Кане корсо италиано
Публикувано: 29 August 2008 - 11:21 PM
Публикувано: 29 August 2008 - 11:23 PM
Цитат
Публикувано: 29 August 2008 - 11:25 PM
Цитат
то е ясно, че ще ревнува. нашата булонка, вече трета година неможе да приеме факта, че не е единствен цар в къщи. дори се опитва да се перчи на буда и да се надпикава с него. :P
Публикувано: 29 August 2008 - 11:25 PM
Цитат
:palec:
съгласна съм ;)
с малко време и търпение ще се наредят нещата. глупаво е заради това да се отказвате от радостта да гледате чочко

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 29 August 2008 - 11:38 PM
И уж приключихме с разсъжденията на тема кой ,какво, защо ..и се включи предполагам собственичката :blink: jenshen , прочетете отново всички постове на Прокопи и може би ще разберете защо съм останала с това впечатление и бъдете сигурна ,че не съм единствената...
Надявам се повече да не се разводнява тематиката....
Желая щастлив финал независимо от крайното ви решение!
Публикувано: 29 August 2008 - 11:45 PM
всеки си има своите виждания и начин на живот и никой няма право да дава определения кое е лошо или добро за другите!
ще се радвам ако темата за подбудите на Прокопи се е изчерпала!
Публикувано: 30 August 2008 - 10:47 AM
1. Ред се изнервяше от малкия досадник в апартамента и от това, че няма къде да избяга от него ;D
2. Искам бебо да се движи на воля
3. Имам да уча за изпити, а я София кисна по цял ден на компютъра ;D
И сега за малкия... ;D Срамежлив е...но вече започна да се отпуска и да тичкат след батко си на двора...но когато Ред се опита да го разиграе се крие под мен..все пак занете как разиграва Ред ;D
Сега най-добрият му приятел е Джаки (сивото котенце), с което се гонят и боричкат непрекъснато...бебешка му работа ;D
Страшно лаком е...най-после и аз да имам едно лакомо животинче...много е готино да яде всичко и то с мерак :yahoo: Както вече знаете беше докопал храната на батко си, която беше на масата и как се е качил само той си знае. Съответно още дрискаме след обилното гощение ;D
Остава ни още ваксина на 19.09 и към края на септември ще го представим официално в кучещкото царство :)
Ред все повече започва да свиква с него, но играчките още не си ги дава и ги пази доста категорично :)
Тежим 10 кг, родени сме на 20.06 и името ни по родословие е Dillun Custodi Nоs
pyts Буда как се ържеше с Хали в началото?
Ред определено ревнува и сега се радва на тройно по-голямо внимание от преди, за да не се чувства пренебрегнат. Опитвам се да не му се карам за нищо свързано с малкия, за да не го свързва с негативи. Когато му изръмжи го оставям...в крайна сметка трябва да си се разберат, а и малкия бяга бързо ;D За сега не сме имали нищо повече от изръмжаване (чукам на дърво!). Като минава покрай малкия обикновенно го побутва с муцуна, а от време на време даже го и целува. :)
А Сър умира от страх милия като излае Ред и се крие зад дивана и от там започва нещо като лаене....много е смешен.
Аз спирам за малкия, че май досадих :) Като се докопам пак до компютър ще пиша.
Благодаря на всички за пожеланията! :wub:
А по повод Чочко...не мога и аз да не се изкажа. Ред също е отгледн с котка, която никак не беше очарована от него в началото. Той постоянно и досаждаше, а тя изпадаще в ужас. Не искаше и да яде...този проблем го решихме като качихме купичките и да секцията, където се чувстваше в безопасност да се нахрани на спокойствие. Сигурна съм, че този проблем е решим, но се изисква време. В крайна сметка решението си ваше и единственото, което пожелавам е кученцето да се чувства добре и да бъде обичан и обгрижван някъде!
Chilliy Аз пак да кажа, че съм абсолютно "ЗА" тази среща и ако мога с нещо да помогна съм насреща. Има ли някаква идея къде да бъде тази среща?
Поздрави на всички от нашето голямо щастливо семейство! :wub:
Публикувано: 30 August 2008 - 10:54 AM
Цитат
1. Ред се изнервяше от малкия досадник в апартамента и от това, че няма къде да избяга от него ;D
2. Искам бебо да се движи на воля
3. Имам да уча за изпити, а я София кисна по цял ден на компютъра ;D
И сега за малкия... ;D Срамежлив е...но вече започна да се отпуска и да тичкат след батко си на двора...но когато Ред се опита да го разиграе се крие под мен..все пак занете как разиграва Ред ;D
