Кане корсо италиано
Публикувано: 04 August 2008 - 12:11 PM
Bella C.N., не съм ги събрала с другото куче само ги показах един на друг и резултата беше ,че 10год. шпицоподобен щеше да си счупи краката от бягане ;Dа бебето не му обърна грам внимание ;Dпосле съм сигурна ,че ще свикнат :blink:
Stella_Popova ,shadow,vlado zoo благодаря и на вас ! :blink:
Да се снима чернилка и да се види цялата и прелест се оказа непосилна задача за мен :rolleyes:по-нататък може и да се науча ;)
А ето една моя любима снимка на малчо с братчето му, моя хубостник е в дясно :wub:
която очевадно не съм правила аз ;D
Публикувано: 04 August 2008 - 12:22 PM
А кога се очертава да се разхождате? Колко ваксини ще слагате? Кога пристигнахте? Мина ли вече уж трудната първа нощ? ;D Аз с мойте безброй въпроси... сега сигурно не ти е до това да пишеш във форума а да го мачкаш и мачкаш и мачкаш...ох отплеснах се :) Но все пак разказвай ни! :)
С shadow се разбрахме в 18.00ч в парка зад Хилтън, оттам ще отидем да се разходим към Южния парк и после обратно към Хилтън за срещатата с Белла в 19.45 :) На който му се разхожда с нас да идва :)
Публикувано: 04 August 2008 - 12:36 PM
Stella_Popova , кога му резнахте ушетата на Айк?
и защо не сте докладвали? ;) ;D
Публикувано: 04 August 2008 - 12:42 PM
А за докладването-тогава имах много грижи с него, работата (макар че си работех от вкъщи) - имах доста неща за довършване преди летния сезон ;) . А след това не знам защо останах с впечетление, че съм докладвала ;D

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 04 August 2008 - 12:57 PM
Stella_Popova а след като стана ясно, че си пропуснала да докладваш, кажи сега как мина рязането. Все пак е бил и големичък. Имаше ли много болки след излизането от упойката? :)
Публикувано: 04 August 2008 - 01:01 PM

Публикувано: 04 August 2008 - 01:02 PM
На коя дата е роден? Май сме почти наборчета, макар че ние скоро до вашите 12 кг няма да стигнем... :blink:
Жалко че сте ни далеч всичките ....
В нашия "мегаполис" се оказа че май няма друга Корса.... :o
Ще правим командировки до София като пораснем ;)
Публикувано: 04 August 2008 - 01:09 PM
Цитат
А за докладването-тогава имах много грижи с него, работата (макар че си работех от вкъщи) - имах доста неща за довършване преди летния сезон ;) . А след това не знам защо останах с впечетление, че съм докладвала ;D
Сега виждам защо се плашат съседите ;Dмного порастнал ми се вижда, няма го бебето вече :blink:
Цитат
Вече ме обявиха са за тотално луда по тоя повод ;Dне съм вярвала ,че така ще му треперя не ми е първо куче все пак ,ама :rolleyes:най-вероятно ще е много шум за нищо ,а и дано да е така!малчо си е весел ,апетита му е на пълна пара и щуротиите също, през останалото време спи като пън :blink:
morski , роден е на 01.06 :blink:за килограмите хич не се притеснявай, стига малчо да си има апетит ще ги стигнете та отгоре :->)нали вече всичко с дажбата е уточнено :blink:само да са ни живи и здрави!
Публикувано: 04 August 2008 - 01:18 PM
Stella_Popova хубаво, че всичко е минало както трябва и "малкият" не е разбрал, че е "поокастрен" малко :)
Ама такива са си...темерути - нищо не ги впечатлява :)
Абе имаме си най-хубавите кучета и мисля, че няма кой да го оспори! ;D
Публикувано: 04 August 2008 - 01:26 PM
преди съм гледала доста кучета, но определено няма по-красиви и по-умни от нашите "магаренца" ;D
Предстои ни едно моренце септември месец и усещам колко ще е весело-Айк се ужасява от вода, а ние ще сме заедно с едно лабрадорче, което е постоянно във водата :rolleyes:
Дано само не обърнем хотела наопаки ;D

Публикувано: 04 August 2008 - 01:57 PM
Публикувано: 04 August 2008 - 03:52 PM
Цитат
Дам, само трябва да оправя някои неща в живота си, за да мога да сдобия и аз с такава прелест! Та докато се похваля доста хора ще ме предредят сигурно ;D Но през това време, за да не ми е тъжно ще се радвам на вашите сладурковци. ;)
Публикувано: 04 August 2008 - 04:07 PM
Другият месец, дай Боже ще се похваля и аз с "братчето" на Реди и за сега се очертаваме най-малките в компанията от малки бебета и едни от най-големите сред големите бебета, след кака Алирка разбира се! :)
ZzIT@ винаги си добре дошла на нашите разходки.
Та по повод разходките...айде де нещо доста приятелчета зачезнаха...Кхан, Казимира, Рамон (за него от много отдавна нищо не съм чувала), Емо...
Буда и Хали поне знаем, че са заети да печелят наградки и имат оправдание :)
eleanor_a а малкият има ли си "разговорно" именце? :)

Вход

Горе
Цитиране +