Dog.bg Форуми : Torida Del Cavdillo

Към съдържанието

Dogo Argentino

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (19 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Torida Del Cavdillo

#241 Потребителят е офлайн   spuni Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group

Публикувано: 11 September 2008 - 11:37 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Сигурно си заслужава първото БГ куче млад Шампион на Хърватска
, първото или второто млад Шампион на Босна

ВОВ , R.BOG , R.BIS Junior .....................

Брех ти голям играч се извъди бе.
Да ти оставя телефон , адрес ако искаш да ми покажеш наживо какъв си пич.
То по форумите всеки може да лае  ;)

Точно какво точно искаш и търсиш ?
  Не се заяждай и не се прави на еркек , всичко с времето му .
  Не знам кой лае по форумите , като гледам май си ти .
  Пак ти казвам пини си хапчето и си седни на трите букви.
  Айде до утре .

пинах го  ;)   
User's Signature

"EL CABALLERO BLANCO"

#242 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 12 September 2008 - 12:20 AM

В това  ли  трябваше  да се  превърне  темата  на един  ШАМПИОН ??
:huh: :huh: :huh:
ПП : Spuny , ти  състезаваш ли  се  извън Бг ?
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#243 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 September 2008 - 06:35 AM

Защо изобщо е спора! Кучета от Хърватия в Бг и обратно.... ми нормално. Освен това гастрола на Торида не беше случаен а беше договорено заплождане с един аржентински красавец и евентуално още една млада женска да пристигне в бг.... така че всичко е ок!!!
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#244 Потребителят е офлайн   Cazador de Varna Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 September 2008 - 07:20 AM

ахааа!!!! Значи ходим разгонени по изложби ? Браво , страхотно , все така да я карате!! Успех

#245 Потребителят е офлайн   spuni Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 September 2008 - 08:14 AM

Съжалявам за спама в темата на Торида .
Тя не го заслужава и няма никаква вина. Предполагам че е едно прекрасно същество.
Просто зададох въпрос който ме интересуваше, но съм склонен да почакам докато се публикува официалната информация за изложбите на които е била .

Цитат

Spuny , ти  състезаваш ли  се  извън Бг ?

Мен такива титли много не ме блазнят ако трябва да съм честен.
Предпочитам да се наблегне повече на работните качества.
User's Signature

"EL CABALLERO BLANCO"

#246 Потребителят е офлайн   Demonn Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 09:14 AM

Здравей,
казвам се Кръсьо Георгиев.spuni разбирам, че имаш някакви въпроси към мен. И тъй като не знам, какъв ти е проблема ако искаш можеш спокойно да ме потърсиш на личния ми телефон 0888262842 и да ми кажеш за какво става въпрос. И за твое сведение ще съм в Стара Загора в събота и неделя може да ми го кажеш и лично. Аз съм готов да изясним проблема ти.
Същото се отнася и до всички останали, които си мислят, че имат някакви въпроси към мен. Готов съм и на тях да им обясня това, което ги интерсува.
Поздрави!

#247 Потребителят е офлайн   Angels_staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 09:15 AM

Цитат

ахааа!!!! Значи ходим разгонени по изложби ? Браво , страхотно , все така да я карате!! Успех

Златане , много болни хора в тоя клуб .Много хубави кучета , отлични специалки , само IQ , на част от собствениците и може би не точно то, а първите седем години нещо куцат. Вземете и внесете някой от пампасите с дълго пончо за собственик , поне няма да пише глупости и да се драка за щяло и нещяло.
Мани , оспамихме темата .

Cazador de Varna , питам се в теб кое над делява повече глупоста и тъпотата  или завистта и невъзможноста , или  всичките заедно плюс още нещо ?И изкъпи кучетата като ги водиш на  изложба , не ги карай с лайната и пикнята на ринга.Има много вода , морска във Варна.

ПП - И не се излагай с тези смешни клипове.

Demonn- айде и тоя стана Батман , ей вземете и сменете емблемата на клуба.

Златане , в понеделник всички притежатели на дого изпъкващи с глупоста си на лекар , по списък , задължително !!! :huh:

Не е лошо да се спре с глупостите по форумите .

Вземете и помислете как да се борите с такива отрепки като ДОГ ЕРДЖАН , а не да се карате за глупости.Става дума за породата дого аржентино с вас и без вас пак ще има дого аржентино , помислете вие какво ще допринесете за това което обичате.
  И още не заплождайте родословни с такива който приличат на бели кучета ., трябва да има жестоки санкций , защото сами си вкарвате авто голове като  ''РАЗВЪДНИК''- хи , хи  ДЕЛИОРМАН

#248 Потребителят е офлайн   spuni Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 September 2008 - 10:02 AM

Цитат

Здравей,
казвам се Кръсьо Георгиев.spuni разбирам, че имаш някакви въпроси към мен. И тъй като не знам, какъв ти е проблема ако искаш можеш спокойно да ме потърсиш на личния ми телефон 0888262842 и да ми кажеш за какво става въпрос. И за твое сведение ще съм в Стара Загора в събота и неделя може да ми го кажеш и лично. Аз съм готов да изясним проблема ти.
Същото се отнася и до всички останали, които си мислят, че имат някакви въпроси към мен. Готов съм и на тях да им обясня това, което ги интерсува.
Поздрави!

