Кане корсо италиано
Публикувано: 14 September 2008 - 07:25 PM
Имам супер новина - научихме се да плуваме( най-накрая!) :yahoo:
Както може и да се очаква - заснела съм момента и съответно ще ви напълня темата със снимки ;D
ПП: Честито на всички,представили породата повече от чудесно! :->)
Публикувано: 14 September 2008 - 07:29 PM
Публикувано: 14 September 2008 - 07:36 PM
Публикувано: 14 September 2008 - 07:39 PM
Цитат
Цитат
Но ако някой дойде ще се радваме да се запознаем
можете да помолите twoofo, тя е в много добри отношения с развъдчика на вашето бебе, да ви съдейства за родословието на кучето. едва ли е чак толкова сложно да дойде родословието от румъния до бг.
Не знам как трябва да разбирам това. Който има проблеми да се свърже с развъдчика си - независимо аз в какви отношения съм с него! Аз не съм информационно табло, бюро справки или посредник. Взела съм си поука, благодаря. A какви са ми отношенията с някой - само аз и той знаем, не желая да бъда намесвана по такъв начин в подобни истории, докато не съм заявила, че това е моя отговорност. Само като информация - издаването на експортно родословие в някои страни отнема месеци, реферирам към Италия например, знам за куче импорт от Италия, което получи експортното си родословие на 11 месечна възраст. Не знам как е в Румъния обаче.
Елриша, страхотни снимки както винаги и честито ви престрашаване от водата, предполагам че сега вече нищо не стои на пътя на кефа. :yahoo:
Публикувано: 14 September 2008 - 07:41 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Но ако някой дойде ще се радваме да се запознаем
можете да помолите twoofo, тя е в много добри отношения с развъдчика на вашето бебе, да ви съдейства за родословието на кучето. едва ли е чак толкова сложно да дойде родословието от румъния до бг.
Не знам как трябва да разбирам това. Който има проблеми да се свърже с развъдчика си - независимо аз в какви отношения съм с него! Аз не съм информационно табло, бюро справки или посредник. Взела съм си поука, благодаря. A какви са ми отношенията с някой - само аз и той знаем, не желая да бъда намесвана по такъв начин в подобни истории, докато не съм заявила, че това е моя отговорност. Само като информация - издаването на експортно родословие в някои страни отнема месеци, реферирам към Италия например. Не знам как е в Румъния обаче.
Елриша, страхотни снимки както винаги и честито ви престрашаване от водата, предполагам че сега вече нищо не стои на пътя на кефа. :yahoo:
опит да помогнете на момчето, нищо повече. аз ако можех щях да го направя
Публикувано: 14 September 2008 - 07:51 PM
Не мисля, че мога да помогна, нито искам да се намесвам е отношенията между тях - горчив опит ако щеш. Мисля че най-лесният начин е да се контактува с развъдчика директно все пак. Предпочитам аз да си решавам къде и дали мога да помогна, защото да помогнеш значи и отговорност.
Публикувано: 14 September 2008 - 08:03 PM
Публикувано: 14 September 2008 - 08:18 PM
Публикувано: 14 September 2008 - 09:08 PM
Публикувано: 14 September 2008 - 09:30 PM
Цитат
Не мисля, че мога да помогна, нито искам да се намесвам е отношенията между тях - горчив опит ако щеш. Мисля че най-лесният начин е да се контактува с развъдчика директно все пак. Предпочитам аз да си решавам къде и дали мога да помогна, защото да помогнеш значи и отговорност.
леле, човек да не изкаже мение. ведага някой пали моторетката. ;D кво толкова е станало? :o нали затова сме тука във форума - да си помагаме.
Публикувано: 14 September 2008 - 09:33 PM
Цитат
а това да не е нов модел видра? :P
Публикувано: 14 September 2008 - 10:04 PM
Цитат
Цитат
неее,бобър е! :P захванал се е да строи нов бент ;D
Публикувано: 14 September 2008 - 10:16 PM
Цитат
Цитат
Цитат
неее,бобър е! :P захванал се е да строи нов бент ;D
като построи при вас, ще го цаним да строи и при нас ;D
Публикувано: 14 September 2008 - 11:07 PM
Цитат
;) Каквото е станало - станало. За конкретният случай не мисля, че има нужда от помощ, просто от изчакване.
Публикувано: 15 September 2008 - 07:08 AM
Цитат
Цитат
леле, човек да не изкаже мение. ведага някой пали моторетката. ;D кво толкова е станало? :o нали затова сме тука във форума - да си помагаме.
;) Каквото е станало - станало. За конкретният случай не мисля, че има нужда от помощ, просто от изчакване.
Споко, хора! Всичко е под контрол, корабът потъва по разписание :chaika:
С развъдчика сме в ОК отношения, предупреден съм че не става бързо, а и сам аз за никъде не бързам. Просто исках да попитам ДАЛИ може БЕЗ родословие, защото от федерацията така и не ми отговориха на официалното запитване...
Благодаря за отзивчивостта на всички, така или иначе :wub:
А на ЦАЦИБ така или иначе ще отидем, макар и като зрители. Ако някой планира да идва и има нужда от съдействие да се обажда - тук, или на ЛС или на ICQ....
До скоро

Вход

Горе
Цитиране +