Кане корсо италиано
Публикувано: 12 November 2006 - 06:56 PM
когато го взех беше много страхлив,сега като види куче,и кучето започне да му лае,Хан ще го изпояде
просто колко по голямо толкова по гордо става
тези кучета се обедих вече:нямат страх
Прикачени файлове
-
DSC00026.JPG (28.36K)
Брой сваляния: 140
Публикувано: 12 November 2006 - 08:57 PM
Агресията за тази порода е неспецифична черта.
Не е нормално кучето ти да се хвърля така и да реагира по този начин. Скачането по хора и деца, също не би трябвало да присъства в поведението на тези супер спокойни и уравновесени кучета.
Такъв вид поведение тотално отсъства и при трите корси от кучилото, които събираме. Напоследък с нас излиза на разходка и 3 годишният Маркес, както и едно 4 годишно корсо на име Грей. При нито едно от гореизброените кучета няма и помен за подобно поведение, от което си мисля, че може би ти нещо бъркаш при обучението на Хан.
Кажи работиш ли с кучето и ако да, как го обучаваш.
Ето малко снимки от разходките тези дни - снимки
Публикувано: 12 November 2006 - 09:28 PM
а при кучета незнам що е така,викам го и тои неми обруща никво внимание
това се дължи наи вероятно на срещите с неаполитанските мастифи(много агресивни) на съседа ми
първа среща мъжкия неаполитанец щеше да го разкъса но женската го прие като неино собствено куче и го спаси
апа ве4е правя разходки само с неаполитанците и в пове4ето слу4еи кагато видят ку4е го разкъсват
а Хан когато види ку4е си играе с него,но кагато другото куче започне да му лае или да му се спуска Хан тръгва да го хапе.
Аз се гордея с кучето супер много-слуша ме,не се спуска на куче пез причина и да се похваля днес бяхме на разходка с един пекинез и имаше некав мършав помиар които тръгна да се спуска на пекинеза,и Хан застане пред помиара,нахвърлисе върху него,събори го на земята и аз се развиках тои го пусна доидe до мен и запо4на да ме лиже след което отиде при пекинезчето и запо4на да лиже и него
единствения ми проблем е че когато го пусна на некоя полянка и има куче което да му лае тругва да го гони да му се спуска и кати го викам неми обръша никакво внимание
Публикувано: 12 November 2006 - 09:31 PM
това ку4е което е на снимка защо е толкова слабо,то от кучилото от ПЛЕВЕН ЛИ Е?
Прикачени файлове
-
IMG_0112.JPG (53.16K)
Брой сваляния: 136
Публикувано: 12 November 2006 - 09:39 PM
П.П: На останалите снимки също е Тангра и можеш и сам да видиш, че всъщност си е ОК.
Публикувано: 12 November 2006 - 09:41 PM
когато започне да се лигави му казвам:отиваи си на местото-и той отива и ляга под беседката и ляга докато него викна или види котка
Публикувано: 12 November 2006 - 09:47 PM
много години снимки праиш
аз едвам снимам Хан,можеби защото снимам с телефон,но ти ги снимаш идеално
пусни снимки на 4-то корсо
инече Маркес наистина е като бик,НЕ КАТО БИЗОН ДАЖЕ
а този на снимката кои е?
Прикачени файлове
-
IMG_0344.JPG (61.7K)
Брой сваляния: 134
Публикувано: 12 November 2006 - 10:08 PM
На тази снимка е Неро, за който вече важи с пълна сила определението слаб. l)
В чудо се видях с това куче. Не се бях сблъсквала до момента с толкова злоядо същество и за капак с капризен стомах. До там я докарах вече с него, че се принудих от този месец да си внасям специално за него храна от вън. s)
Публикувано: 12 November 2006 - 10:13 PM
ПП: ползвам и няколко зумови, но когато снимам тази луда детска градина, този ми е най-удачен заради светлосилата му, а и наистина ми харесва как маже. :)
Публикувано: 12 November 2006 - 10:17 PM
Публикувано: 13 November 2006 - 03:45 PM
Цитат
Ако си някъде наблизо, кажи, искаш ли да се разберем някой ден да съберем Буда с другите корси и да го видим на живо тоз красавец? b)
да от софия съм. с удоволствие ще се срещна с вас и кучовете. сигурно ще е много забавно. Буда със сигурност ще е щастлив да се срещне с тях. къде и по кое време са срещите, понеже ние сме малко извън града и ще трябва да се организираме?
Публикувано: 13 November 2006 - 09:15 PM
Публикувано: 13 November 2006 - 09:28 PM
MOD: Пиши на кирилица.
Този път намалявам снимката, но за следващия - не качвай нищо по-широко от 500 пиксела. Трием.
Поздрав!
Прикачени файлове
-
post_29_1163446129.jpg (43.69K)
Брой сваляния: 145
Публикувано: 18 November 2006 - 10:29 AM
Прикачени файлове
-
budhha.jpg (43.31K)
Брой сваляния: 144