Кане корсо италиано
Публикувано: 24 August 2008 - 09:39 PM
Днес с Казимирка направихме една дългааааа четири часова. Ама тия мързеливци само се разхождат...добре, че към края срещнахме едно питбулче та да ги раздвижи малко :)
Запознахме ме се и малката принцеса Фиона най-после и нейната кака Нора :yahoo: За съжаление прекарахме малко време заедно, но успях да намачкам и нацелувам прелестната и муцунка. Страхотно бебче! :) От радост даже забравих и да я снимам :izcherven: Има много много сладко чипо носленце ;D
Запознахме ме се и малката принцеса Фиона най-после и нейната кака Нора :yahoo: За съжаление прекарахме малко време заедно, но успях да намачкам и нацелувам прелестната и муцунка. Страхотно бебче! :) От радост даже забравих и да я снимам :izcherven: Има много много сладко чипо носленце ;D
Публикувано: 24 August 2008 - 09:46 PM
поздрави и от нас :P
Публикувано: 24 August 2008 - 09:59 PM
dmm внушителен лигоч е той ;D
владо Взимай и не му мисли :P Трябва да се разраства нашето царство ;D Мисля че е време всички да се оборудваме с по две магаренца ;D
pyts даде началото на двойното корсо съжителство :) А това Хали ли е, че нещо тази ухилена муцуна ми е трудно да я позная... :)
владо Взимай и не му мисли :P Трябва да се разраства нашето царство ;D Мисля че е време всички да се оборудваме с по две магаренца ;D
pyts даде началото на двойното корсо съжителство :) А това Хали ли е, че нещо тази ухилена муцуна ми е трудно да я позная... :)
Публикувано: 24 August 2008 - 10:05 PM
нъц. туй е баскервил буда :yahoo:
Публикувано: 24 August 2008 - 10:07 PM
ние в момента сме с три. имаме временно пребиваващ бебок. ;D
Публикувано: 24 August 2008 - 10:14 PM
Цитат
ние в момента сме с три. имаме временно пребиваващ бебок. ;D
Да да знаем, че сте с трима и всички дружно ви завиждаме :) Добре си го хванал летящият баскервил ;D
vlado zoo И аз така...лекичко, бавничко и всяка година ново бебче...че наведнъж малко множко ще и дойде на родата ;D
Публикувано: 24 August 2008 - 10:20 PM
случахно е хванат.имаше един рибар, който замахваше с рибарския прът, към кучовете, за д ги прогони. явно изобщо не му идваше на ум, че замахва срещу кане корсо и няма шанс това да се случи. :huh:
по скоро щеше да си изкара принудително къпане. ;D
по скоро щеше да си изкара принудително къпане. ;D
Публикувано: 24 August 2008 - 10:25 PM
Цитат
А на нас ни се насълзяват очите докато четем за вашите разходки... :'(
:wub:
:wub:
тъжно е карантината, ама е по здравословно. после ще си наваксате. :P
Публикувано: 24 August 2008 - 10:30 PM
може би след около седмица ще се появи и братчето на нашия наемател? :yahoo: така че бебетата се увеличават с много добро темпо :yahoo:

Вход

Горе
Цитиране +