Курцхаар
Публикувано: 26 February 2005 - 08:48 AM
Тези състезания да не са секретни bl) , тъй като ти си първия човек от който се чува за тях. Според правилника за организиране на международни състезания, те трябва да бъдат обявени още в началото на годината.
CACT и CACIT както CAC и CACIB , се обявяват от киноложката организация на съответната държава - в случая БРФК.
Такова състезание не е обявено в календара на БРФК. Защо?
CACT и CACIT както CAC и CACIB , се обявяват от киноложката организация на съответната държава - в случая БРФК.
Такова състезание не е обявено в календара на БРФК. Защо?
Публикувано: 07 March 2005 - 12:16 AM
Не ми е известно да предстои нещо в България тази година. Надявам се ако се организира да се оповести. Аз ако имам информация ще я публикувам тук, за да могат хората, които се интересуват да разберат.
Надявам се и някой друг ако знае нещо да пише.
Има инфо за състезанията в специализирания форум!
Надявам се и някой друг ако знае нещо да пише.
Има инфо за състезанията в специализирания форум!
Публикувано: 05 May 2005 - 11:15 PM
Аа, защо, нека го има тук в породите, а там отделно може да се говори и за лова b) Кога ще доживея и аз да отида на някой лов, макар и само като наблюдател....
А това кученце, което Кери се опитваше да изяде на изложбата в София беше много сладко. Аз така и неможах да им се порадвам и на него и на малкото черно шнауцере b)
А това кученце, което Кери се опитваше да изяде на изложбата в София беше много сладко. Аз така и неможах да им се порадвам и на него и на малкото черно шнауцере b)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 05 May 2005 - 11:30 PM
Ами натам попринцип трябваше на няколко пъти да ходя, но прабаба ми почина, при която всъщност ходех да я виждаме и вече нямам за какво да ходя. Ще ида още веднъж преди да продадем къщата и се надявам тогава да можем да излезем и с кучетата някъде. Особено там както са хубави полета l)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 09 May 2005 - 07:43 PM
една от разликите е косъма -дължина и твърдост,но има една друга порода/да не сбъркам името ,че го казвам по памет-чешки фолсек или нещо подобно,но със сигурност е чешка/,която не знам по какво се различава от дратхаара/поне гледани по снимки/,освен по педигритата.
Да бягаме ,че тука темата е за късокосмест птичар.
Да бягаме ,че тука темата е за късокосмест птичар.
Публикувано: 19 May 2005 - 08:29 AM
http://www.hege-haus...ndex.php?lng=en da se nagledame na xubavi kurtsxaari i da poslu 6ame xubava muzika Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението