Dog.bg Форуми : Кане корсо италиано

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (255 Страници) +
  • « Първа
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кане корсо италиано

#4451 Потребителят е офлайн   eleanor_a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 August 2008 - 10:46 PM

Цитат

ако някой все пак имаше котка, която 3 дни не яде, не пие и седи в един ъгъл в депресия изпосталяла...

На някой също му беше обяснено ,че ще е бая тегава тая работа...ама той не ,та не....
Както и да е...действително кой какво си мисли баш сега няма никакво значение!
Да действаме по същество :blink:

Владо ,ако можеш ще е възможно най-доброто развитие за малчо :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#4452 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 10:51 PM

Аз, че мога - мога. Всичко зависи от това, какво ще реши стопанинът и дали няма да му мине. Все още се надявам да е емоционално решение. Но ако все пак реши да се разделят, това ще е правилното решение. Не трябва една грешка да следва друга само заради общественото мнение.
Та с оглед на това, нека не съдим хората. Сега важното е да се помогне на Чочко и Прокопи, а не да си казваме "аз казах ли ти".
User's Signature

Качена снимка

#4453 Потребителят е офлайн   jenshen Икона

Публикувано: 29 August 2008 - 11:04 PM

Но какво означава "притурка към интериора и беше повече от ясно ,че няма да пасне" ? eleanor_a, извинявай, но изказването ти наистина не ти прави чест. Последното, което мога да си представя, е караници по повод на горките животни. От месеци търсехме породата, която ще ни пасне най-добре и което животно ще обичаме и смея да твърдя, че го намерихме, но лично аз се втрещих от нетърпимостта на Чочко и Кара. И именно защото сме отговорни родители и вече видяхме как подобна социализация между Кара и заек доведе до летален край, вече сме предпазливи. Тук не става въпрос за несериозност, не поемане на отговорност и не знам какво си. Който ни познава знае какви сме. Изключително благодарим на pyts и семейството му за грижите и доверието и много се надявам да не ги разочароваме.

#4454 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 August 2008 - 11:07 PM

хора, не се карайте за глупости! Чочко ще намери хубав дом - сигурна съм на 100 % !!! Ето - Владо изяви желание,вероятно и други хора ще се появят..

Наистина е трудно когато животните са повече..и не са отраснали от малки заедно! Няма смисъл да се обиждаме и да даваме определения кой какъв бил!

#4455 Потребителят е офлайн   SteLLa_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 11:09 PM

хмм, не е лесно с котка и куче вкъщи...може би ако им дадете още време да свикнат един с друг, нещата ще се подобрят.
User's Signature

Successful people never worry about what others are doing!

#4456 Потребителят е офлайн   pyts Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 11:14 PM

със сигурност, ще свикнат. просто процеса е продължителен :-
с бебетата е трудно. като пораснат са супер.

#4457 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 11:15 PM

Само да кажа, че и аз имам две котки. И двете са живели с кучета, но с Фиона не се разбраха още от начало. Тя държи да ги оближе и намачка, а те естествено се възмущават от това. След 2 месеца заедно резултатът е, че женската търпи с огромна погнуса радостите на Фиона, а мъжкият постоянно й се перчи и я дразни. А аз все търча след тях да ги пазя един от друг. Не е много гладко това съжителство :)
User's Signature

Качена снимка

#4458 Потребителят е офлайн   jenshen Икона

Публикувано: 29 August 2008 - 11:19 PM

и в случая за момента не е гладко :-) Кара ревнува супер много, напада го директно, съска, а той реагира по свой си начин и става сложно... немислимо е да ги оставим заедно, затова до момента стояха строго в отделни стаи, тази вечер за първи път са заедно и стоят на почетно разстояние един от друга.

#4459 Потребителят е офлайн   pyts Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 11:21 PM

и буда много обича котки. един ден видях, че я носи в устата си. горката беше примяла от ужас. после я пусна. от тогава заобикаля двора.

#4460 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 11:23 PM

Цитат

стоят на почетно разстояние един от друга.
Това е добър знак. Не бързайте с изводите, както и не правете опити да ги запознавате. Колкото по-не си обръщат внимание и се избягват - толкова по-добре. Не се отмятам, но ще е най-добре да си задържите кучето. Това е бял кахър.
User's Signature

Качена снимка

#4461 Потребителят е офлайн   pyts Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 11:25 PM

Цитат

и в случая за момента не е гладко :-) Кара ревнува супер много, напада го директно, съска, а той реагира по свой си начин и става сложно... немислимо е да ги оставим заедно, затова до момента стояха строго в отделни стаи, тази вечер за първи път са заедно и стоят на почетно разстояние един от друга.

то е ясно, че ще ревнува. нашата булонка, вече трета година неможе да приеме факта, че не е единствен цар в къщи. дори се опитва да се перчи на буда и да се надпикава с него. :P

#4462 Потребителят е офлайн   SteLLa_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 11:25 PM

Цитат

Това е добър знак. Не бързайте с изводите, както и не правете опити да ги запознавате. Колкото по-не си обръщат внимание и се избягват - толкова по-добре. Не се отмятам, но ще е най-добре да си задържите кучето. Това е бял кахър.

:palec:
съгласна съм  ;)
с малко време и търпение ще се наредят нещата. глупаво е заради това да се отказвате от радостта да гледате чочко
User's Signature

#4463 Потребителят е офлайн   eleanor_a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 11:38 PM

Най-малко искам да се карам с някой, но и да си премълчавам неща ,които съм предусещала ,че ще се случат по една или друга причина не ми е в стила, за което моля да ме извините!
И уж приключихме с разсъжденията на тема кой ,какво, защо ..и се включи предполагам собственичката :blink: jenshen , прочетете отново всички постове на Прокопи и може би ще разберете защо съм останала с това впечатление и бъдете сигурна ,че не съм единствената...
Надявам се повече да не се разводнява тематиката....
Желая щастлив финал независимо от крайното ви решение!
User's Signature

Качена снимка

#4464 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 29 August 2008 - 11:42 PM

Нори, :palec:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#4465 Потребителят е офлайн   jenshen Икона

Публикувано: 29 August 2008 - 11:44 PM

Много благодаря на всички  :palec:

#4466 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 August 2008 - 11:45 PM

аз пък смятам,че е крайно неуместно да се обиждат хората,дръзнали да си споделят проблемите във форума!
всеки си има своите виждания и начин на живот и никой няма право да дава определения кое е лошо или добро за другите!

ще се радвам ако темата за подбудите на Прокопи се е изчерпала!

#4467 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 30 August 2008 - 12:06 AM

Тука се вълнуваме от съдбата на Чочко,защото е зависим,а не от проблемите на хората ...и след като е ФОРУМ,значи всеки може да си каже мнението,като не задължава никого с него :blink: Хайде,лягайте,че съмна ;D
User's Signature

#4468 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 August 2008 - 10:47 AM

Здравейте и от нас!  :yahoo: Докопах се до компютър и бързам да пиша..Съжалявам за забваянето, но както twoofo е писала сме се заточили на вилата по няколко причини...
1. Ред се изнервяше от малкия досадник в апартамента и от това, че няма къде да избяга от него  ;D
2. Искам бебо да се движи на воля
3. Имам да уча за изпити, а я София кисна по цял ден на компютъра  ;D
И сега за малкия... ;D Срамежлив е...но вече започна да се отпуска и да тичкат след батко си на двора...но когато Ред се опита да го разиграе се крие под мен..все пак занете как разиграва Ред  ;D
Сега най-добрият му приятел е Джаки (сивото котенце), с което се гонят и боричкат непрекъснато...бебешка му работа  ;D
Страшно лаком е...най-после и аз да имам едно лакомо животинче...много е готино да яде всичко и то с мерак  :yahoo: Както вече знаете беше докопал храната на батко си, която беше на масата и как се е качил само той си знае. Съответно още дрискаме след обилното гощение  ;D
Остава ни още ваксина на 19.09 и към края на септември ще го представим официално в кучещкото царство :)
Ред все повече започва да свиква с него, но играчките още не си ги дава и ги пази доста категорично :)
Тежим 10 кг, родени сме на 20.06 и името ни по родословие е Dillun Custodi Nоs
pyts Буда как се ържеше с Хали в началото?
Ред определено ревнува и сега се радва на тройно по-голямо внимание от преди, за да не се чувства пренебрегнат. Опитвам се да не му се карам за нищо свързано с малкия, за да не го свързва с негативи. Когато му изръмжи го оставям...в крайна сметка трябва да си се разберат, а и малкия бяга бързо  ;D За сега не сме имали нищо повече от изръмжаване (чукам на дърво!). Като минава покрай малкия обикновенно го побутва с муцуна, а от време на време даже го и целува. :)
А Сър умира от страх милия като излае Ред и се крие зад дивана и от там започва нещо като лаене....много е смешен.
Аз спирам за малкия, че май досадих :) Като се докопам пак до компютър ще пиша.
Благодаря на всички за пожеланията!  :wub:

А по повод Чочко...не мога и аз да не се изкажа. Ред също е отгледн с котка, която никак не беше очарована от него в началото. Той постоянно и досаждаше, а тя изпадаще в ужас. Не искаше и да яде...този проблем го решихме като качихме купичките и да секцията, където се чувстваше в безопасност да се нахрани на спокойствие. Сигурна съм, че този проблем е решим, но се изисква време. В крайна сметка решението си ваше и единственото, което пожелавам е кученцето да се чувства добре и да бъде обичан и обгрижван някъде!
Chilliy Аз пак да кажа, че съм абсолютно "ЗА" тази среща и ако мога с нещо да помогна съм насреща. Има ли някаква идея къде да бъде тази среща?

Поздрави на всички от нашето голямо щастливо семейство!  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#4469 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 August 2008 - 10:54 AM

Цитат

Здравейте и от нас!  :yahoo: Докопах се до компютър и бързам да пиша..Съжалявам за забваянето, но както twoofo е писала сме се заточили на вилата по няколко причини...
1. Ред се изнервяше от малкия досадник в апартамента и от това, че няма къде да избяга от него  ;D
2. Искам бебо да се движи на воля
3. Имам да уча за изпити, а я София кисна по цял ден на компютъра  ;D
И сега за малкия... ;D Срамежлив е...но вече започна да се отпуска и да тичкат след батко си на двора...но когато Ред се опита да го разиграе се крие под мен..все пак занете как разиграва Ред  ;D
Сега най-добрият му приятел е Джаки (сивото котенце), с което се гонят и боричкат непрекъснато...бебешка му работа  ;D
Страшно лаком е...най-после и аз да имам едно лакомо животинче...много е готино да яде всичко и то с мерак  :yahoo: Както вече знаете беше докопал храната на батко си, която беше на масата и как се е качил само той си знае. Съответно още дрискаме след обилното гощение  ;D
Остава ни още ваксина на 19.09 и към края на септември ще го представим официално в кучещкото царство :)
Ред все повече започва да свиква с него, но играчките още не си ги дава и ги пази доста категорично :)
Тежим 10 кг, родени сме на 20.06 и името ни по родословие е Dillun Custodi Nоs
pyts Буда как се ържеше с Хали в началото?
Ред определено ревнува и сега се радва на тройно по-голямо внимание от преди, за да не се чувства пренебрегнат. Опитвам се да не му се карам за нищо свързано с малкия, за да не го свързва с негативи. Когато му изръмжи го оставям...в крайна сметка трябва да си се разберат, а и малкия бяга бързо  ;D За сега не сме имали нищо повече от изръмжаване (чукам на дърво!). Като минава покрай малкия обикновенно го побутва с муцуна, а от време на време даже го и целува. :)
А Сър умира от страх милия като излае Ред и се крие зад дивана и от там започва нещо като лаене....много е смешен.
Аз спирам за малкия, че май досадих :) Като се докопам пак до компютър ще пиша.
Благодаря на всички за пожеланията!  :wub:

А по повод Чочко...не мога и аз да не се изкажа. Ред също е отгледн с котка, която никак не беше очарована от него в началото. Той постоянно и досаждаше, а тя изпадаще в ужас. Не искаше и да яде...този проблем го решихме като качихме купичките и да секцията, където се чувстваше в безопасност да се нахрани на спокойствие. Сигурна съм, че този проблем е решим, но се изисква време. В крайна сметка решението си ваше и единственото, което пожелавам е кученцето да се чувства добре и да бъде обичан и обгрижван някъде!
Chilliy Аз пак да кажа, че съм абсолютно "ЗА" тази среща и ако мога с нещо да помогна съм насреща. Има ли някаква идея къде да бъде тази среща?

Поздрави на всички от нашето голямо щастливо семейство!  :wub:
аууууууууууууууууу как можеш да кажеш, че досаждаш?! Давай, разказвай още за малкия палавник  :wub:
User's Signature

#4470 Потребителят е офлайн   SteLLa_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2008 - 10:56 AM

Цитат

аууууууууууууууууу как можеш да кажеш, че досаждаш?! Давай, разказвай още за малкия палавник  :wub:

:palec:
дааа, чакаме още истории за мъника  :blink:
и снимки  :P
User's Signature

• (255 Страници) +
  • « Първа
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни