Dog.bg Форуми : Родилното ми умират женските , защо?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Родилното ми умират женските , защо?

#21 Потребителят е офлайн   lusy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 August 2007 - 12:46 AM

Zlodey4e, рибките са гупи около 40 и няколко изяде докато разбера ,че родилното нямаше хубави улийчета да бягат рибетата./ фабрично не беше изрязано както трябва/ Сега слагам мраморна молинезия и прицветна хелерка и чакам и пак копон ама какво ще ги правя не знам аквариума се напъни вече r)

#22 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 04 August 2007 - 11:53 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Търсят и такава рибка ако можете да ми каже те от къде да си я купя много ще съм щастлива.Тя  има много разновидности и се казва 
Aphyosemion sjostedti (Lonnberg, 1895)
Син Фазан

Здравей! Такава рибка като на снимката (Афиосемион) продават в гр. Сливен в един магазин до библиотека "Сава Доброплодни"... Рибката на снимката е мъжка..женските са едноцветни кафеви и по-дребни. Рибката е от рода на цихлидите и е малко хищна. Живее добре с цихлиди, бети, трихогастери, скаларии..не се понася с гупи, хелери и други живородни - просто ги гони и им къса опашките. Надявам се да съм ти помогнала. Тази рибка много трудно се развъжда и затова е по-рядка. Ное невероятно красива наживо 1super Дано успееш да намериш такава.

Без да се заяждам, но рибката не е цихлида, а е кили. Ето доказателство:

http://members.lycos...hotoalbum1.html

А за тези рибки спеца е Vasko, питай него

Извинявам се, не знаех, така ми бяха казали от зоомагазина...навярно и те са зле с информацията bl)

#23 Потребителят е офлайн   zlodey4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2007 - 01:02 PM

Цитат

Zlodey4e, рибките са гупи около 40 и няколко изяде докато разбера ,че родилното нямаше хубави улийчета да бягат рибетата./ фабрично не беше изрязано както трябва/ Сега слагам мраморна молинезия и прицветна хелерка и чакам и пак копон ама какво ще ги правя не знам аквариума се напъни вече r)

ок супер пожелавам ти да се родят и хелерчета щото много ги харесвам cheers и тези гупита да станат голееееееми :)

#24 Потребителят е офлайн   lusy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2007 - 10:12 AM

Мерси , но 8 дадоха фира се сега си имам 30 и чакам дори онази гадна молинезия/ звяр/ да роди. r)

#25 Потребителят е офлайн   lusy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2007 - 10:17 AM

Забравих да кажа че имах 2 двойки сиамси близнаци срахотни смешници- мутанчета 1 ден и край , но им се нагледах.

#26 Потребителят е офлайн   ^pretty^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 12:56 PM

Здравейте,аз преди имах същата родилка и и на мен ми умираха женските вътре и накрая си купиш един мъничък аквариум за бременните и в него..

Сега имам два хелера-мъжки и женски,дали това че мъжкият постоянно гони женската и я "души" под опашката.Какво означава това,дали е възможно да забременне така? worthy
User's Signature

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.

#27 Потребителят е офлайн   Malcolm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 01:38 PM

Ами означава, че може би ще я заплоди скоро, защото моя така склонява женската да се размножат.

#28 Потребителят е офлайн   lusy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 01:51 PM

Да то и при хората е така/ и при рибките също/ мъжкият души женската под опашката и после я запложда dribble r) b)

#29 Потребителят е офлайн   lusy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 01:16 AM

Имам си още бебета dribble , dribble dribble но направих една глупост ,не ги видях защото си направих саморъчни родилни / нямаше време да купувам още /и сложих малко водорасли да се крият по- добре. Това сторих сънена през ноща и като станах видах рибките и тази ми се стори много кльощава ,реших ,че съм се объркала нещо и изсипах 2/3 от бебетата в аквариума и направих купон на големите рибоци ,излапаха ги за нарматив. a) НО спасих 14 от тях r)

#30 Потребителят е офлайн   zlodey4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 10:10 AM

честито w) и сега колко бебоци имаш

#31 Потребителят е офлайн   lusy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 10:40 AM

А ми като махнем тези дето дадоха фира и при двете раждания към 50.Защото и първият път направих грешка като сложих потопяема помпа в малкото аквариумче и тя измука доста, не се осетих . Сега чакам още 4 да родят всеки момент .Записвам си всяка кога е родила смятам дните и ще видя кога ще раждат пак .Какво ще ги правя не знам , определено ще си оставя няколко и после ще подарявам.

#32 Потребителят е офлайн   zlodey4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 11:04 AM

аз ся имам малко малки а преди имах стотици кам 200-300 гледах ги някой ставаха големи ги пусках в големия и не ги изяждаха и имах много малки гледах ги в аквариумчета шишета буркани bravoS всяко поколение отделно дори и да имат ден разлика и накрая ги сабрах на едно място малките поживяха си хвана ги болест сигурно и сичките се натръшкаха s)

#33 Потребителят е офлайн   lusy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 03:31 PM

zlodey4e, много съжалявам за малките ти s) s) s) .Аз ги събирам в едно отделно аквариумче , че ми кажеш ли как се справи с въздуха , сменяше ли им водата,как ги вадиш ?На мен това ми е проблем

#34 Потребителят е офлайн   zlodey4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 06:17 PM

lusy колкото мога ще помагам 1super (а не мога много b) )
с въздуха-значи като са доста малки не слагах въздух защото ми беше много силен и не можеха да плуват а като поотраснат малко им слагах само това камъчето дето пуска въздух без гъбичка-защото още не са толкова големи и могат да се прискрипят r) така да се каже
сменях ли им водата-ами разбира се смяна на част от водата примерно ако ти е малък аквариума сменяй по една втора или една трета от водата всеки ден 1super
как ги вадя-рядко ми се налага да ги вадя но с едни пласмасови лъжички които са доста дълбочки
е това е super best

#35 Потребителят е офлайн   lusy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 10:12 PM

Мерси, ще пробвам да ги извадя и ще им взема вода от големият аквариум. Ще видим какво ще стане s)

#36 Потребителят е офлайн   Elf2 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 November 2007 - 06:38 PM

а как водата в родилката се снабдява с въздух :huh:

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема