Кане корсо италиано
Публикувано: 11 August 2008 - 08:52 AM
Много сладка снимка на Буда, и на Алира и се услажда пясъкът ;D
Публикувано: 11 August 2008 - 09:07 AM
Цитат
Цитат
Много сладка снимка на Буда, и на Алира и се услажда пясъкът ;D
;D значи да се подготвя психически за морето през септември ;D
Публикувано: 11 August 2008 - 10:53 AM
http://www.vbox7.com/play:1ccc9deb
Публикувано: 11 August 2008 - 01:37 PM
Цитат
А иначе не ревнува...изобщо даже :) Много си харесва "доведените братче и сестриче" :) Малко му е трудно да си играе с тях...но се опитва :)
Това е страхотно. За пръв път ми се случва да видя как куче и котка се погаждат :blink:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 11 August 2008 - 03:00 PM
Цитат
;D Айк пък за сега се разбира с батковците :blink:
Явно не е порастнал още, за да им се кара ;D

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 11 August 2008 - 06:50 PM
Хора,не знам вие как сте изкарвали с куче на море,но аз се побърках!!! Писна ми непрекъснато да е вързан и наоколо да пищят уплашени деца и майки,да ме наричат "идиот" ,че кучето ми щяло да стресне детето и да го увреди за цял живот и тем подобни простотии!!!
Аз се измъчих,кучо - също! Единствената му свобода беше привечер,когато го пусках да потича по плажа,но пак се появяваха разни уплашени лелки или притесняваше с любопитството си влюбените двойки,излегнати на скрито в пясъка!!!!Аман!
На плажа през деня почти не сме стояли - трудно се удържа такова куче да стои с часове на едно място,да не говориме,че му беше страшна жега,не искаше да влиза да плува и го мокрех,поливайки го с шише :rolleyes:
За 12 дена си поигра с други кучета само 2-3 пъти и то за малко, другите си мислеха,че щом е черен и голям задължително е им изяде кучето и си ги криеха :huh:
Никога през живота си не се бях съобразявала толкова много с другите хора,както на това море!И сега се чуствам като парцал - изтощена,изнервена и разочарована(не от кучето, а от хората).
направих малко снимки..нямах възможност за повече :(
Публикувано: 11 August 2008 - 06:53 PM
Публикувано: 11 August 2008 - 07:25 PM
Публикувано: 11 August 2008 - 08:14 PM
Цитат
Хора,не знам вие как сте изкарвали с куче на море,но аз се побърках!!! Писна ми непрекъснато да е вързан и наоколо да пищят уплашени деца и майки,да ме наричат "идиот" ,че кучето ми щяло да стресне детето и да го увреди за цял живот и тем подобни простотии!!!
Аз се измъчих,кучо - също! Единствената му свобода беше привечер,когато го пусках да потича по плажа,но пак се появяваха разни уплашени лелки или притесняваше с любопитството си влюбените двойки,излегнати на скрито в пясъка!!!!Аман!
На плажа през деня почти не сме стояли - трудно се удържа такова куче да стои с часове на едно място,да не говориме,че му беше страшна жега,не искаше да влиза да плува и го мокрех,поливайки го с шише :rolleyes:
За 12 дена си поигра с други кучета само 2-3 пъти и то за малко, другите си мислеха,че щом е черен и голям задължително е им изяде кучето и си ги криеха :huh:
Никога през живота си не се бях съобразявала толкова много с другите хора,както на това море!И сега се чуствам като парцал - изтощена,изнервена и разочарована(не от кучето, а от хората).
направих малко снимки..нямах възможност за повече :(
абе ти на луната ли живееш :o, в милата ни родина всичко е на опаки. явно когато са повече от едно, кучетата никой не смее да прави забележки. поне ние като се появявахме на плажа, хората предвидливо си обираха крушите и освобождаваха плажа. иначе получаваха отръскване с опръскване и принудително се омитаха. ;D
Публикувано: 11 August 2008 - 08:17 PM
Цитат
а що нямате мокри снимки???
Публикувано: 11 August 2008 - 08:28 PM
голямо шубе ни е от водата,особено ако усетим,че липсва дъното :rolleyes:
Публикувано: 11 August 2008 - 08:33 PM
Цитат
на там отиват нещата ;)