Кане корсо италиано
Публикувано: 28 September 2008 - 06:48 PM
Цитат
Това м/у краката на Греко е неговото другарче и наборче фр.булдог Айк :wub:страхотна гледка са нали ^_^
Владо разбирам те :blink:ама щом лекарите казват ,че всичко е ок значи ще и мине като на кученце, дай и малко време :blink:
fireogi не го ли снимахте сладура? :blink:
Публикувано: 28 September 2008 - 07:01 PM
Ние най-после си се прибрахме вкъщи днес :)
Малкият фърфалак расте ли расте и тормози батко си на пълни обороти...Още малко ни остава до ваксинката и до разходките :yahoo:
Днес се къпахме (като за добре дошли в цивилизацията) и падна едно лудо пързаляне по плочките след това, като Сър използваше бузите на Ред (захапвайки ги) за спирачка....милото Рединце е подложено на системен тормоз от невръстното си братче ;D
vlado zoo надали е нещо сериозно, още повече и лекарите са ти го потвърдили. Може да и е харесало на малката като я съжаляваш и глезиш и да се превзема вече :P
Публикувано: 29 September 2008 - 01:07 PM
Голям смях са Греко и нищожното булдоче :wub:
Снимки на Сър и Ред ще пусна аз довечера, все не ми остава време...
едит:
Ето и доказателствата от миналата седмица ;)
Публикувано: 29 September 2008 - 09:09 PM
Прикачих снимки в горния си пост, уж за да не трупам съобщения :rolleyes:
Публикувано: 29 September 2008 - 09:19 PM
Тука се сещам, някой ще ходи ли на Зооревю в Пловдив?
Публикувано: 29 September 2008 - 09:32 PM
vlado zoo стискаме палци малкото бонбонче да се оправя по-бързо и да е готова за нови подвизи :)
При нас нищо ново....само дето съседите отдолу може и да ни се карат в скоро време ;D На Съри преди малко му дойде някакъв странен прилив на енергия и правеше спринтове напред-назад като се спираше с муцуна в стената.... ;D А Ред го гледаше с недоумение отстрани и от време на време му подлагаше лапа за по-интересно ;D
Публикувано: 29 September 2008 - 10:13 PM
Цитат
Тука се сещам, някой ще ходи ли на Зооревю в Пловдив?
Ами айде и аз викам да се оправяте и да осъществим срещата - пак :blink: За зооревюто - може и да се включим, ако не изникне нещо въпросния уикенд, има доста време до тогава, ние все в последния момент решаваме. За това пък очаквам засилено бебешко присъствие :yahoo:
Публикувано: 30 September 2008 - 08:59 AM
Ние снощи се видяхме с Греко по съседски :yahoo: Много готин хлапак - раздава целувки, ама много гласовит - лае, ръмжи ;D Нещо мъжката част много приказлива - двамата "братя" и те пускат глас честичко :rolleyes: Имам и някакви жалки снимки, ама по-нататък ще пусна.
Публикувано: 30 September 2008 - 10:22 AM
Цитат
Ам така е като не го храните ;) ;D
Много целувки на всички :wub:
Публикувано: 30 September 2008 - 04:48 PM
twoofo мерси за снимките, че аз нищо не мога да пусна, а пък трябва някак да си показвам красотите :P
А Сър абсолютно взе да подражава на батко си по гласовитост и ме побъркват като "запеят" и двамата....само с Ред ми беше забавно, ама сега с двама калпави певци си е направо :rolleyes: ;D

Вход

Горе
Цитиране +