам се има ли такива кучета в Б-я. Търся клуба за породата. Ако няма издирвам собственици на породата за да се запозная наживо с такова куче. Това продължава от няколко месеца до повече от година.
Ако предварителните ми представи за породата се потвърдят, започвам да издирвам развъдници в Б-я и чужбина. Как познавам дали развъдника си заслужава да се спра на него:
Кучетата му се явяват регулярно на изложби, по възможност и международни. Кучетата от развъдника имат стабилни резултати под различни съдии. В породните форуми, собствениците на развъдника контактуват, отговарят на зададените им въпроси, побликуват снимки от живота на любимците си и в домашна среда. Говорят за тях и породата с любов.
....
цялата тема