Torida Del Cavdillo
Публикувано: 02 September 2008 - 05:37 PM
На такива клубни прегледи и голяма конкуренция, това място си е с "голяма тежест"
Благодаря, ви ceasar за краткият обзор на тази изложба,ако имате снимки и на другите участващи кучета ще бъде радост за нас да ги видим .
Публикувано: 03 September 2008 - 03:59 PM
Скоро ще се постарая да кача още снимки от Ягодина, но малко бавно ги обработвам.... :blink:
Публикувано: 03 September 2008 - 09:20 PM
Цитат
Цитат
Че защо да не присъства ? :blink:
Къде на друго място ще има възможността да се докаже
(при такава конкуренция и такъв съдия )
Благодарим за увереността! Има много голяма истина в това, което е казано, но....има едно голямо, но зависи от целите и интересите, които си е поставил собственика й и как и доколко те съвпадат с времето за провеждане на специалката. Така, че има вероятност да участва, но само в деня на изложбата това ще е истински сигурно. :blink:
Публикувано: 04 September 2008 - 12:13 PM
Все пак втора е била на специалката в Сърбия в класа си ... сега може да е първа! А и да не стане първа, мисля, че мението на съдия с такъв капацитет не е за пренебрегване, и дори само оценка отличен ще значи много.

JulyVell Siberians
Публикувано: 04 September 2008 - 12:59 PM

Публикувано: 04 September 2008 - 01:20 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 11 September 2008 - 04:31 PM
Очаквайте скоро новини и снимков материал... :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 11 September 2008 - 10:08 PM
Все съм си милсел че на специализираните изложби със съдии ,
( тесни специлаисти) по дадена порода титлите "тежат" повече отколкото на обикновенна изложба . Но явно съм в грешка :blink:

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 11 September 2008 - 10:14 PM
Както казах преди всичко е решение на собственика на кучето. Да не му вменяваме във вина, каквото и да е...със съгурност решенията са си негови и не дължи обяснение на никой. Толкова по темата.
Публикувано: 11 September 2008 - 10:56 PM
Цитат
Продължавайте все така напред ( с успехите ) :blink:
spuni , когато започнеш нещо то трявба да се довърши , и още повече ако си притиснат от фактора време - примерно кучето излиза от клас млади , и си дал една торба с пари за път и участие , тук не отчитаме умората и несгодите от 1400 км.път в едната посока и това го повтаряш още един път за да довършиш започнатото. Равносметка - 5600 км.път - около 700 евро гориво , 140 евро за участия , магистрални такси около 160 евро, евентуално хотел и поне 4-5 безсъни нощи зад волана.
Научи се че всеки има правото на избор , лична преценка и собствено мнение , което може да е различно от твойто или вашето.
Публикувано: 11 September 2008 - 11:04 PM
Цитат
Цитат
spuni , когато започнеш нещо то трявба да се довърши , и още повече ако си притиснат от фактора време - примерно кучето излиза от клас млади , и си дал една торба с пари за път и участие , тук не отчитаме умората и несгодите от 1400 км.път в едната посока и това го повтаряш още един път за да довършиш започнатото. Равносметка - 5600 км.път - около 700 евро гориво , 140 евро за участия , магистрални такси около 160 евро, евентуално хотел и поне 4-5 безсъни нощи зад волана.
Научи се че всеки има правото на избор , лична преценка и собствено мнение , което може да е различно от твойто или вашето.
Говорим за различни неща !!!
Не ми се навлиза в полемика .
Има неща с които не си запознат а и ти като какъв се явявш в случая ???
От тук нататък отговарям само на лични ;) Недей да се хабиш тук .

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 11 September 2008 - 11:12 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Говорим за различни неща !!!
Не ми се навлиза в полемика .
Има неща с които не си запознат а и ти като какъв се явявш в случая ???
От тук нататък отговарям само на лични ;) Недей да се хабиш тук .
Няма какво да контактувам с теб на лични не си ми в ............
Сигурно си заслужава първото БГ куче млад Шампион на Хърватска
, първото или второто млад Шампион на Босна
Ако прибавим и България, Сърбия ,Македония ,Румъния до тук са на 6 държави млад шампион , ако нещо пропусна се извинявам . Ако прибавим и на някоя страна голям шампион ,хич не е лош резултат за едно младо куче
ВОВ , R.BOG , R.BIS Junior .....................
а и ти като какъв се явявш в случая ??? като трън в твоите очи .
Айде лека нощ и си изпий хапчето карай го по полека , не се аби!
Публикувано: 11 September 2008 - 11:23 PM
Цитат
Че те част от хърватските догота бяха на Специалката ни ( бяха предпочели по силната конкуренция ) Те също са изминали същото разстояние ;)
И защо изобщо ми сравняваш CAC или CACIB със "Специлка" с такъв брой участващи кучета ? Колко догота е имало на тея изложби ?
Брех ти голям играч се извъди бе.
Да ти оставя телефон , адрес ако искаш да ми покажеш наживо какъв си пич.
То по форумите всеки може да лае ;)

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 11 September 2008 - 11:29 PM
Цитат
Цитат
Брех ти голям играч се извъди бе.
Да ти оставя телефон , адрес ако искаш да ми покажеш наживо какъв си пич.
То по форумите всеки може да лае ;)
Точно какво точно искаш и търсиш ?
Не се заяждай и не се прави на еркек , всичко с времето му .
Не знам кой лае по форумите , като гледам май си ти .
Пак ти казвам пини си хапчето и си седни на трите букви.
Айде до утре .