Dog.bg Форуми : Кане корсо италиано

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (255 Страници) +
  • « Първа
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кане корсо италиано

#4491 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 September 2008 - 10:29 AM

Мамина буба!!  :wub: :wub: :wub: Ама верно много е пораснала!  :o Връзвай й краката да не расте повече!! Искаме си я бонсайче.  :P
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#4492 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 01 September 2008 - 10:42 AM

Хахаааа - супер репортаж от Бела! И ние в кръчми сме много възпитани, Алира от малка е "закърмена" под масата  ;D ТОва място май и ние ше го пробваме щом толкова добре са ви приели с ЧЕРНО куче  B)

Прокопи - от мен нямаш критика, не че ти дреме от нея. Кучето е малко, щом сте решили, че не може да се справите - така е по-добре за всички. Само не го давайте с лесна ръка на кой да е пожелал. След като има възможности за временен дом, ако още не е намерен постоянен ( в което до известна степен се съмнявам  ;))  - ще се намери в най-скоро време. Разбирам какво каза Елеонора и също ми хрумна, че забелязвам "знаци" в началото, но няма значение.

Също съм гледала котка и куче - възрастна сиамка с възрастно куче - и двете животни бяха живели сами преди това. Да искаше се време и непрестанно внимание от страна на всички вкъщи в началото, но свикнаха. Е, не спяха гушнати, но можеха да стоят/спят близо един до друг сами в едно помещение без проблем - след време. Така, че потвърждавам, че е възможно, но сигурно все пак е индивидуално. И все пак ако прецекнката ви е, че така няма да се получи - вие най-добре си знаете, за кученце няма да е проблем. Нали това е важното - да има хепи енд! Само потвърдете ако все още търсите постояннен дом, щото си мисля, че сте уредили, докато се пържех по морето.

Успех!
User's Signature

Качена снимка

"Money will buy you a pretty dog, but it won't buy the wag of his tail"

#4493 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 10:51 AM

twoofo, давай я морската чернилка да я видим.  :wub:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#4494 Потребителят е офлайн   Bella C.N. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 September 2008 - 10:52 AM

Цитат

ТОва място май и ние ше го пробваме щом толкова добре са ви приели с ЧЕРНО куче  B)

С черно куче, което приличало на питбул според широката публика B) Идете - тъкмо вече знаят какво е кане корсо, пък и като позахладнее още малко ще се охлади и мерака на много почиващи, така че ще е спокойно ;D Белла на фона на две млади майки с деца на по около 18 месеца беше направо незабележима ;) Добре че въпросните дами кацнаха в последния ни ден там.

Прокопи, нямаш ли клауза в договора да се обърнеш първо към развъдчика при така стекли се обстоятелства? Мисля, че това би било най-безболезнения вариант и за вас и за детето.
User's Signature

Качена снимка

#4495 Потребителят е офлайн   eleanor_a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 11:12 AM

Почвам по ред на номерата ;D

Владо, Фиона е отпрала бая гърбинка :blink:

Стела, снимай го Айк на училището да го видим в действие ученика ;)

Бела , действително е пораснала!А като и гледам последната снимка ;Dбез душа сте я оставили от лудуване :blink:
На хотела щом са приели една чернилка ,викам да им поднесем ударна доза от няколко ;D като захладнее.

Само на Алирката няма снимки...айде давайте да зяпаме :blink:

Ние днес сложихме последната ваксина :yahoo:след 10-ина дни ни очаквайте по поляните :Танц:
User's Signature

Качена снимка

#4496 Потребителят е офлайн   SteLLa_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 12:03 PM

Ще има и снимки, разбира се  ;)
само че тези дни майка ще се "мъчи" с Айк, че магаренцето не иска да я слуша, а е време да се свикват  ;D
на вас честито  :yahoo:
не остана, идва време за разходки  :blink:
и ще чакаме снимки на Греко  ;)
User's Signature

Successful people never worry about what others are doing!

#4497 Потребителят е офлайн   procopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 01:22 PM

Цитат

Така, че потвърждавам, че е възможно, но сигурно все пак е индивидуално.

Именно. Затова и всеки опит за генерално тълкуване на ситуацията звучи несериозно като "Пенчо да направи това? Абсурд - познавам други хора, които не го правят!"

Цитат

Само потвърдете ако все още търсите постояннен дом, щото си мисля, че сте уредили, докато се пържех по морето.

Към момента има интерес, но нямам потвърждение, така че търсенето си продължава докато се намери добър стопанин или заинтересованата страна не каже кога идва да го вземе. И понеже всички до момента явно се стресират от 800-те евро (не знам ние ли купихме най-скъпото куче, ебаси), отбелязвам че цената е отворена за дискусия.

#4498 Потребителят е офлайн   SteLLa_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 01:57 PM

И пак здравейте  :blink:
Разглеждам си аз легла за кученца и нещо не мога да избера за Айк.
понеже когато го взех, купих и едно легълце, но вече е малко. И тъй като активно подобряваме дисциплината, съм решила да го уча да спинка на легло, различно от мойто  ;D
Моля, някой може ли да каже какви размери легло да търся-някои ми се виждат прекалено големи, други пък много малки и така... :rolleyes:
благодаря предварително  :blink:

Ох, покрай всички неща забравих нещо важно-днес ставаме на 6 месеца  :yahoo:
ще се отбележи с голяма игра довечера и се надявам този път да успея да направя снимки  ;D
User's Signature

#4499 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 05:42 PM

Поради липса на подходящи легла за 2 големи кучета, ползвам олекотена завивка на две, достатъчно дебела и мека става + 2-3 килимчета, които са заплюти от кучелюдието, имаме и поларно одеално, което носим като пътуваме някъде + изложби  :huh: Откакто е жега почти не се ползват. Честита половин годишнина на Айк!

Прокопи, не сте, ако това целиш да чуеш с коментирането на цени, издръжката на кучето между другото е по-скъпата част. Ще ти пратя координати и на друг евентуален кандидат, но предполагам, че няма да се наложи да ги ползваш.

Морски снимки на Алира няма, краткотраен ми беше престоят, но пък имам на Рамон  ;D Човек на едно море не може да се запилее без познатите муцуни.  Компенсирам и с днешни снимки на Алира, Ред и Сър  :rolleyes: Очаквам скоро Греко из тревички и храсталаци  :blink:

Първа истинска среща с коте и една много любопитна Алира (без каквито и да е инциденти за участниците) :wub:

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

Един истински Сър излъчва благородство  :blink:

Качена снимка

И първи урок по стойкаджийство - направо се чудя колко лесно изглежда на снимка  ;)
Качена снимка

Обичайните заподозрени:

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#4500 Потребителят е офлайн   kiko_an Икона

Публикувано: 01 September 2008 - 07:25 PM

Здравейте,
искам да се похвала, че вече имам Кане корсо. Той се казва Аксел и е на 2 месеца. Направени са му две ваксини и сега чакаме трета. Предстои му рязане на ушите така, че може ли да ме насочите. Bella C.N. може ли да ми кажете на Белла къде са рязани ушите, мисля че са си свършили работата както трябва. При първа възможност ще пусна снимки на малкия терорист.

#4501 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 08:26 PM

Да ти е живо и здраво хайванчето! Аз те съветвам да обмислиш пак рязането на ушите. Не е спешна работа, може да отлежи и да сте твърдо решени. А къде живеете?
User's Signature

Качена снимка

#4502 Потребителят е офлайн   SteLLa_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 09:13 PM

kiko_an, честито  :yahoo:
живо и здраво да ти е  :blink:
разкажи повече за мъника и ще чакаме снимки скоро  ;)
User's Signature

#4503 Потребителят е офлайн   kiko_an Икона

Публикувано: 01 September 2008 - 11:23 PM

Благодаря за поздравите. Vlado zoo аз съм от Овче Купел, а относно ушите твърдо съм го решил, защото повече ми харесва. Имате ли представа защо от време на време хълца? Водих го на ветеринар и той каза, че е добре, но Аксел продължава да хълца. И да ви питам лесно ли се възпитават, защото Аксел има собствено мнение по въпроса засега. ;D

#4504 Потребителят е офлайн   pyts Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 12:04 AM

Цитат

[ И понеже всички до момента явно се стресират от 800-те евро (не знам ние ли купихме най-скъпото куче, ебаси), отбелязвам че цената е отворена за дискусия.

