NANIOX, в 18 December 2011 - 07:55 PM, написа:
Малиноа
Публикувано: 20 December 2011 - 12:45 PM
welcome, в 19 December 2011 - 06:03 PM, написа:
Прощавайте, но някой има ли снимки на кръстоска между немска овчарка и малиноа? По-конкретно женска малиноа и мъжка немска. Ще съм благодарен да видя какво мелезче става :)

Cave canem, te necet lingendo - Beware of the dog, he may lick you to death...

Публикувано: 25 December 2011 - 04:38 PM
Честита Коледа!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти.
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти.
Публикувано: 31 December 2011 - 08:25 PM
My link
Ето една кръстоска между малиноа и немска овчарка на 7 месеца бебок. Ако тва не е работещо куче, не знам кое е. Мисля че кръстоска между малиноа и немска овчарка е нещо прекрасно. Стига немската овчарка да носи читава кръв нещата ще са супер. Малиноата съчетана със по-спокойният характер на немската овчарка а също така и масата й е добро съчетание за работно куче. Има доста примери и за двете породи с перфектни работни качества и без да се правят мелези. Но аз с радост бих работил с такъв микс и ако има достатъчно на брой желаещи хора бих направил такова кучило с мойта кучка. Преди работих с една немска овчарка с която всеки път си мислех " мале ако го заплодя с мойта кучка какви работни кучета ще се родят ...".
Ето една кръстоска между малиноа и немска овчарка на 7 месеца бебок. Ако тва не е работещо куче, не знам кое е. Мисля че кръстоска между малиноа и немска овчарка е нещо прекрасно. Стига немската овчарка да носи читава кръв нещата ще са супер. Малиноата съчетана със по-спокойният характер на немската овчарка а също така и масата й е добро съчетание за работно куче. Има доста примери и за двете породи с перфектни работни качества и без да се правят мелези. Но аз с радост бих работил с такъв микс и ако има достатъчно на брой желаещи хора бих направил такова кучило с мойта кучка. Преди работих с една немска овчарка с която всеки път си мислех " мале ако го заплодя с мойта кучка какви работни кучета ще се родят ...".
Публикувано: 08 January 2012 - 01:10 PM

Вход

Горе
Цитиране +