Публикувано: 13 August 2008 - 01:38 PM
eleanor_a о не не, моля те...аз си мисля за вилата не за в нас... ;D А за Ред-бавачката, за сега с котенцата се справя завидно добре, но ще видим дали с "братчето" си ще е така грижовен...не вярвам да има проблем - обича бебета и винаги иска да играе с тях, така че мисля че ще се разберат добре и ще ни подлудят подобаващо ;D
Вчера ме издразни много този Редчо, обаче - нещо беше станал с краката нагоре и цял ден един сърдит...Отиваме на стадиона на разходка и нашия още с влизането започва да ръмжи, да се кара...Скара се с няколко момчета(кучешки), с които си играе иначе...отделих го и започнахме малко занимавки за развеселяване - седни, стой, ела тук, пръчка...и развесели се "човека" и се връщаме при кучешката компания и тоя пак...чак като си тръгнаха всички мъжки се заигра с останалите девойки в типичния за него досаден и грубоват стил :) И при едно от скарванията му го накарах да легне и го бутнах назад (twoofo- нещо като твойта "ОВЦА!" ;D) и даже май ми изръмжа...не съм сигурна дали беше ръмжене или изгрухтяване, но бая ме притесни и сега му предстои малко "затягане на юздите", че нещо за много силен се помисли...От сутринта съм го почнала-седни, легни, стани...седни, легни, стани...
Някакви съвети?
ZzIT@ няма да е дама....мислихме го този вариант, но мъжете са ни на сърце и това си е ;D А за срещата....искренно СЕ НАДЯВАМ ДА Е ПО СКОРОООООООООО B)