Torida Del Cavdillo
Публикувано: 22 December 2008 - 10:33 AM
P.S.:Честито и на човешкия тати Кръстьо ;)
Публикувано: 22 December 2008 - 02:57 PM
Там има рожденната й дата и ако може да смяташ, ще разбереш на каква възраст е...
Колкото до това дали ще имат родословия кученцата - ти как мислиш? :blink: :blink: :blink: :blink:
Публикувано: 22 December 2008 - 03:09 PM
На старите родословия пишеше че женската не може да бъде заплождана преди да навърши 24 месеца.
Та затова и попитах.
Но щом смятате че на 19 месеца една женска е достатъчно развита за да има потомство ок.
Явно за някои хора това не е от голямо значение.
Здраве да е .

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 22 December 2008 - 03:13 PM
Цитат
На старите родословия пишеше че женската не може да бъде заплождана преди да навърши 24 месеца.
Та затова и попитах.
Но щом смятате че на 19 месеца една женска е достатъчно развита за да има потомство ок.
Здраве да е .
Браво можеш да смяташ!
Клуба в който членуваш си има правилник за развъждането, той е публичен има го в клубния сайт. Вземи да го прочетеш и тогава пиши подобни глупости. Отделно има такъв и на БРФК, не говорим за този на FCI... ;) ;) ;)
Хич да не е само от елементарна култура можеше поне едно "да са живи и здрави" да пожелаеш на хайванчетата. Те не са виновни за твойто отношение към Кръстьо или кучетата му...Това обаче явно опира до първите годинки на човек.
Публикувано: 22 December 2008 - 03:16 PM

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.
Публикувано: 22 December 2008 - 03:32 PM
Цитат
Цитат
Та затова и попитах.
Здраве да е .
Браво можеш да смяташ!
Клуба в който членуваш си има правилник за развъждането, той е публичен има го в клубния сайт. Вземи да го прочетеш и тогава пиши подобни глупости. Отделно има такъв и на БРФК, не говорим за този на FCI... ;) ;) ;)
Хич да не е само от елементарна култура можеше поне едно "да са живи и здрави" да пожелаеш на хайванчетата. Те не са виновни за твойто отношение към Кръстьо или кучетата му...Това обаче явно опира до първите годинки на човек.
Чел съм го :blink:
Там няма посочена минимална възраст.
Тук проблема е по скоро морален.
Предполагам че си наясно с това че кучетата от по големите породи се развиват малко по бавно от останалите.
Ако питаш мен дори и 24 месеца са недостатъчно за да се допусне женската до разплод.
Дого се развива до 3 годишна възраст.
Знам че Кръстьо обича и се грижи много за кучетата си ( поне така съм чувал от неговите уста)
Та се зачудих каква ли ще е тази толкова важна причина за да се заплоди куче на 19 месеца ?
Единствената за която се сещам е финансова.
Поправи ме ако греша.

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 22 December 2008 - 03:38 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Та затова и попитах.
Здраве да е .
Браво можеш да смяташ!
Чел съм го :blink:
Там няма посочена минимална възраст.
Тук проблема е по скоро морален.
Предполагам че си наясно с това че кучетата от по големите породи се развиват малко по бавно от останалите.
Ако питаш мен дори и 24 месеца са недостатъчно за да се допусне женската до разплод.
Дого се развива до 3 годишна възраст.
Знам че Кръстьо обича и се грижи много за кучетата си ( поне така съм чувал от неговите уста)
Та се зачудих каква ли ще е тази толкова важна причина за да се заплоди куче на 19 месеца ?
Единствената за която се сещам е финансова.
Поправи ме ако греша.
Виж това си е лично твое мнение и предположение.... ;) ;) ;)
П.П.То като "теста на прасе" - въпроса е морален.... ;)
Публикувано: 22 December 2008 - 04:57 PM
Цитат
Че току виж паднала цената на кученцата от кофти рекламата.
И точно пък ти Янко Радунчев ( служител на РЗБОП уволнен дисциплинарно) да ми говориш за морал ?
Айде няма нужда.
Виждам че поговорката " че краставите магарета се надушват "
не е напразно измислена.
Ето как се спори с "факти" на лични....аз си знаех, че нивото е ниско, но чак пък под морското равнище да е не ми се вярваше..... :huh: :huh: :huh: :huh:
Публикувано: 22 December 2008 - 05:23 PM
Цитат
Цитат
И точно пък ти Янко Радунчев ( служител на РЗБОП уволнен дисциплинарно) да ми говориш за морал ?
Айде няма нужда.
не е напразно измислена.
Ето как се спори с "факти" на лични....аз си знаех, че нивото е ниско, но чак пък под морското равнище да е не ми се вярваше..... :huh: :huh: :huh: :huh:
:blink: Ти не усещаш ли как сам се излагаш ?
Че и се хвалиш на всичкото отгоре пред хората да те видят и те какъв си хубавец.
Отказвам да се занимавам повече с теб под какъвто и да било предтекст.

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 22 December 2008 - 05:42 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Айде няма нужда.
не е напразно измислена.
:blink: Ти не усещаш ли как сам се излагаш ?
Че и се хвалиш на всичкото отгоре пред хората да те видят и те какъв си хубавец.
Отказвам да се занимавам повече с теб под какъвто и да било предтекст.
Колко хитро само - дай да не отговарям на въпросите, които са ми неудобни като влизам в ролята на "съвестта на обществото". Жалко, че въпросите са неудобни без значение е дали по твоите квалификации съм "хубавец" или не...най-малко твойто мнение е важно за мен.... ;D ;D ;D
Публикувано: 22 December 2008 - 10:55 PM
Предварително благодаря!
Публикувано: 23 December 2008 - 09:05 PM
Цитат
Има и едно момченце за цвят....Ще ги нацелувам аз лично... :blink: :blink: :blink: :blink: