Кане корсо италиано
Публикувано: 02 October 2008 - 07:48 AM
Честито на малките рожденници ;D
Ние с Редика заминаваме за Будапеща и Евро Дог шоу - при 232 кане корсо и 3та по участие порода нямаше как да пропуснем :blink:
Очаквайте подобен репортаж от мястото на събитието :blink:
Ние с Редика заминаваме за Будапеща и Евро Дог шоу - при 232 кане корсо и 3та по участие порода нямаше как да пропуснем :blink:
Очаквайте подобен репортаж от мястото на събитието :blink:
Публикувано: 02 October 2008 - 10:51 AM
Цитат
И Емо днес има рожден ден става на 11 месеца.....малко снимки като по млад
Честито на Емооо :wub: Много още да ви радва и да палува :P
Май много станахме на първи-трябва да се събираме да празнуваме ;D
Айде успех и от мен на twoofo и redika -чакаме резултати.

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 03 October 2008 - 10:20 AM
Цитат
ние ходиме чат пат пс южния и никога никои не виждаме...
Еми телефоните за какво са ;D
Габи, можеш да пускаш до 4 снимки в един пост и да си редактираш съобщенията до около час след публикуване - за да не трупаш много постове един след друг ;)
Модераторката замина на Евро дог, та да я заместя малко ;)
Публикувано: 03 October 2008 - 11:08 AM
Еее най-накрая да я видим и таз муцунка! :blink:пускайте по-често снимки да и се радваме :blink:
Аз отново съм на тръни :(сефте ;Dснощи за една секунда през, която беше сам магаренко си отчупил една пластмаска и я глътна скорострелно виждайки ме ,че влизам :rolleyes:стискайте палци да я изкара от някъде!че инак не ми се мисли...Днес ще го обзаведа и със строг нашийник :angry: щото главата ни е забита в земята нон стоп и е като прахосмукачка :rolleyes:
Аз отново съм на тръни :(сефте ;Dснощи за една секунда през, която беше сам магаренко си отчупил една пластмаска и я глътна скорострелно виждайки ме ,че влизам :rolleyes:стискайте палци да я изкара от някъде!че инак не ми се мисли...Днес ще го обзаведа и със строг нашийник :angry: щото главата ни е забита в земята нон стоп и е като прахосмукачка :rolleyes:
Публикувано: 03 October 2008 - 11:17 AM
Цитат
eleanor_a, ще я изкара все от някъде пластмаската ;) Колко беше голяма? И не бързай с тоя строг нашийник, моля :(
Значително по-малка е от предишната ,която изкара ;Dама то не пречи да се изприща ;)
за строгия и на мен не ми се искаше ,но ще го взема пък ще видим...най-много да стане като с клетката още една неизползваема вещ ;D
Публикувано: 03 October 2008 - 01:51 PM
Дария е много сладка :wub:
Жива и здрава да е. И я показвайте наистина по-често да й се радваме на малката сладурка ;)
Аз днес отивам с Айк на почивка малко, така че пресни снимки ще има в понеделник.
Стискам палци за twoofo и redika :->)
Весел уикенд на всички и приятно изкарване с магаренцата :P
Жива и здрава да е. И я показвайте наистина по-често да й се радваме на малката сладурка ;)
Аз днес отивам с Айк на почивка малко, така че пресни снимки ще има в понеделник.
Стискам палци за twoofo и redika :->)
Весел уикенд на всички и приятно изкарване с магаренцата :P

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 03 October 2008 - 04:34 PM
Имам инфо от twoofo за Евро дог-а :blink:Страхотен успех жънат Sangue Magnifica :yahoo: и няма как да се сдържа да не споделя ;D
TIMONIERE MARLO - първи в open class :->)
DOK SANGUE MAGNIFICA -първи в Млади:->)
LUCRETIA DELL ROSSO MALPELO първа в 6-9мес. :->)
ARIANE SANGUE MAGNIFICA -втора от женски шампиони:->)за раждала преди 4 мес. е повече от прекрасно :wub:
DIVA SANGUE MAGNIFICA - първо място в Междинен клас женски
другите резултати от нея като се върне :blink:
пп.резултатите са от специалката
TIMONIERE MARLO - първи в open class :->)
DOK SANGUE MAGNIFICA -първи в Млади:->)
LUCRETIA DELL ROSSO MALPELO първа в 6-9мес. :->)
ARIANE SANGUE MAGNIFICA -втора от женски шампиони:->)за раждала преди 4 мес. е повече от прекрасно :wub:
DIVA SANGUE MAGNIFICA - първо място в Междинен клас женски
другите резултати от нея като се върне :blink:
пп.резултатите са от специалката

Вход

Горе
Цитиране +