Кане корсо италиано
Публикувано: 03 September 2008 - 12:03 PM
Аз взех на Айк един разтвор, с който се пръскат зъбките и помага.
Beapher - dog-a-dent - пръска се на зъбките от разстояние 5-10см :blink:
Добре дошли на Габи и Дария :yahoo:
честито да ви е кученцето и много да ви радва :wub:
Beapher - dog-a-dent - пръска се на зъбките от разстояние 5-10см :blink:
Добре дошли на Габи и Дария :yahoo:
честито да ви е кученцето и много да ви радва :wub:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 03 September 2008 - 12:37 PM
shadow, май за едно и също говорим, само че на мен ми казаха да го пръскам на зъбите от разстояние, а не се нанася с марличка, понеже предизвиква облизване и с езика маха плаката ;)
тъй че, ако не ти се занимава с марля,само пръскай :blink:
тъй че, ако не ти се занимава с марля,само пръскай :blink:

Публикувано: 03 September 2008 - 12:45 PM
Ами марличката май е ако има вече образувана плака или зъбен камък. :blink: Докторката Чернева ни демонстрира как се прави. А иначе, песа като ме види, че мъкна шишенцето, очите му стават на палачинки. :rolleyes:
Публикувано: 03 September 2008 - 12:46 PM
Бебо има бездна вместо уста ,която поглъща де що има за секунда ;Dта това с марличката ми се вижда неприложимо на този етап, то ще е едно дърпане, сецане :rolleyes:а пръскането...ами съмнявам се да уцелим точно зъбките ;Dама ще го погледнем и този спрей :blink:да видим първо как ще приеме четката...на пастата се мръщи
а уж на опаковката пише ,че е страшно вкусна ;)
а уж на опаковката пише ,че е страшно вкусна ;)
Публикувано: 03 September 2008 - 12:51 PM
Цитат
Ами марличката май е ако има вече образувана плака или зъбен камък. :blink: Докторката Чернева ни демонстрира как се прави. А иначе, песа като ме види, че мъкна шишенцето, очите му стават на палачинки. :rolleyes:
и ние сме така ;D
не го обича особено. Но аз нали съм тарикат, започнах всеки път след като го пръскам да му давам лакомство (за тази цел купуваме едни дъфкала, които само тогава се дават)
и диването като се сети, че след пръскането идва нещо вкусно, стои мирен и чака ;D

Публикувано: 03 September 2008 - 08:09 PM
Цитат
Здравейте,казвам се Габи и от 1 седмица имам кане корсо на 3 месеца казва се Дария Сангуе Магнифика,ще се радвам ако мога да си пиша с някой ;)
Честито, да ти е живо и здраво. Доколкото разбирам е дъщеричка на Клето (поправака - на Ариане :huh: изморен съм), значи ни е племенница. Още една :yahoo:

Вход

Горе
Цитиране +