Въпроса ми е е на предната страница. Прочети го и ако имаш желание отговори.
За по сериозните неща ще говорим на лични или като се видим наживо някога !

Angels_staff тонът и стила ти на писане ми се струват неподходящи !
Въздържай се от обиди и коментари засягащи интересите на група хора, от които ти си доста далеч. Гледай си твоя клуб и се притеснявай за твоята порода.
Ще се оправим и без съветите ти !!!
User's Signature

"EL CABALLERO BLANCO"

#249 Потребителят е офлайн   Angels_staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 10:46 AM

Цитат

Angels_staff тонът и стила ти на писане ми се струват неподходящи !

Въздържай се от обиди и коментари засягащи интересите на група хора,
от които ти си доста далеч.

Гледай си твоя клуб и се притеснявай за твоята порода.

Ще се оправим и без съветите ти !!!

spuni освен че си смешник . си невеж и късоглед.

Проблемите при двете породи са доста , доста сходни , явно си късоглед.
Законодателя не прави разлика между АСТ,АПБТ,ДОГО и други .
Когато мечката заиграе в съседите ,бъди сегурен че ще те навести и теб.
Лесно е да си заровиш главата в пясъка и да очакваш бурята да те отмине , а пък с дупето което стърчи  над пясъка - да правят каквото искат с него.
Аз нямам мой клуб , само членувам .
Според мен трябва да предлагате не суровия материял - кучета за разплод , а готовата продукция - клубните бебета .

То няма проблем че заплождаме с неродословни кучета , то няма проблем с ДЕЛИОРМАН ,  то няма проблем че могат да клознат и породата , то няма проблем ................

http://dog.bg/forum/...ic,18632.0.html

http://dog.bg/forum/...ic,16878.0.html

Да няма да е леко на ръководството с такива б/л/удни членове.
Айде успехи !

#250 Потребителят е офлайн   spuni Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 September 2008 - 11:15 AM

Спамиш !!!  :blink:
Погледни темата и после погледни какви глупости пишеш  ;)
Надявам се модератора също да погледне и поизчисти темата.

п.с.  Относно обидите ти към мен . Ще се направя че не съм ги видял, не ми се слиза на твоето ниво.

Поздрави .
User's Signature

"EL CABALLERO BLANCO"

#251 Потребителят е офлайн   Cazador de Varna Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 September 2008 - 12:00 PM

Angels , за кои клипчета става въпрос , че не се сещам- понеже съм тъпичък

#252 Потребителят е офлайн   nykoy Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 September 2008 - 01:16 PM

Здравейте!
  Ще се включа в темата защото засягате въпроси кито касаят не само едно куче или човек, а доста повече. Торида съм я виждал само на снимки, но сигурно е наистина прекрасен представител на породата след като има толкова добри представяния в изложбените рингове. Изборът на стопанина и къде да я представи е нещо което той сам прави в зависимост от целите които си е поставил, и никой не може да го упреква.
  Спуни, Казадор Де Варна и Сеньорита не ми е ясно къде видяхте конкуренция? В класа и най-много някой "Млад Шампион" и то на една държава да имаше. Мисля че е не е равностойно с-у Шампион на 6 .
  Дори на самата изложба се шегувахме че е по-добре дето я няма, иначе още едно куче от "Дел Кавдильо" щеше да спечели. Те и без това са почти под забрана ( някой им го каза)  да участват на следващи наши изложби защото събират всичко като награди.

Angels_staff ако знаеш някой дето е заплождал родословно куче с неродословно тук е мястото да го кажеш. Иначе такива като "делиорман" винаги ще ги има.

Jordan staffffff не само Спуни, никой доколкото ми е известно не се състезава където и да било (като става дума за изложби). Има състезания но те са друга бира и там "победители" и "победени" са на една маса мнооооого далеч от суетата.

Поздрави! :->) :->) :->)

#253 Потребителят е офлайн   spuni Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 September 2008 - 02:24 PM

Цитат

Jordan staffffff не само Спуни, никой доколкото ми е известно не се състезава където и да било (като става дума за изложби). Има състезания но те са друга бира и там "победители" и "победени" са на една маса мнооооого далеч от суетата.

Поздрави! :->) :->) :->)

Ей тук си много прав  ;)
На масата беше най приятната и интересната част  :P
На това състезание, мисля че Алин заслужаваше най много първата награда ;D
Само дето не остана време за спане, накрая  ;D
User's Signature

"EL CABALLERO BLANCO"

#254 Потребителят е офлайн   icodiskos Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 September 2008 - 02:30 PM

Някои спаха други дрого правеха,от сън спомени няма. ;D :yahoo:

#255 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 September 2008 - 02:30 PM

OFF
Това нали е клубен форум,spuni  член ли си на този клуб?
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#256 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 12 September 2008 - 02:50 PM

Да,форума е клубен,затова до сега не си позволявах да пиша,а само четях и се радвах на успехите на едно българско куче.Недостоино и обидно е отношението към нея и собственика и.
User's Signature

