Кане корсо италиано
Публикувано: 25 August 2008 - 04:25 PM
Къде бяхте на палатка вие? Ще чакаме да видим разветите ушички на чернушка :blink:
Публикувано: 25 August 2008 - 04:34 PM
Цитат
Aми според мен е глухо като звучене, не съм съгласна, че единствената гласна Ъ се чува еквивалентно на Е-то в Ред, ама нали ти ще се дереш на ЪЪЪ ;) ти си знаеш ;D
Бяхме на язовир, в борова горичка, ще направя албумче със снимките че ще задръстя форума. И някой ако ми обясни къде да си сложа клипчетата (различно от Vbox) че youtube нещо не ги приема... Може и на лично съобщение ;)
ПП. Ето го албумчето. Галерия
И не се стърпявам да сложа 2-3 любими:
Заблуда на противника - най-доброто черно хъски-пазач ;D

Топкаааааа!

Кой каза пикник :sedni!:

Публикувано: 25 August 2008 - 11:30 PM
Цитат
здрасти, ако пишете на кирилица ще е по лесно за всички. проблема с ушите е, че в европейския съюз е забранено купирането на уши и опашки на кучетата. за изложби е добре да има тези атрибути ;D. иначе всеки си решава как ще му изглежда кучето и избира дали да му причинява болка.
Публикувано: 26 August 2008 - 12:08 PM
Цитат
Хаха, да това е Ред, от незнайната порода "канекосо" :huh: Бисер, след бисер - трябва сбирка да си направим B)
Защо ми се струва, че това е чешмата в Западен парк, а не Борисовата градина? Аз пък издребнявам...канекосо :'(
Честита медийна изява на Реди! :wub: Следващият път да го научите сам да си излае породата - може по-сполучливо да излезе, знае ли се.... ;)
Цитат
Ами хайде, изчака ни се чакалото! ;)
Публикувано: 26 August 2008 - 01:20 PM
Цитат
Цитат
Хаха, да това е Ред, от незнайната порода "канекосо" :huh: Бисер, след бисер - трябва сбирка да си направим B)
Защо ми се струва, че това е чешмата в Западен парк, а не Борисовата градина? Аз пък издребнявам...канекосо :'(
Честита медийна изява на Реди! :wub: Следващият път да го научите сам да си излае породата - може по-сполучливо да излезе, знае ли се.... ;)
хахахахах...е, хората явно разбират повече - все пак са от "елитна медия" ;D :rolleyes:
А последният път, когато водих Айк на ветеринар, един човек спря и попита дали кучето е порода "коза ностра" ;D

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 26 August 2008 - 02:44 PM
Публикувано: 26 August 2008 - 07:24 PM
вече можем да очакваме снимки от малкия голям сладкиш ;D
Публикувано: 26 August 2008 - 07:42 PM
Публикувано: 26 August 2008 - 07:45 PM
Публикувано: 26 August 2008 - 08:09 PM
Цитат
Е, да ти е жив и здрав "Чочко" и всичко най-най ... :->)
И като се укротят отношенията между него и писаната да ни го покажеш, че от няколко дена чета за него, а pyts не го показа това бижу. :'(
twoofo, ама Алирката е станала въз едричка. Много е хубава момата! Пу-пу .... :wub:
Като си помисля, че още има да расте .... за Коледа я приготвяй до Рудолф - да му помага с тегленето на шейната. ;)

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро