Кане корсо италиано
Публикувано: 13 October 2008 - 08:49 PM
Днес Греко беше на гости на кончетата в конната база, 5сек го тресе шубето и после започна да ги закача и плаши ;D
Публикувано: 13 October 2008 - 09:36 PM
Цитат
Цитат
Искаме снимка на Греко с новите му приятели пък! ;D
даа трябваше да ги фотна, ма то какво щеше да излезне част от копитца и Греко ;Dдругия път ще пробвам ;)
Публикувано: 14 October 2008 - 08:26 AM
eleanor_a как можа да не го снимаш Греко с кончетата :(
П.П. И кавказеца не е азиатка, а Мече - пише си го над снимката :P
Публикувано: 14 October 2008 - 09:30 AM
Малкия от 3-4 дни пуска тортички само навън :->)за пикането обаче... :-кой знае колко още ще съм срастната с парцала ;D
Гледам ,че времето и в събота и неделя ще е разкошно, та никой на няма да има извинение за отсъствие! :P
Публикувано: 14 October 2008 - 11:47 AM
eleanor_a и все пак...ние в Западния парк сме засичали няколко пъти коне (полицаите) и всеки път си го държа и съм на щрек...Много ги обичам като животни конете, но и доста си ме респектират :)
А за тортичките...и ние сме на вън. От вчера, вкъщи не е имало, но с пишкането...днес пишка и на вън де...а Реди (до колкото помня) първо започна да пишка и после акането...това новото поколение са сбъркани нещо ;D
Bella C.N. на Съри не мога да преценя кое му е проблема...на вън няма проблем с повода. Но тръгна ли да ги "опаковам" за разходка и той отива и си ляга на леглото и не идва като го викам и го избутвам насила да прекрачи прага, след това няма проблем...асансиора му беше страшен само първия път, сега даже се бута да влезе пръв, ама мама не даваааа ;D
Публикувано: 14 October 2008 - 01:25 PM
Цитат
Верно бе ,сега ще очаквам дома да о**ре пейзажа ;D
С асансьора ние т.е аз ;D имах огромен проблем като се запънеше магарето съм го бутала по 15мин ,за да влезне :rolleyes:ставах вир вода ;Dслава богу бързо му премина шубето,абе още малко и ще станат кучета и бебешорите :blink:
Публикувано: 14 October 2008 - 01:38 PM
сварихме хубаво време и ходихме в гората зад блока. Ама дивчото чу някакви хора да говорят и от далече започна с бау бау бау и други такива...И в крайна сметка се наложи да го вържа и да си тръгнем, че хората бяха на пикник все пак-че няма да им направи нищо на тях-няма, ама със сигурност щеше да им изяде хапването ;D

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 15 October 2008 - 04:09 PM

Аз мога!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Публикувано: 15 October 2008 - 07:32 PM
Цитат
спокойно му заливай гранулките с бульон. на мойте редовно им заливам гранулите. колко килца е хадес?
Публикувано: 15 October 2008 - 08:59 PM

Аз мога!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!