Кане корсо италиано
Публикувано: 04 August 2008 - 01:01 PM

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 04 August 2008 - 01:02 PM
На коя дата е роден? Май сме почти наборчета, макар че ние скоро до вашите 12 кг няма да стигнем... :blink:
Жалко че сте ни далеч всичките ....
В нашия "мегаполис" се оказа че май няма друга Корса.... :o
Ще правим командировки до София като пораснем ;)
Публикувано: 04 August 2008 - 01:09 PM
Цитат
А за докладването-тогава имах много грижи с него, работата (макар че си работех от вкъщи) - имах доста неща за довършване преди летния сезон ;) . А след това не знам защо останах с впечетление, че съм докладвала ;D
Сега виждам защо се плашат съседите ;Dмного порастнал ми се вижда, няма го бебето вече :blink:
Цитат
Вече ме обявиха са за тотално луда по тоя повод ;Dне съм вярвала ,че така ще му треперя не ми е първо куче все пак ,ама :rolleyes:най-вероятно ще е много шум за нищо ,а и дано да е така!малчо си е весел ,апетита му е на пълна пара и щуротиите също, през останалото време спи като пън :blink:
morski , роден е на 01.06 :blink:за килограмите хич не се притеснявай, стига малчо да си има апетит ще ги стигнете та отгоре :->)нали вече всичко с дажбата е уточнено :blink:само да са ни живи и здрави!
Публикувано: 04 August 2008 - 01:18 PM
Stella_Popova хубаво, че всичко е минало както трябва и "малкият" не е разбрал, че е "поокастрен" малко :)
Ама такива са си...темерути - нищо не ги впечатлява :)
Абе имаме си най-хубавите кучета и мисля, че няма кой да го оспори! ;D
Публикувано: 04 August 2008 - 01:26 PM
преди съм гледала доста кучета, но определено няма по-красиви и по-умни от нашите "магаренца" ;D
Предстои ни едно моренце септември месец и усещам колко ще е весело-Айк се ужасява от вода, а ние ще сме заедно с едно лабрадорче, което е постоянно във водата :rolleyes:
Дано само не обърнем хотела наопаки ;D

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 04 August 2008 - 01:57 PM
Публикувано: 04 August 2008 - 03:52 PM
Цитат
Дам, само трябва да оправя някои неща в живота си, за да мога да сдобия и аз с такава прелест! Та докато се похваля доста хора ще ме предредят сигурно ;D Но през това време, за да не ми е тъжно ще се радвам на вашите сладурковци. ;)
Публикувано: 04 August 2008 - 04:07 PM
Другият месец, дай Боже ще се похваля и аз с "братчето" на Реди и за сега се очертаваме най-малките в компанията от малки бебета и едни от най-големите сред големите бебета, след кака Алирка разбира се! :)
ZzIT@ винаги си добре дошла на нашите разходки.
Та по повод разходките...айде де нещо доста приятелчета зачезнаха...Кхан, Казимира, Рамон (за него от много отдавна нищо не съм чувала), Емо...
Буда и Хали поне знаем, че са заети да печелят наградки и имат оправдание :)
eleanor_a а малкият има ли си "разговорно" именце? :)
Публикувано: 04 August 2008 - 04:21 PM
Цитат
redika, благодаря. С удоволствие, само да нямам ангажименти. ;)
Греко е страхотно име!!
Публикувано: 04 August 2008 - 05:37 PM
Айде и от мен още веднъж - честит нов член на семейството! ДА ви е жив и здрав, че много ви радва и ще ви радва си знам ;) Да надмине очакванията ви (положително ;) ) - много ще му отива скоро един нов дом за разрушаване, така че работете по въпроса ;D Майтап - да се слушате и разбирате. Нали знаеш какво мисля за него... :yahoo:
Публикувано: 04 August 2008 - 07:43 PM
Цитат
Айде и от мен още веднъж - честит нов член на семейството! ДА ви е жив и здрав, че много ви радва и ще ви радва си знам ;) Да надмине очакванията ви (положително ;) ) - много ще му отива скоро един нов дом за разрушаване, така че работете по въпроса ;D Майтап - да се слушате и разбирате. Нали знаеш какво мисля за него... :yahoo:
;Dза нов дом работиме усилено, но нека да разруши първо този ;DБлагодаря ти за всичко :wub:
Ей сега се връщаме от вет, направиха му пълен преглед и се оказа ,че е здрав като бик и почти толкова умен ;Dглътнал е някакво боклуче явно ,та заради това е повърнал :blink:биха му втората ваксина , третата ще е на 1-ви септември :rolleyes:казаха ни ,че най-много до 24 часа ще е отпаднал, ама така като го гледам .."надежда всяка оставете" ;Dпреди малко ни демонстрира колко сме разсеяни, със скоростта на светлината скочи в/у масата и си грабна цаца ;Dаз успях да извадя 99% , а нещастен бебо продължи облизва старателно пода с надежда за някоя и друга трохичка ;D
Публикувано: 04 August 2008 - 08:08 PM
Цитат
Greco Sangue Magnifica :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Много съм доволна и щастлива, малчо е опасна мутра ;D :wub:
Честито! Жив и здрав да е бебчо! :->) И само положителни емоции :palec:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 04 August 2008 - 08:18 PM
Публикувано: 04 August 2008 - 09:37 PM
Публикувано: 04 August 2008 - 10:13 PM

Вход

Горе
Цитиране +