Кане корсо италиано
Публикувано: 09 September 2008 - 08:16 PM
Цитат
... една симпатична снимка на бебока :)
Наистина е симпатичен този бебок :P
Току що видях и клипчетата му, качени са
Сър и Джак
Първи ден на Сър вкъщи
Породата ви е много красива и всички кучета, които показвате тук - също.
Искрено ви се възхищавам, не само заради страхотните любимци, но и все пак си е сериозна и отговорна работа да отгледаш и възпиташ такова куче. :palec:
Публикувано: 09 September 2008 - 09:39 PM
Фиона Пресс:
След кратко затишие да си кажем за нас: Много дрискахме тия дни. Щото си възпалихме гърлото от дърпане и ходихме с нагръдник. Та използвахме намалението да плюскаме всичко - главно клечки и царевични кочани. Та бате Владе беше притеснен и не пишеше. Ама сега сме добре. Сега пак сме с нашийник и кофти работа. Няма кльопачка. Та даже май и строг нашийник ще си имаме ако не почнем да слушаме... Иначе вече хапваме малко завишена дажба, че малко да налеем за Стара Загора, че с това дрискане свалихме половин кило.
Айде сполай ви: Веселата Сополанка
След кратко затишие да си кажем за нас: Много дрискахме тия дни. Щото си възпалихме гърлото от дърпане и ходихме с нагръдник. Та използвахме намалението да плюскаме всичко - главно клечки и царевични кочани. Та бате Владе беше притеснен и не пишеше. Ама сега сме добре. Сега пак сме с нашийник и кофти работа. Няма кльопачка. Та даже май и строг нашийник ще си имаме ако не почнем да слушаме... Иначе вече хапваме малко завишена дажба, че малко да налеем за Стара Загора, че с това дрискане свалихме половин кило.
Публикувано: 09 September 2008 - 09:50 PM
Цитат
Фиона Пресс:
Супер, че малката красавица вече е добре :wub:
Аз сега малко се притесних-вече 3-4 дни на задните лапи имаме ранички и не минават, а даваме хапчета упорито :(
проблема с козинката е решен отдавна, всичко ни е наред. Само се чудя дали да не мажем с нещо раните :sos:
п.с. съжалявам, че пиша за това тук, но някой ако е имал същия проблем, ще се радвам да ми пише адекватно решение, че пробвах бая мазила, но ефект няма :(

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 09 September 2008 - 10:31 PM
Стела, за възпалени възглавнички ли говориш, какви са тези рани заради които чак до хапчета стигате?
Морски, освен Глюкозамин аз също не съм давала никакви допълнителни витамини или минерали, особено калций, така реших за Алира както по препоръка на развъдчици, така и според щателното онлайн разследване, което предприех. Мисля, че Денис има предвид Глюкозамин и въобще хондропротекори под това негово тромаво "витамини за стави" - той така си се изказва, не особено точно, но като не ти е ясно го питай отново и отново.
Владо, брех таз мома те държи на нокти постоянно, няма да се отпускаш я ;) Бебешки му работи! Явно се опитва да те принуди ти да я слушаш - строги мерки, никакво поддаване на кадифения поглед - оставаш непоклатим в това което си казал и искаш да направи и туй то! С теб сме, не се давай! ;D Ще видим резултата от диетата на красивото бебе в Стара Загора :blink:
Целувки на Сър-а :wub:
Victoria - благодаря ти за интереса и впечатленията!
Морски, освен Глюкозамин аз също не съм давала никакви допълнителни витамини или минерали, особено калций, така реших за Алира както по препоръка на развъдчици, така и според щателното онлайн разследване, което предприех. Мисля, че Денис има предвид Глюкозамин и въобще хондропротекори под това негово тромаво "витамини за стави" - той така си се изказва, не особено точно, но като не ти е ясно го питай отново и отново.
Владо, брех таз мома те държи на нокти постоянно, няма да се отпускаш я ;) Бебешки му работи! Явно се опитва да те принуди ти да я слушаш - строги мерки, никакво поддаване на кадифения поглед - оставаш непоклатим в това което си казал и искаш да направи и туй то! С теб сме, не се давай! ;D Ще видим резултата от диетата на красивото бебе в Стара Загора :blink:
Целувки на Сър-а :wub:
Victoria - благодаря ти за интереса и впечатленията!
Публикувано: 09 September 2008 - 11:33 PM
аз пък давах и на двамата си хубостници калций, докато бяха бебета и растяха. такава бе препоръката на вета. ;D от днес има още едно бебе корсо попълнение в бг. :P надявам се новите корсо собственици да ни покажат снимки. ;)момченце е :yahoo:
Публикувано: 10 September 2008 - 08:46 AM
twoofo, явно нещо съм изтрещяла... :rolleyes: време ми е за почивка явно :blink:
гледах тази сутрин, че има подобрения. Не е на възглавничките, ами на самата лапа, но минава. Хапчета давахме по предписание на вет-а :rolleyes:
pyts, това е страхотно :yahoo:
кога пристига бебо?
разкажи малко ако може :blink:
гледах тази сутрин, че има подобрения. Не е на възглавничките, ами на самата лапа, но минава. Хапчета давахме по предписание на вет-а :rolleyes:
pyts, това е страхотно :yahoo:
кога пристига бебо?
разкажи малко ако може :blink:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 10 September 2008 - 09:35 AM
stanislav - това момиче има прилика с Tayson, негова щерка ли е или си внушавам?
Pyts, кое е бебето - Корсо Империум? Айде ще чакаме да се похвалят новите собственици. Както и да чуем нещо за Чочко, предполагам това ще се случи уикенда обаче.
Хайде, бързо да се подобряват Айк и Фиона!
Pyts, кое е бебето - Корсо Империум? Айде ще чакаме да се похвалят новите собственици. Както и да чуем нещо за Чочко, предполагам това ще се случи уикенда обаче.
Хайде, бързо да се подобряват Айк и Фиона!
Публикувано: 10 September 2008 - 10:05 AM
Цитат
Цитат
stanislav - това момиче има прилика с Tayson, негова щерка ли е или си внушавам?
Внучка ;) /не съм stanislav, ама съм клюкарка/. В сръбския форум обсъждат приликата на сестра й с Тайсън B)
Ха, знаех си! Ще хвърля и там едно око, мерси ;)

Вход

Горе
Цитиране +