Сега най-добрият му приятел е Джаки (сивото котенце), с което се гонят и боричкат непрекъснато...бебешка му работа ;D
Страшно лаком е...най-после и аз да имам едно лакомо животинче...много е готино да яде всичко и то с мерак :yahoo: Както вече знаете беше докопал храната на батко си, която беше на масата и как се е качил само той си знае. Съответно още дрискаме след обилното гощение ;D
Остава ни още ваксина на 19.09 и към края на септември ще го представим официално в кучещкото царство :)
Ред все повече започва да свиква с него, но играчките още не си ги дава и ги пази доста категорично :)
Тежим 10 кг, родени сме на 20.06 и името ни по родословие е Dillun Custodi Nоs
pyts Буда как се ържеше с Хали в началото?
Ред определено ревнува и сега се радва на тройно по-голямо внимание от преди, за да не се чувства пренебрегнат. Опитвам се да не му се карам за нищо свързано с малкия, за да не го свързва с негативи. Когато му изръмжи го оставям...в крайна сметка трябва да си се разберат, а и малкия бяга бързо ;D За сега не сме имали нищо повече от изръмжаване (чукам на дърво!). Като минава покрай малкия обикновенно го побутва с муцуна, а от време на време даже го и целува. :)
А Сър умира от страх милия като излае Ред и се крие зад дивана и от там започва нещо като лаене....много е смешен.
Аз спирам за малкия, че май досадих :) Като се докопам пак до компютър ще пиша.
Благодаря на всички за пожеланията! :wub:
А по повод Чочко...не мога и аз да не се изкажа. Ред също е отгледн с котка, която никак не беше очарована от него в началото. Той постоянно и досаждаше, а тя изпадаще в ужас. Не искаше и да яде...този проблем го решихме като качихме купичките и да секцията, където се чувстваше в безопасност да се нахрани на спокойствие. Сигурна съм, че този проблем е решим, но се изисква време. В крайна сметка решението си ваше и единственото, което пожелавам е кученцето да се чувства добре и да бъде обичан и обгрижван някъде!
Chilliy Аз пак да кажа, че съм абсолютно "ЗА" тази среща и ако мога с нещо да помогна съм насреща. Има ли някаква идея къде да бъде тази среща?
Поздрави на всички от нашето голямо щастливо семейство! :wub:
Публикувано: 30 August 2008 - 07:29 PM
Малкият е абсолютно безкомпромисен към осите...убива всяка която види, а тук има доста...преди малко даже ми донесе една полужива да се похвали с "улова" :o Ужас! Притеснява ме да не го ужилят, но след гробището, което заформи за 3 дни в нашия двор, май добре се оправя с жилещите гадове :rolleyes:
:) Днес ходихме на пазар за бебешки работи и му взех и кликер...мисля да пробвам този метод на обучение и сега вместо да уча се заех да чета за това...Някой от вас да има някакви наблюдения? Четох тук във форума и на още няколко места и ми изглежда доста приятно обучението по този начин...Ще видим. За сега само ще щракам и ще давам лакомство и ласки, че за друго ни е рано още :blink:
А Сър за разлика от батко си е едно изключително целуващо кученце... на Ред му се моля по половин час и накрая получавам едно пренебрежително близване...а малкия целува постоянно :yahoo: И като се събуди е толкова щастлив да ме види, че даже се и напишква понякога от радост ;D
Това е за сега от нас...ще пиша като пак имам достъп до компютър, а до тогава, ако има желаещи за срещи...да звънкат :blink:
Публикувано: 30 August 2008 - 09:46 PM
Цитат
прие я моментално, без никакви проблеми и драми ;)
Публикувано: 30 August 2008 - 10:52 PM
Ленард направи сефтето в един хотел за кучета. Понесе му много добре. Положителните ефекти са 1-2 килца на гърба и някои преодоляни страхове (от разходка например). Отрицателни ефекти почти нямаше, освен че ни беше мъчно за него, но този път нямаше как да го включим...
Виждам че последната седмица събитията са се развивали доста активно :blink:
Поздрави на всички нови собственици! (Прокопиииии, Прокопи..... :-.....)
Публикувано: 31 August 2008 - 06:10 AM
цвлувки на малкия :blink:
супер че е свикнал с околния свят.
редика, чакаме снимки на малкото сладурче.
поздрави на всички :)
ние от днес започваме училище ;D
дано да свикнем с дисциплината :blink:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 31 August 2008 - 08:32 AM

Вход

Горе
Цитиране +