Качена снимка

#257 Потребителят е офлайн   saroman Икона

Публикувано: 12 September 2008 - 06:11 PM

Стоя,чета си и Ви се чудя на акъла.Не Ви ли е срам да говорите за лайна и пикня -къде сте виждали такова нещо по изложби??И с какво право се обиждат кучета и собственици,след като във форума никому не е ясно кой е умен,кой тъп, и на кого му липсват години.Съжалявам,че ще падна на нечие ниво и се налага да Ви пиша тези неща,но моля Ви вземете се в ръце и пишете най малкото по грамотно,след като имате самочувствието да сте най-най.../.Нали знаете предаването на бате Енчо-май сте за там/.
Аз бях на въпросната специализирана изложба във Варна и съм безкрайно впечатлен от кучетата,които участваха,имаше едни Словаци които обраха наградите,но кучетата им бяха страхотни,дори както разбрах мъжкото,което стана първо при бебетата остана във Варна при едни много симпатични и добре изглеждащи хора,които имаха и други кучета от същата порода изглеждащи страхотно и в много добра форма.Личи си че са гледани добре и собственика им разполага със средства за да бъдат любимците му на ниво като за изложба.Ще вметна,че и румънските кучета бяха на ниво.Аз изказвам мнение като наблюдадел,но речника на  Angels_staff  и лишен от липса на възпитание,няма да говорим въобще за съществуващо IQ.И най -малкото не е редно в страница наречена на всички известната Торида да се обсъждат нечии простотии.Angels_staff Как може да сте собственик нь куче от същата порода и да завиждате на своите съмишленици.Би трябвало всички да сте от един отбор и да се подкрепяте по между си а не да се обиждате.Смятам,че бях достатъчно ясен и благодаря на тези коти търпеливо ще прочетат всичко което написах.

#258 Потребителят е офлайн   spuni Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 September 2008 - 06:46 PM

Цитат

Съжалявам за спама в темата на Торида .
Тя не го заслужава и няма никаква вина. Предполагам че е едно прекрасно същество.
Просто зададох въпрос който ме интересуваше, но съм склонен да почакам докато се публикува официалната информация за изложбите на които е била .

Пускам го още веднъж .
Понеже Кръстьо ми звънна преди малко . И държеше да получи официално извинение.
То не бяха заплахи то не беше викане по телефона , афектиран беше доста човека.
Разбирам го . Нито съм си позволявал да го обиждам нито намирам нещо чак толкова фрапантно в постовете си ( на лични нещата стоят по различно )
Не ми хареса тонът и заплахите му по телефона , дори ми постави условие до колко минути да  напиша официално извинение.
Ако се беше държал малко по цивилизовано можеше и да се разберем по човешки , но .........
Това си е негов избор !
Няма как да стане , някой да ми се обади и да ме заплашва и да очаква аз да клекна и да се стресна !!!!!!!
Живеем в 21 век все пак  ;)

Съжалявам Кръстьо но не стават така нещата !!
Бихме се разбрали с теб нямам нищо против, но нека
да е по цивилизования начин. Така съм съгласен и съм насреща !

поздрави
User's Signature

"EL CABALLERO BLANCO"

#259 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 08:47 PM

Цитат

Понеже ти е трудно да четеш да ти преведа .... писах договорено а не ЗАПЛОДЕНА !!!
Освен ако съм пропуснала неразгонена женска да може вече да се заплоди .... B)
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#260 Потребителят е офлайн   Demonn Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 08:56 PM

Раздвоен съм дали да приема някаквото извинение или не...Наистина съжалявам, че ти се обадих да разговарям с теб, spuni по този начин определено ти помогнах да постигнеш целта си и да се почустваш важен и значим. Истината, е че разговаряхме по телефона и ти беше толкова явно идненадан от това, че ти се обадих лично да изясним проблема ти и поради ограничения си капацитет си ме разбрал погрешно. Не, spuni не те заплашвах просто исках да изясним проблема като в 21 век възползвайки се от предимствата на цивилизацията, но сега наистина не ми остава друг избор освен да се видим очи в очи. Едно е ясно, трябва да си или гениално луд или тотално не с всичкия си, за да си мислиш, че казваш истината от последна инстанция. Няма нужда да те заплашвам. Ти просто не осъзнаваш и сам, колко си незначителен и независим. Толкова независим, че чак би следвало да си потресен от това, че от теб нищо не зависи. Няма какво да ти давам, като се замисля, като обяснение. Първо, защото наистина не съм длъжен да го правя за никой, второ, защото ти си никой за мен - обикновен анонимен потребител на форума, който се опитва да трупа актив на мой гръб и трето постарай се да постигнеш поне малка част от това, което аз съм направил, за да имаш право да търсиш сметка от някой за нещо си. Предполагам, че сега ти и менторите ти потривате ръце доволно направихте опит да омаскарите типично по български едно добро куче. Това е последния път, в който коментирам темата от тук. Не смятам повече да обръщам внимание на незначителни хора като теб!
Нищо аз мисля, че много скоро ще разберем дали е така....................

• (19 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни