Кане корсо италиано
Публикувано: 05 September 2008 - 09:23 PM
Публикувано: 05 September 2008 - 10:04 PM
Публикувано: 06 September 2008 - 10:20 AM
Elrisha, страшни снимки както винаги, Кханчо е вече абсолютен мъж ;D, наблюдавам го и на живо, но на снимки се вижда още по-добре.
Pyts, поласкани сме с Казя за любима :izcherven:
Целувки и най-добрите пожелания за всички от нас! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 06 September 2008 - 05:16 PM
pyts, както винаги страхотни снимки на Буда :wub: макар че на втората ми се вижда леко притеснен дали му отива шапката :P
ние вече си имаме ново приятелче - московска стражевая на 3 месеца :yahoo:
стахотно пухче е. При първа възможност ще снимам хлапетата-много са смешни като си играят (ако търкалянето се води игра ;D )
А ние иначе се предтавяме много добре в училището-вече ходим редом без повод по-дълго без да се разсейваме ;D , но хич не обичаме да стоим мирни :-
с командите "седни", "легни" ,"тук" и "дай лапа" няма вече никакъв проблем :blink:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 06 September 2008 - 06:00 PM
Цитат
pyts, както винаги страхотни снимки на Буда :wub: макар че на втората ми се вижда леко притеснен дали му отива шапката :P
на втората снимка е хали а не буда :P
Публикувано: 06 September 2008 - 09:56 PM
Цитат
Eeeхааа! Пък ние се морихме по жегите - CAC Пловдив: Отличен, САС, BOB
Meрси на Редика за помощта!
Много забавни снимки на Хали и Буда! НаТангра му завидях при днешната жега :rolleyes:
Кази е бая мома станала, така и не се засичали с вас по парковете.
Браво на Айк за послушанието :blink:
Публикувано: 07 September 2008 - 04:20 AM
pyts, извинявай
:->) :->) twoofo, честито на красавицата :yahoo:
да я нацелуваш от мен :wub:
А относно Айк надявам се да продължи така. Само едно нещо ме притеснява-когато види мой приятел навън се радва, но ако някой звънне на звънеца застава много сериозен и ръмжи тихичко :sos:
и никой не може да влезе. Не знам дали се дължи на това, че е свикнал само аз да влизам вкъщи или проявява агресия :o :rolleyes:

Публикувано: 07 September 2008 - 10:05 AM
Цитат
pyts, извинявай
:->) :->) twoofo, честито на красавицата :yahoo:
да я нацелуваш от мен :wub:
А относно Айк надявам се да продължи така. Само едно нещо ме притеснява-когато види мой приятел навън се радва, но ако някой звънне на звънеца застава много сериозен и ръмжи тихичко :sos:
и никой не може да влезе. Не знам дали се дължи на това, че е свикнал само аз да влизам вкъщи или проявява агресия :o :rolleyes:
трябва да те притеснява ако не е сериозен и не ръмжи. все пак кане корсо е куче за охрана и защита.
Публикувано: 07 September 2008 - 11:18 AM
Не мога да не се похваля ,че видях Белла и бебе Сър :P :yahoo:
Страхотни са :->)
Днес представихме официално Греко на батко му Роро ;D
От половин час се обикалят и разминават на почтено разстояние, големи са скици ;D
Бебето е абсолютен темерут ,баткото малко се плаши ама ще свикнат :blink:
Стела аз не мисля ,че е агресия :blink: Айк си пази територията :blink:
Публикувано: 07 September 2008 - 11:21 AM
Цитат
Стела, мерси. Съгласна съм с pyts нормално е за корсо да приема къщата, като територия, която трябва да пази - нали това им е същността. Все пак какво имаш предвид под никой не може да влезе, просто респектиращото му поведение, което никой не се осмелява да провокира? След като види, че ти приветстваш новодошлите трябва въпреки че е на щрек да го допусне вътре.
Алира вкъщи не лае, - ако някой тропа навън ръмжи гърлено и страшно, настръхва. Не ме притеснява, че се радва на хората като цяло и гостите, понеже е доказвала че много добре разпознава кога ситуация или човек е заплаха. На други открити места, включително поляни, дори да сме пребивавали там за ден-два е по-гласовита и мястото става непристъпно ако сме далеч от "входа" и не кажем/демонстрираме, че човека е ок.
На pyts с неговите двама съм сигурна, че не му трябва СОТ ;D Виж, ако дори след твоя намеса не допусна друг вкъщи си го оставила да командва парада явно.
Ние днес сме свободни за разходка, ако има желаещи като позахладнее.
ПП: Йеййй най-накрая среща Елеонора. Подозирам, че Греко ще вземе батко си за играчка, особено докато още не излиза.
Бела е мнооого пораснала наистина :o а Сър е бонбонче :wub:
Публикувано: 07 September 2008 - 11:35 AM
Но ако идват хора, които познава много добре и е виждал често, след като отворя вратата се започва едно въртене на дупето и една радост, не е истина ;D
някакси за мен си е бебе още и не съм очаквала такива реакции толкова скоро :rolleyes:
Елеонора, целувки на сериозното бебе :wub:

Публикувано: 07 September 2008 - 12:25 PM
Алирка е разкошна мадама, имам чувството, че още по-голяма е станала. :rolleyes: Гърбинката й е бая широчка. B)
Вчера се видяхме на хубава разходка с Белла. :wub: Много е пораснала, наистина. Но си е същото бебешорче и диване. ;D Няма такива подскоци и финтове просто... ;D
Публикувано: 07 September 2008 - 02:26 PM
Цитат
Стела, ще ти го доведа малчо на хотела, за да ти върне целувките подобаващо ;D както и на батко Айк :wub:
:yahoo: ами хайде де :yahoo:
да не си мислиш, че ще ви върна :P
аз си мисля към 10 октомври да направя една почивка с Айк-в хотела, в който Bella C.N. бяха.
Така че, ако искате може да се съберем там, нали вече са подготвени ;D

Публикувано: 07 September 2008 - 04:15 PM
Белла е станала огромна след последното ни виждане (преди около месец) :o Все едно друго куче видях...красавица сладка :wub:
Малкия бандитко се държа учудващо (за мен) смело сред по-големите си събратя и съсетрими...лаеше и ръмжеше под стола и от време на време се опитваше да се включва несполучливо в техните игри :)
След още само 20 дни вече и той ще е готов за разходки и ще можем да тичаме всички заедно из поляните на столичните паркое :P
Публикувано: 08 September 2008 - 08:52 AM
Все пак ето две на малкия дунди Сър, който е абсолютно бонбонско мишоче :wub:

:wub:

И кака му Белла порядъчно олигавена и овъргаляна в трева

Алира е позаслабнала малко и е станала наистина много хубава госпожица, а тигъра Реди си е голям, хубав мъж вече :blink:

Вход

Горе
Цитиране +