Кане корсо италиано
Публикувано: 24 October 2008 - 06:29 PM
Айдеееееееееееееее Честит да ни е новия подфорум!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Пожеалвам ни само хубави моменти, прекарани в него и все повече и повече съфорумци! :yahoo:
Влизам си аз и си търся темата...търся, търся и няма тема и изведнъж отгоре гледам новото ни пофорумче :yahoo:
Пожеалвам ни само хубави моменти, прекарани в него и все повече и повече съфорумци! :yahoo:
Влизам си аз и си търся темата...търся, търся и няма тема и изведнъж отгоре гледам новото ни пофорумче :yahoo:
Публикувано: 24 October 2008 - 07:13 PM
Честитооо :yahoo:
Да се съберете много бандити, винаги да сте си от полза един на друг,да постигнете много в развитието на породата и съм сигурна,че ако сте заедно успехите няма да се забавят.
Не пиша,но чета и ви се кефя :yahoo:
twoofo и pyts знаят какъв фен съм ви :wub:
Да се съберете много бандити, винаги да сте си от полза един на друг,да постигнете много в развитието на породата и съм сигурна,че ако сте заедно успехите няма да се забавят.
Не пиша,но чета и ви се кефя :yahoo:
twoofo и pyts знаят какъв фен съм ви :wub:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 27 October 2008 - 04:40 PM
здравейте и от нас! ;)
гледам,размествания,подфоруми..малейй,обирках се чак! ;D
сега къде да си пуснеме новите снимки?! :rolleyes:
гледам,размествания,подфоруми..малейй,обирках се чак! ;D
сега къде да си пуснеме новите снимки?! :rolleyes:
Публикувано: 06 November 2008 - 10:07 AM
Ооо да, пораснала е още момата Кази! :wub: Как сте - проядохте ли или още е капризна? Ако искате да се "преместим" в Говорилня, понеже тази тема чукна доста страници :rolleyes:
Публикувано: 08 November 2008 - 10:52 PM
Здрасти първо на всички! :blink:Реших да споделя една случка която ми се случи днес!Излизам от един магазин в Бургас..и какво да видя едно момиченце/12-14годишно/държи едно мъжко корсо на една доста тъничка каишка.И с моето излизане този кучешки субект се втренчи в мен и аз като го видях се втрещих като си спомних за предишния си опит/по принцип имам страх,защото съм хапана 3-4пъти като единият път са ме шили/,а и тази порода съм я виждала само на снимки но не на живо.И така..това куче ме погледна и не си отлепи погледа от мен докато не се отдаличихме с нашите,а аз направо откачих при мисълта какво може да се случи ако реши да ми връхлети!!!
П.С.това куче ми направи страхотно впечатление,то беше уникално...този поглед няма да забравя никога...макар да се интересувам от кинология дори с известен респект,той изглеждаше толкова умен и респектиращ!само не знам тази порода дали е злобна???!!!!??? :(
П.С.това куче ми направи страхотно впечатление,то беше уникално...този поглед няма да забравя никога...макар да се интересувам от кинология дори с известен респект,той изглеждаше толкова умен и респектиращ!само не знам тази порода дали е злобна???!!!!??? :(
Публикувано: 08 November 2008 - 11:41 PM
:kuchence: Първо злобата не е до порода...но по така зададения ти въпрос, отговора ми е следния: Всички корсовци, които познавам са абсолютни лиглиовци и постоянно търсят човешко внимание. Погледа им става страшен от размерите, не от друго... :) Не знам конкретното куче какво е, но щом си е стояло кротко с 12 годишното момиченце, на тънък повод...и само си е гледало, може би ти става ясно, че не е бил агресивен :) Надали родителите и биха дали да го разхожда, ако беше обратното (въпреки че идиоти всякакви....).
А за това, че е бил уникален...напълно ти вярвам...всички корсовци са такива :P
А за това, че е бил уникален...напълно ти вярвам...всички корсовци са такива :P

Вход

Горе
Цитиране +