Кане корсо италиано
Публикувано: 20 October 2008 - 10:27 AM
Цитат
:wub: за Аня и Кора.
Ленард наистина много е порастнал :o Красавец :yahoo:
ние в събота пък ходихме в гората. Игра голяма падна. На всичкото отгоре бях взела съд за вода на Айк, като си мислех, че там има вода, но се оказа, че са я спряли :(
И така се наложи двама мои приятели да отидат да потърсят и стигнали до къщата на Валя Балканска, та добре че излязло едно момче и дало вода. Ужас, срам голям. Но поне сега знам, че трябва да си нося и водичка. Иначе горкото ми магаре от толкова игра, в неделя излизаше само на тоалетна навън-прибере ли се, мята се да спи и така цял ден ;D

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 20 October 2008 - 12:42 PM
Публикувано: 20 October 2008 - 12:51 PM
Цитат
Супер, честито за кучо и много да те радва :yahoo:
Ще ни разкажеш ли малко повече за него-как се казва, от къде е...и снимки чакаме ;)

Публикувано: 20 October 2008 - 01:25 PM
и очакваме снимки на Парк :blink:
п.п. Нещо ми се загубиха бебета Греко и Сър :( давайте снимки на сериозните момчета и чакаме инфооооооо ;) и за Буда нищо ново напоследък не чуваме :'(

Публикувано: 20 October 2008 - 03:48 PM
Цитат
Ако искаш, за да не тварим темата ми пиши на лични съобщения :blink:
Аз го хранех с различни храни, докато разбера какво му понася. Мисля, че роял канин е ок.Също и Бош.
Преценете заедно с вет-а коя е най-подходяща. А иначе може да вземеш да попрочиташ тази тема като имаш как-доста неща са обсъждани вече. Целувки на мъника :wub:

Публикувано: 20 October 2008 - 05:45 PM
Цитат
честито корсо! :yahoo:почти всичко, което те интересува се намира написано от страница 1 на темата кане корсо! тук: http://dog.bg/forum/...pic,9038.0.html
а за нещата, които не се намират в темата се пита директно тук и все някой знаещ ще ти отговори :P
Публикувано: 20 October 2008 - 09:12 PM
И малко от ФионаПресс: Вече сменихме всички зъби, слушаме повече. Само дето мноооого ни се услаждат боклуците. И понеже се извеждаме рано и късно не се срещаме с много кучето, особено с хлапета :'(
Ама чакаме Корсо среща, да им покажем колко сме нахални ;)
Публикувано: 20 October 2008 - 09:59 PM
ADKA честито бебе и от нас! Много да се глезите и обичате :wub: А за кирилицата-форума си има кирилизатор и не е проблем. Намира се в горния ляв ъгъл над прозореца за писане :P И покажи бебо не се стискай ;D Ти от София ли си? Ако си от тук ще те чакаме с нетърпение на нашите разходки :blink:
Кажи за твоя бебо нещо повече деееее ;D
А за Съри... от долу в момента нямаме никакви зъбки, но пък за сметка на това с горните хапем доста добре ;D Няколко пъти излизахме на разходка без батко Ред и учудващо за мен, на малкия му се отрази по-добре. Когато е с Ред, все се крие зад него и не общува много-много, а като е без него е по-контактен.
Страшен гушанчо е и все търси как да се мушне в на мама скута :wub: Но като се сетя, че и Ред беше така като малък, а сега е абсолютен темерут и... :( гледам да го мачкота, до като се натиска и упорства за това ;D Че после аз упорствам- а те ми пускат малко аванта ;D
Публикувано: 20 October 2008 - 11:11 PM
Публикувано: 20 October 2008 - 11:17 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Вход

Горе
Цитиране +