Кане корсо италиано
Публикувано: 04 August 2008 - 04:07 PM
Ами аз като гледам май се заформи новата бебешка банда за този сезон... :) Този път поне имаме и "старите кучета" които да учат малките на редности и нередности. Единственото,което никак не ми харесва е че нещо много ни намаляха груповите разходки, да не кажа, че хич ги няма...Но да се надяваме, че е затишие пред буря... :)
Другият месец, дай Боже ще се похваля и аз с "братчето" на Реди и за сега се очертаваме най-малките в компанията от малки бебета и едни от най-големите сред големите бебета, след кака Алирка разбира се! :)
ZzIT@ винаги си добре дошла на нашите разходки.
Та по повод разходките...айде де нещо доста приятелчета зачезнаха...Кхан, Казимира, Рамон (за него от много отдавна нищо не съм чувала), Емо...
Буда и Хали поне знаем, че са заети да печелят наградки и имат оправдание :)
eleanor_a а малкият има ли си "разговорно" именце? :)
Другият месец, дай Боже ще се похваля и аз с "братчето" на Реди и за сега се очертаваме най-малките в компанията от малки бебета и едни от най-големите сред големите бебета, след кака Алирка разбира се! :)
ZzIT@ винаги си добре дошла на нашите разходки.
Та по повод разходките...айде де нещо доста приятелчета зачезнаха...Кхан, Казимира, Рамон (за него от много отдавна нищо не съм чувала), Емо...
Буда и Хали поне знаем, че са заети да печелят наградки и имат оправдание :)
eleanor_a а малкият има ли си "разговорно" именце? :)
Публикувано: 04 August 2008 - 04:21 PM
Цитат
Няма значение колко време ще ти отнеме, заслужава си! :->)
redika, благодаря. С удоволствие, само да нямам ангажименти. ;)
Греко е страхотно име!!
Публикувано: 04 August 2008 - 05:37 PM
Влизам и какво да видя! Знам за новозадомения емигрант, но снимки да видя не очаквах ;D
Айде и от мен още веднъж - честит нов член на семейството! ДА ви е жив и здрав, че много ви радва и ще ви радва си знам ;) Да надмине очакванията ви (положително ;) ) - много ще му отива скоро един нов дом за разрушаване, така че работете по въпроса ;D Майтап - да се слушате и разбирате. Нали знаеш какво мисля за него... :yahoo:
Айде и от мен още веднъж - честит нов член на семейството! ДА ви е жив и здрав, че много ви радва и ще ви радва си знам ;) Да надмине очакванията ви (положително ;) ) - много ще му отива скоро един нов дом за разрушаване, така че работете по въпроса ;D Майтап - да се слушате и разбирате. Нали знаеш какво мисля за него... :yahoo:
Публикувано: 04 August 2008 - 07:43 PM
Цитат
Влизам и какво да видя! Знам за новозадомения емигрант, но снимки да видя не очаквах ;D
;Dза нов дом работиме усилено, но нека да разруши първо този ;DБлагодаря ти за всичко :wub:
Ей сега се връщаме от вет, направиха му пълен преглед и се оказа ,че е здрав като бик и почти толкова умен ;Dглътнал е някакво боклуче явно ,та заради това е повърнал :blink:биха му втората ваксина , третата ще е на 1-ви септември :rolleyes:казаха ни ,че най-много до 24 часа ще е отпаднал, ама така като го гледам .."надежда всяка оставете" ;Dпреди малко ни демонстрира колко сме разсеяни, със скоростта на светлината скочи в/у масата и си грабна цаца ;Dаз успях да извадя 99% , а нещастен бебо продължи облизва старателно пода с надежда за някоя и друга трохичка ;D
Публикувано: 04 August 2008 - 08:08 PM
Цитат
В събота си докарахме най-накрая бебчо
Greco Sangue Magnifica :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Много съм доволна и щастлива, малчо е опасна мутра ;D :wub:
Greco Sangue Magnifica :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Много съм доволна и щастлива, малчо е опасна мутра ;D :wub:
Честито! Жив и здрав да е бебчо! :->) И само положителни емоции :palec:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 04 August 2008 - 08:18 PM
Преди половин час се прибирам от разходка с Белла и Реди. :wub: Поумориха се добичетата в тая жега. Реди мноого е пораснал, аз не го бях виждала от зимните разходки в Борисовата. Направо е цял мъж. :wub: А на Алирка й пишем сериозна черна точка за отсъствие. :P
Публикувано: 04 August 2008 - 09:37 PM
Съжалявам, бях изнервена и в такива моменти не обичам да ходя по парковете, имам чувството че го пренасям върху Алира и като резултат се прибирам още по-изнервена, а тя ме гледа изпод вежди. Нищо добро не излиза :rolleyes:
Публикувано: 04 August 2008 - 10:13 PM

Вход

Горе
Цитиране +