не сте вие! но кучето си заслужава цената. жалко, че не мога да го взема.

#4505 Потребителят е офлайн   pyts Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 12:06 AM

Цитат

Благодаря за поздравите. Vlado zoo аз съм от Овче Купел, а относно ушите твърдо съм го решил, защото повече ми харесва. Имате ли представа защо от време на време хълца? Водих го на ветеринар и той каза, че е добре, но Аксел продължава да хълца. И да ви питам лесно ли се възпитават, защото Аксел има собствено мнение по въпроса засега. ;D

всички кане корсо имат собствено мнение. да ти е жив и здрав акселчо. освен, че всички хълцат :P

#4506 Потребителят е офлайн   Bella C.N. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 September 2008 - 08:35 AM

Ей, братчедчето Сър какъв е хубавец :wub: И ние сме му планували една визитация тоя уикенд, че за миналия не се класирахме.
kiko_an, добре дошли с Аксел! На Белла ушетата са купирани в развъдника, така си я взехме. Не съм убедена, че някой тук ще ти я свърши тая работа, тъй като читавите ветеринари спазват забраната и най-много да попаднеш на някой касапин :-
Стела, на Белла леглото е 1*1.40 м., поръчахме го при тапицер като си избрахме вида дунапрен и дамаската. Отделно, като twoofo имаме в оборот две малки килимчета вкъщи + поларно одеало и голяма хавлия, които си стоят в колата ;)
User's Signature

Качена снимка

#4507 Потребителят е офлайн   SteLLa_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 08:39 AM

Цитат

Стела, на Белла леглото е 1*1.40 м., поръчахме го при тапицер като си избрахме вида дунапрен и дамаската. Отделно, като twoofo имаме в оборот две малки килимчета вкъщи + поларно одеало и голяма хавлия, които си стоят в колата ;)

явно само на мен ми се е струвало, че 1*1.40м е голямо  ;D
User's Signature

#4508 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 09:16 AM

Ха, добре дошло на още едно бебе и неговите хора! Овча купел ми е на един хвърлей, ще трябва да го демонстрирате мъника като започне да опознава света. Учат лесно, но се възпитават с постоянство и непреклонност, но "желязната" ръка трябва да е в кадифена ръкавица. Разкажете малко за Аксел  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4509 Потребителят е офлайн   eleanor_a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 10:23 AM

Айде честито бебче и от мен! :blink:
разкажете ни от къде е ,какво е, що е абе всичко ,ааа и снимки също ;)

Стела ,аз се отказах да взимам на Греко креват, поне на този етап :blink: сега спинка на едно бебешко одеало има си и възглавница, която ми открадна ;D или най-често май над главата ми във формата на ореол :rolleyes: ;D
User's Signature

Качена снимка

#4510 Потребителят е офлайн   SteLLa_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 10:29 AM

Елеонора, на мен ми се иска да му взема легло, за да мога по-лесно да го приуча да си стои там и да не се намърдва докато спя  ;D
че вече съм цялата в синини и се колегите се чудят кой ли ме бие  :rolleyes:
а то магаренцето като тръгне да си ляга, минава през най-прекия път-т.е. мен  :(
И относно ореола-май май ще си ходим набити и проскубани  ;D и на Айк това му е любимата поза

п.с. Няма ли да пуснеш някоя снимчица на Греко, че се затъжих за малката муцуна  :wub:
User's Signature

• (255 Страници) +
  • « Първа
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни