Кане корсо италиано
Публикувано: 26 August 2008 - 08:41 PM
Публикувано: 27 August 2008 - 06:13 AM
Публикувано: 27 August 2008 - 07:12 AM
Елеонора - много е пораснал муцуна! Вече съм сигурна, че прилича на татко в муцунката ;)
Фиона е толкова нежна сладурка - момиченце, разтопи ми сърцето, моето беше едно недодялано грубианче, а това бебе точно като момиченце си се държи. Владо - в позитивния смисъл ;) Трябва да направим срещите по-чести, та да свикне кака и че е част от глутницата, както ще направим и с Греко надявам се. На Алира не и харесва да е под строг контрол с бебета определено, но това е положението :rolleyes: Забравила съм колко са малки бебетата като свикнеш с отраснало куче, а едно време ми се виждаха гигантски корсо бебеци!
dmm - мисля да ви посетим градинката, та може да демонстрираме на живо колко сме пораснали, че за мен си е все бебе... :-
Редика, чакаме новини И снимки :wub:
Много бебешко стане ейййййй :yahoo:
Публикувано: 27 August 2008 - 08:27 AM
много да го нагушкаш :P
супер е че породата "коза ностра" се разраства все повече и повече. ^_^
Ние тази събота плануваме ходене до Пазарджик на гости и може в понеделник или вторник да сме в София.
Ще пиша, ако някой е свободен да се видим :blink:
И чакам с нетърпение новини от редика за бебока ;)
П.С. Напоследък Айк е станал много лош, хич не слуша...до миналата седмица нямах никакви проблеми с него, слушаше страхотно много (чак се чудих как може да е толкова кротко бебе). А сега е неудържим. Не знам вече какво да го правя-наказваме се, караме се-няма и няма.
Някой с по-голям опит да даде съвет :sos:
Да не е от юношеската му възраст :rolleyes:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 27 August 2008 - 08:53 AM
Аз от утре до понеделник вечер съм по морето, вторник съм на линия за среща в София.
Публикувано: 27 August 2008 - 09:10 AM
Цитат
Много хубаво го мислиш, но няма да ви видим, ако е през тези 2-3 седмици, защото Нора е разгонена и вече й е ограничена разходката. :'(
Иначе, винаги сте добре дошли в градинката! Владо и Фионита ще ни отсрамят като домакини. ;)

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 27 August 2008 - 09:15 AM
Цитат
Незнам дали е в квартала или около, но "Чочко" е на близка възраст с Фиона и като почне с разходките, можете да си срещнете малчовците и да си направите бебешка забава. :blink:

Публикувано: 27 August 2008 - 09:55 AM
не се наказваме със затваряне, а със солидно мърморене ;D
преди той си играеше и като го викна-идва. А сега не разбира вече от НЕ и НЕ може.
Не ме чува явно ;D
А интересното е че вкъщи вече нямам толкова ядове, както преди. най-много да е качил играчките на леглото, да се е метнал отгоре и за по-удобно да се е изтегнал върху някоя дреха ;D
няма интерес към кабели, зарядни и подобни, нито към обувки. И когато съм сама с него вкъщи си слушка, но навън не ме отразява :(

Публикувано: 27 August 2008 - 10:06 AM
Цитат
Нормално развитие значи ;D Ами укрепвайте връзката си - понякога се налага да се правиш на маймуна ;) Играй с него, носи наградки, прекарвайте забавно за него време двамата далеч от други кучета, да е концентриран в теб, упражнявайте команди с обилно поощрение, всеки път като те погледне навън или се върне при теб - ПОХВАЛА! Аз нормален разговор навън не можех да водя защото само БРАВОсвах....понякога е досадно, особено ако не си в добро настроение, но Алира нали е лакомия - Браво с наградка вършат чудеса ;)
Относно НЕ - на повод и сериозна корекция при нежелано поведение. Само със строг нашийник успях да я науча моята мома да не яде всичко по пътя си, при други може и нерадикалните подходи да вършат работа, но като цяло са си упорити магарета :-
Публикувано: 27 August 2008 - 10:14 AM
не знам защо боклука е толкова интересен, но се вбесявам като се хвърля към всяка хвърлена хартийка :(
обаче няма да стане неговата работа- той е инат,аз 5 пъти повече :blink:
и се побърквам като започне да прави опити да се мята на хората и им върти дупето :rolleyes:
вече направих солидни бицепси от дърпане, а съм си развила добре и гласните струни ;D
и съм сигурна, че и насън викам НЕ, НЕ това :rolleyes:

Публикувано: 27 August 2008 - 11:18 AM
Цитат
Цитат
и най-прекрасното бебе корсо раждало се някога :->) не само според мен ;)
procopy , малкия е много сладък!а белите...те тепърва започват ;D
Редикаааа айде , че ще се пръснем вече от очакване

Публикувано: 27 August 2008 - 04:53 PM
Публикувано: 27 August 2008 - 10:18 PM
чакаме информация!!!
Публикувано: 27 August 2008 - 10:34 PM
Като си отпочинат и освестят ще се включат, че я колко хора ги чакаме. :blink:
Днес, около 20,30ч. видях един красавец, разхождащ се по Витошка с мъж и жена. Кой ли е?! Върти ми се в главата да е Тангра, ама знам ли? Доста тъмно беше.

Публикувано: 27 August 2008 - 11:21 PM
Голям сладур-пухкавелко :wub: Срамежливко в началото, но после раздава целувки на поразия. Заточили са се на вилата цялата банда, хич не им е зле там, та затова е настанало мълчание. Разцветка - като Греко, тримата с Фиона може да са новото поколение дружки, по пример на Ред и Рамон и Алира преди година ;D
Ама какво съм ви го заописвала - ей го на Сър-а ;D
Честито на гордата собственичка - да е жив и здрав!